- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.041
Ooof bizde utanmasa yatıya kalacak insanlar geldiBazen insana çok zor geliyo dmi ya.bencede misafirliğin kısası makbul.hele de çok yakın değillerse.bana daha hiç yemekli geken olmadı hep çay içip gittiler.bebeği ihmal etmym die sağolsunlar
Ay yerim ben bunları maşallah ya yeni farkettim kız.çok değişşk bi duygıdur heralde ben bi taneyle baş edemurm.allah bağışlasın.hele biri nasıl açmış gözleirni :)@Aryadeniz38 teşekkür ederiz:))
Ay cnm ya sen de pek giremysun yoğunsun sanırım.ne kadar düşüncesizler.nasılsın adem miydi.kız oğlanın ismi o aklımda kalmış nasılmış benim yeğenim .büyüdü mü .Ooof bizde utanmasa yatıya kalacak insanlar geldiGerçekten misafir işi fena
Senin nie keyfin kaçık kız hayırdır inş.kim üzdü bakm bizim bacımızı.Oy oy oy kıyamam ikiz kuzucuklar, rabbim sizi dünyada da cennette de ayırmasın e mi :) annesi ikisini birden üst üste koyup tost yapıp öp benim yerime olur mu?
Keyfim kaçıktı yerine geldi valla oğluslarini görünce :)
bize yatıya gelen oldu direktOoof bizde utanmasa yatıya kalacak insanlar geldiGerçekten misafir işi fena
Dogru valla bizimki de temmuzun sonu yerine basiinda gelmisti. Ne kadar sabirsizmis bebisler :)(Topiğimiz temmuz bebekleri, benimki temmuzun ilk haftası doğdu ama gel gör ki sizin bebişlerin çoğundan küçük :) temmuz bebekleri olması gerekirken sabırsız davranan bebeklerin topiği burası :) benimde işime yarıyor aşıdan sonrasını yazıyorsunuz, sosyal fiziksel gelişimi önden yazıyorsunuz bizde arkadan takip ediyoruz.
41 kere maşallah topiğimize, bebişlerimize, annelerine
Uyudu mu? Canim gece rutin bi saati yok muKızlar bu kız uyumuyo ya .artık ayaklarım ağrıdı sallamaktan bırkatığım anda uyanıyo.ben yarın okula nasıl gitcm bu uykusuzlukla bilmyrm.hem okul hem bebek çok mu zor olck acaba ya şimdide n telaş sardı beni .nasıl dayancm hem uykusuz hem gğnde iki kere gel git emzirmeye.bu çocuk nasıl uyuyck .o kadar çaresiz hissedyrm ki artık
Evet gerçekten öyle topic teki çoğu anne bundan şikayetçi canımBize de nerdeyse tum bebeklerse var dedi
@Catmom yaşıomuş. Kankan @DraconianX nerelerde asıl onu merak ediom ben. Haberin yok mu?
Acaba anneye nasıl etki ederse bebeğe de mi öyle yapıyor? Ben içiyorum kahve hergün değil ama haftada birkaç kere. Herhangi bir sıkıntı olmadı.
Olabilir canım çok uykusuz olduğum zamanlarda içiyordum genellikle. Beni nasıl ayiltiyorsa kahve bebeğe de aynı etkiyi yapıyordu
Bende tonimer lab. kullanıyorum. Hem burun aspiratöru var içinde hem de 10 tane tek dozluk burun damlası. Daha önce manüel aspiratörlerden almıştım ama bunlar kadar iyi cekmiyordu.canım ben de deniz doğmadan önce otribebe reklamlarından bile midem bulanıyordu ama şimdi her sabah kalkar kalkmaz aç karna temizliyorum kızımın burnunu hiç midem bulanmuyor zaten ağzına gelmiyor ki ucunda kalıyor. bebedorunkini aldım ben aynısının daha ucuzu. ucunu da yıka yıka kullan çöpe atma yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?