2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Senin nie keyfin kaçık kız hayırdır inş.kim üzdü bakm bizim bacımızı.

Topiğimiz temmuz bebekleri, benimki temmuzun ilk haftası doğdu ama gel gör ki sizin bebişlerin çoğundan küçük :) temmuz bebekleri olması gerekirken sabırsız davranan bebeklerin topiği burası :) benimde işime yarıyor aşıdan sonrasını yazıyorsunuz, sosyal fiziksel gelişimi önden yazıyorsunuz bizde arkadan takip ediyoruz.
41 kere maşallah topiğimize, bebişlerimize, annelerine

Kızlar bu kız uyumuyo ya .artık ayaklarım ağrıdı sallamaktan bırkatığım anda uyanıyo.ben yarın okula nasıl gitcm bu uykusuzlukla bilmyrm.hem okul hem bebek çok mu zor olck acaba ya şimdide n telaş sardı beni .nasıl dayancm hem uykusuz hem gğnde iki kere gel git emzirmeye.bu çocuk nasıl uyuyck .o kadar çaresiz hissedyrm ki artık

Kızlar grubu çok takip edemiyorum bende temmuz annesiyim bebek Mevlüt'ü yaptınız mı ben anca yapıcam geç kaldım ama çok özeniyorum değişik bişeyler yapan varmı neler yapabilirim bana fikir verebilir misiniz

Dogru valla bizimki de temmuzun sonu yerine basiinda gelmisti. Ne kadar sabirsizmis bebisler :)(

Uyudu mu? Canim gece rutin bi saati yok mu
Bizimki 7 7.30 gibi uyuyu mesela. Kacirdikmi kaciyo daha da uyutmasi cok zor oluyo. Kucga alip cok haff sallyarak dolas biraz evde pis pis diyerk denedin mi

Bebeleri uyanan anneler burda mı???

4.30 da uyandık emdik alt değiştik babamızla oynadık şimdi ise uzandık anne yavru saati

Bende tonimer lab. kullanıyorum. Hem burun aspiratöru var içinde hem de 10 tane tek dozluk burun damlası. Daha önce manüel aspiratörlerden almıştım ama bunlar kadar iyi cekmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…