- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.061
Senin nie keyfin kaçık kız hayırdır inş.kim üzdü bakm bizim bacımızı.
Bebeleri uyanan anneler burda mı???
4.30 da uyandık emdik alt değiştik babamızla oynadık şimdi ise uzandık anne yavru saati
Amin canim musmutlu gubler gecirsin okulunda i sallah kuzucuk cok guzel o gunleri duslemek :)Herkese günaydın
Bugün büyük oğlum anaokuluna başlayacak. Sanırım ben ondan daha heyecanliyim. Daha doğduğu gün dün gibi aklımda. Ne çabuk büyüdü de şimdi okula başladı. Rabbim bütün annelere evlatlarının güzel günlerini görmeyi nasip etsin
Maşallah ablamıza o agulamayı çözmüş.bizim kız gırtlaktan sesler çıkarıyor daha.Yok canım yüzünü eksitmiyor. Daha çok konuşmalara karşılık vermek ister gibi. Ben konuşunca o mırıldanıyor. G nin tonlarında sesler çıkarıyor falan :)
yaz canım bekkiyorum mutlakaBak bayterek diye bi blog var orda yapimini anlatmis yapan kisi. Istersen dikersin. Instagramda da westmumy kullanici adi ordam bak. Bi bezi her yasta kullanabiliyosun charlie babana modeli. 25 tl adedi ben ondan alicam. Yazarim tabi canim :)
canım ben önden ikramlar verdim. herkes de sağolsun hediye getirmiş.yapamadığım baby showerı yapmış gibi oldum sonrasında da Mevlüt okundu sonra pilav tavuk sarma tulumba dağıttık. çok güzel oldu hoca gittikten sonra da oturmaya devam ettiler sohbet muhabbet çok hoştu. kızım da çok uslu durdu .inşallah seninki de öyle güzel olur. bir de kız bebekler için çöp şişe cupcake kalıbını ters takıyorsun başaşağı yani.üstüne de lokum takıyorsun balerin gibi duruyor o hoşuma gitmişti ama yapmadım çünkü yiyecek çok şey vardı gelenler de hep eli kolu dolu gelmişti o yüzden yapamamadım. bide duvara bebeğin adını, kapı süsünü yada kağıttan yazıp asarsın herkes önünde bebekle foto çekilir mevlüt hatırası diye. o da aklıma gelmişti fırsat olmadıKızlar grubu çok takip edemiyorum bende temmuz annesiyim bebek Mevlüt'ü yaptınız mı ben anca yapıcam geç kaldım ama çok özeniyorum değişik bişeyler yapan varmı neler yapabilirim bana fikir verebilir misiniz
yok canım bu yedek uç sadece. aspiratörlü olandan alıcanmatsiyahoje Canım seninki bundan mı
hepsi aynı canım yeter ki kullanalım ki bebeklerin burunları rahat etsin.Bende tonimer lab. kullanıyorum. Hem burun aspiratöru var içinde hem de 10 tane tek dozluk burun damlası. Daha önce manüel aspiratörlerden almıştım ama bunlar kadar iyi cekmiyordu.
canım geceyi gündüzü öğrettin mi?Gunaydin kizlar
Oglumu aksam 9da yatirmistim. Gece 2 bucukta kalkti. Sonra hic uyumadi nerdeyse.
Gece uykusuna nasil devam etmesini saglayabilirim.
Tamam canım benim teşekkür ederimKüçük küçük kabarık kizariklar oluşuyor sonrada kuru kuru oluyor du canım
ne sürüyorsun? lanolin sürmeyi denedin mi? olmadı hametan. bir de poposunu yıkamak iyi gelir bir de ıslak mendil de kullansan sonrasında havalandırman kurutman lazım.geçmiş olsun çok acır ya kıyamam kuzuyaBiz de 4te uyandik hala uyanigiz pisigi 2 aydir gecmiyo napicam artik bilemiyorum 70 gunluk bebek 2 aydir pisik. Dun saydim 9 bezdegistirdik 8i kakali dolu dolu. Sanirim bundan gecmiyo
Hangi marka bezBiz de 4te uyandik hala uyanigiz pisigi 2 aydir gecmiyo napicam artik bilemiyorum 70 gunluk bebek 2 aydir pisik. Dun saydim 9 bezdegistirdik 8i kakali dolu dolu. Sanirim bundan gecmiyo
Gece aynen soyledigin gibi yapiyorum. Konusmuyorum. Emzirip yatagina birakiyorum. Ama hemen gozunu aciyo ne kadar sallasam da uyumuyo. Sallamayi birakinca da agliyo.canım geceyi gündüzü öğrettin mi?
gündüz ışıklı ve sesli ortamda uyutup gece loş ve sessis ortamda uyutmalısın. gece hiç konuşmadan oynamadan hatta göz teması bile kurmadan emzirip yatırmalısın.hem uykusu açılmasın diye hem de gecenin sadece uyumak için olduğunu anlasın diye. altını bile çişte değiştirmeyin kakada hızlıca loş ortamda sessizce değiştirin diyorlar. ben hatta sabah 6da kaka yaparsa değiştirmiyorum bile çünkü zaten 7de kalkıyor.
Aynen bu aralar ben de bu sorunu yasiyorum. Ellerini kullanmayi ogrenmeye basladigi icin sanirim. Surekli hareket halinde. Yuzunu elliyor kitafetlerini cekistiriyor. Haliyle uyutamiyor. Kundakta da durmuyo artik. Buyudukce uyku daha da zorlasacak sanirimgunaydinnnnnn
benim kiz da 4 de uyandi emdikten sonra 5i geciyordu uyuyabildigi.besige koyuyorum surekli bir hareket halinde oluyor dalamiyor uykuya.odanin icinde isik bile olmuyor koridorda gece lambasi kullaniyorum ama yok yani.1 haftaya yakindir boyle.eller kollar yuzlerinde.en sonunda kundaklayip koydum sabah baktim yuzune gelmis battaniyesi.daha da yapamam oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?