2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gunaydin kizlar
Oglumu aksam 9da yatirmistim. Gece 2 bucukta kalkti. Sonra hic uyumadi nerdeyse.
Gece uykusuna nasil devam etmesini saglayabilirim.

Senin nie keyfin kaçık kız hayırdır inş.kim üzdü bakm bizim bacımızı.

Bir dokun bin ah işit derlerya :) en iyisi hic dokunma canım... yine de bir derdim var bolumunde konu acmistim merak edersen oradan okuyabilirsin derdimi...

Bebeleri uyanan anneler burda mı???

4.30 da uyandık emdik alt değiştik babamızla oynadık şimdi ise uzandık anne yavru saati

Biz de 4te uyandik hala uyanigiz pisigi 2 aydir gecmiyo napicam artik bilemiyorum 70 gunluk bebek 2 aydir pisik. Dun saydim 9 bezdegistirdik 8i kakali dolu dolu. Sanirim bundan gecmiyo

Amin canim musmutlu gubler gecirsin okulunda i sallah kuzucuk cok guzel o gunleri duslemek :)

Bak bayterek diye bi blog var orda yapimini anlatmis yapan kisi. Istersen dikersin. Instagramda da westmumy kullanici adi ordam bak. Bi bezi her yasta kullanabiliyosun charlie babana modeli. 25 tl adedi ben ondan alicam. Yazarim tabi canim :)
yaz canım bekkiyorum mutlaka

canım ben önden ikramlar verdim. herkes de sağolsun hediye getirmiş.yapamadığım baby showerı yapmış gibi oldum sonrasında da Mevlüt okundu sonra pilav tavuk sarma tulumba dağıttık. çok güzel oldu hoca gittikten sonra da oturmaya devam ettiler sohbet muhabbet çok hoştu. kızım da çok uslu durdu .inşallah seninki de öyle güzel olur. bir de kız bebekler için çöp şişe cupcake kalıbını ters takıyorsun başaşağı yani.üstüne de lokum takıyorsun balerin gibi duruyor o hoşuma gitmişti ama yapmadım çünkü yiyecek çok şey vardı gelenler de hep eli kolu dolu gelmişti o yüzden yapamamadım. bide duvara bebeğin adını, kapı süsünü yada kağıttan yazıp asarsın herkes önünde bebekle foto çekilir mevlüt hatırası diye. o da aklıma gelmişti fırsat olmadı

Bende tonimer lab. kullanıyorum. Hem burun aspiratöru var içinde hem de 10 tane tek dozluk burun damlası. Daha önce manüel aspiratörlerden almıştım ama bunlar kadar iyi cekmiyordu.
hepsi aynı canım yeter ki kullanalım ki bebeklerin burunları rahat etsin.
içindeki damla serum fizyolojik. yani kola takılan serumlarla içi aynı. istersen 4-5 liraya o serumlardan ve bir şırınga alıp burun damlanı kendin yapabilirsin.

Gunaydin kizlar
Oglumu aksam 9da yatirmistim. Gece 2 bucukta kalkti. Sonra hic uyumadi nerdeyse.
Gece uykusuna nasil devam etmesini saglayabilirim.
canım geceyi gündüzü öğrettin mi?
gündüz ışıklı ve sesli ortamda uyutup gece loş ve sessis ortamda uyutmalısın. gece hiç konuşmadan oynamadan hatta göz teması bile kurmadan emzirip yatırmalısın.hem uykusu açılmasın diye hem de gecenin sadece uyumak için olduğunu anlasın diye. altını bile çişte değiştirmeyin kakada hızlıca loş ortamda sessizce değiştirin diyorlar. ben hatta sabah 6da kaka yaparsa değiştirmiyorum bile çünkü zaten 7de kalkıyor.

Biz de 4te uyandik hala uyanigiz pisigi 2 aydir gecmiyo napicam artik bilemiyorum 70 gunluk bebek 2 aydir pisik. Dun saydim 9 bezdegistirdik 8i kakali dolu dolu. Sanirim bundan gecmiyo
ne sürüyorsun? lanolin sürmeyi denedin mi? olmadı hametan. bir de poposunu yıkamak iyi gelir bir de ıslak mendil de kullansan sonrasında havalandırman kurutman lazım.geçmiş olsun çok acır ya kıyamam kuzuya

Günaydın güzel annecikler..
denizbatiekin kadar yaratıcı olmasa da benim de bir fikrim geldi. oyun halımız gelene kadar bebeğime alıştırma olsun dedim çok da güzel oldu. birkaç gündür severek oynuyoruz. deniz yavaş tekmelerse çıngıraktan ses çıkıyor hızlı tekmelerse gülme sesi çıkıyor. gittikçe daha çok gülme sesi çıkartmaya başladı demek ki öğrendi nasıl çıkacağını . oyuncak biraz küçük kaldığı için bazen de tekmeler boşa gidiyor. daha büyük oyuncağınız varsa yada iki tane asarsanız daha güzel olabilir

Eklentiler

• 20160919_080917.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 77
Hangi marka bez
Sildikten sonra kurulasan ya da havalandırsan fayda eder mi acaba
Geçmiş olsun kıyamam yavrulara

gunaydinnnnnn

benim kiz da 4 de uyandi emdikten sonra 5i geciyordu uyuyabildigi.besige koyuyorum surekli bir hareket halinde oluyor dalamiyor uykuya.odanin icinde isik bile olmuyor koridorda gece lambasi kullaniyorum ama yok yani.1 haftaya yakindir boyle.eller kollar yuzlerinde.en sonunda kundaklayip koydum sabah baktim yuzune gelmis battaniyesi.daha da yapamam oyle.

Gece aynen soyledigin gibi yapiyorum. Konusmuyorum. Emzirip yatagina birakiyorum. Ama hemen gozunu aciyo ne kadar sallasam da uyumuyo. Sallamayi birakinca da agliyo.
Bu aralar gunduz uyurken de odasina birakiyorum. Rahat uyusun diye. Sesli ortamda mi uyutmak lazim acaba?

Aynen bu aralar ben de bu sorunu yasiyorum. Ellerini kullanmayi ogrenmeye basladigi icin sanirim. Surekli hareket halinde. Yuzunu elliyor kitafetlerini cekistiriyor. Haliyle uyutamiyor. Kundakta da durmuyo artik. Buyudukce uyku daha da zorlasacak sanirim

malum havalar soguyor.benim kiz gece ustunu aciyor.elleri yuzu hep soguk.uyku tulumu alacagim.hic arastirdiniz mi?cuval seklinde polar olanlardan alayim diyorum.bi de askililardan penye olanlardan almayi dusunuyorum.sizin dusunceleriniz ya da deneyimleriniz nedir tulum konusunda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…