2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ayy demekki boyle gidecek artik.ayni yazdigin gibi yuzunu kiyafetini cekistirio.bi taraftan gerinlesio

gündüz biraz ses olsun canım ben izlemediğim halde tv açıyorum gündüz ses olmazsa en ufak çıtırtıya uyanıyor. gece ben anason veriyorum gazı için o da rahat uyutuyor. bir de gündüz ne kadar uyuyor deniz en fazla 4-5 saat uyuyor akşam 5-9 arası da uyutmuyorum maşallah gece uykusu sağlam oluyor

çuval şeklinde içi pamuk dolgulu kullanıyorum çok memnunum biraz büyük al uzun süre kullanırsın polar sentetik olduğu için tavsiye etmem.

Kac gibi yatmali? Burdaki yorumlardan okudugum kadariyla herkes 8 bucuk 9 gibi yatiriyor. Bn de evime yeni gectigim icin bi duzen olusturmaya calisiyorum ama bu bebeklerin bi gunu bi gunune tutmuyoo
9:30-10 gibi yatırıyorum ben sabah da 7-7:30 gibi kalkıyor

9:30-10 gibi yatırıyorum ben sabah da 7-7:30 gibi kalkıyor
Tecrübeli anne ,maaşallah ıykusuna yavrunun ,peki gece uykuda mı besliyorsunuz yoksa besleme yok mu ,bir de uykuda besleniyorsa gazını nasıl alıyorsunuz ,bizim ki çaky gibi gozleri hemen acıyor bi turlu becerwmedim bu uyku işini

Aynen öyle Büyüdükçe ellerini kullanmaya başlıyorlar ve uykuları bölünüyor.ayrıca algıları da dış çevreye odaklandığı için beslenme problemi de olabiliyorbizde de beslenme problemi var çocuk aç ama emmiyor

Aminnn inşallah Canımm.valla benim pek ümidim yok:))şimdiden p sesini çıkardığına göre Baba'yı daha kolay Söyler gibi geliyo:)))evet evet ağlarken o sesi aryada çıkarıyo:)))onunla idare edicez artık:)))

Ay neden ki acaba kuzum yaaa biberonu mu begenmiyo acabaa :)) kasikla denedin mi hic? Bu bebisler isi biliyo valla hep disarda olsunlar yeter :)
Valla bilmiyorum ki canjm denemediğimiz biberon kalmadı. Ama yok almak istemiyo Hiçbirini.şaşırdım kaldım haftaya kontrolümüz var bakalım kilo alımımız ne durumda

Hangi marka bez
Sildikten sonra kurulasan ya da havalandırsan fayda eder mi acaba
Geçmiş olsun kıyamam yavrulara

Canim yazin oyle yapiyodum ama simdi evimize geldik bizim ev biraz tepede soguk o yuzden bide kuzey cephewi acamiyom uzun sure. Bezden degil canm ya 3 farkli marka denedim hepsinde ayni

ne sürüyorsun? lanolin sürmeyi denedin mi? olmadı hametan. bir de poposunu yıkamak iyi gelir bir de ıslak mendil de kullansan sonrasında havalandırman kurutman lazım.geçmiş olsun çok acır ya kıyamam kuzuya

Bi hafta oncesine kadar hep yikayip havalandirdim hasta oldugum icin bu ara islak mensille yapiyom. Lanolin kullandim hametan deneyecegim bide sagol canim

Valla bilmiyorum ki canjm denemediğimiz biberon kalmadı. Ama yok almak istemiyo Hiçbirini.şaşırdım kaldım haftaya kontrolümüz var bakalım kilo alımımız ne durumda
Canim aynı durumdayız ya cildirmak üzereyim 2 haftadır boyle hic kilo almadı 2 haftadır görebiliyorum aynen denemedigim mama biberon kalmadı sasırdim kaldım ya lütfen çözüm bulursan banada söyle vermesem hic istemeyecek

Kızlar biz bugün 3. Ay kontrolümuze gittik. 59 cm 6200 gr olmusuz rota aşımızı da yaptırdık. Kesin kusacak dedim ama hemşiremiz sabırla damla damla verdi çok şükür tükürmedi kusmadı.

Bu arada sac dökülmem olduğu için de doktora muayene oldum. Vitamin kan şurubu filan yazdi. Ha bir de tetonoz aşısının 3. Dozunu yaptırmak isteyenlerin aklında olsun zamanı yaklasmiş. 4. Ay kontrolümüzde ben de tetonoz aşısı yaptıracağım. 10 yil koruması varmış.

Aman Allahım bu ikizler ne kadar tatlış maşallah maşallah matsiyahoje sen kızını profil yapmışsın maşallah ona saçlarını severim onun.

Bn de oglen 4 saat uyutuyorum. Ama 5-9 arasi da 1-2 saat uyuyor. Yoksa cok huysuzlaniyor. Gece uykusu icin o saatlerde uyutmamak lazim sanirim

Kizlar acaba emmesini engelleyen bisey mi var mesela pamukcuk olunca meme tutmuyo bebek aciyo cunku dili onun gibi bisey olabilir nedensiz reddetmez ki bebek sonucta ihtiyaci. Ya acikmadan zorluyosunuz ya da bisey var dilinde bi bakin

Benim oğlum da yarısını içiyorsa yarısını döküyor. Denedim bir kaç biberon hatta mama da denedim belki tadını sevmiyordur diye. Yok yani hep aynı en son dedim tarzı bu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…