- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.101
Isimiz cok zorAynen öyle Büyüdükçe ellerini kullanmaya başlıyorlar ve uykuları bölünüyor.ayrıca algıları da dış çevreye odaklandığı için beslenme problemi de olabiliyorbizde de beslenme problemi var çocuk aç ama emmiyor
Yok cnm uyumaıdm da int gitti giremedim.zaten oturup ağladım artık dün gece.çok yorgunum şu an.benim kızım gündüz çok ıyuyo bence ondan uyumuyo gece ama bişey yapamyrm çünkü kv bakıyo ve bebek uyur diyo .uyanık tut dyemyrmUyudu mu? Canim gece rutin bi saati yok mu
Bizimki 7 7.30 gibi uyuyu mesela. Kacirdikmi kaciyo daha da uyutmasi cok zor oluyo. Kucga alip cok haff sallyarak dolas biraz evde pis pis diyerk denedin mi
canım ne tecrübesi 82 günlük tecrübe bendeji topu topu.Tecrübeli anne ,maaşallah ıykusuna yavrunun ,peki gece uykuda mı besliyorsunuz yoksa besleme yok mu ,bir de uykuda besleniyorsa gazını nasıl alıyorsunuz ,bizim ki çaky gibi gozleri hemen acıyor bi turlu becerwmedim bu uyku işini
iyi hatırlattın canım acaba önceden sağlık ocağına söylemek mi lazım ben de tetanoz aşısı olcam diye. bizi sağlık ocağı 4. ayda çağırdı 3te kontrol yokKızlar biz bugün 3. Ay kontrolümuze gittik. 59 cm 6200 gr olmusuzrota aşımızı da yaptırdık. Kesin kusacak dedim ama hemşiremiz sabırla damla damla verdi çok şükür tükürmedi kusmadı.
Bu arada sac dökülmem olduğu için de doktora muayene oldum. Vitamin kan şurubu filan yazdi. Ha bir de tetonoz aşısının 3. Dozunu yaptırmak isteyenlerin aklında olsun zamanı yaklasmiş. 4. Ay kontrolümüzde ben de tetonoz aşısı yaptıracağım. 10 yil koruması varmış.
sağol canım. :*Aman Allahım bu ikizler ne kadar tatlış maşallah maşallahmatsiyahoje sen kızını profil yapmışsın maşallah ona saçlarını severim onun.
bizim uyku düzenimiz şöyle. çoğu zaman sapsa da uygulamaya çalışıyorum. S sssn den allah razı olsun.Bn de oglen 4 saat uyutuyorum. Ama 5-9 arasi da 1-2 saat uyuyor. Yoksa cok huysuzlaniyor. Gece uykusu icin o saatlerde uyutmamak lazim sanirim
canım bebeğin biraz yorulması lazım. çıngıraklı çorap al oyun halısı al. akşam sen kaçta alıyorsun eylülü. sen aldıktan sonra uyutma ve yor biraz.günde iki üç kere yüzüstü yatır ağlayana kadar yatsın öyle debelensin hem gazı çıkar hem de kasları gelişir hem de yorulur. kolları bacakları açıp kapatıp birbirine değdirerek spor da yaptırabilirsin yavaşça beşer onar kez. bi de her gün mümkünse dışarı olmadı balkona çıkar temiz hava da yorar. sonra da mışıl mışıl uyusun allahın izniyle. ama bir kerede mucize bekleme sabret kuzum yavaş yavaş düzelecek inşallahYok cnm uyumaıdm da int gitti giremedim.zaten oturup ağladım artık dün gece.çok yorgunum şu an.benim kızım gündüz çok ıyuyo bence ondan uyumuyo gece ama bişey yapamyrm çünkü kv bakıyo ve bebek uyur diyo .uyanık tut dyemyrm
senin de geçmiş bayramın mübarek olsun merak ettik seni.gezmelere mi gittin nasılsın ediz nasılGünaydıınn :)) herkesin gecmis bayramini kutluyorum :) bayadir yoktum 200sayfa birikmis okumayi denicem herseye ragmen :) opuyorum hepinizi :)
Senam72015 geldiiim ♡
Neden uykusuzluk çektin canımOglus 2 aylik olacak ilk kez uykusuzluk cektim dün gece ne zormuş allah yardım etsin size
ikiz paşalara maşallah :) ilerde inşallah birbirlerinin en iyi dostu olacak iki kafadarlar ayy maşallah ya bakmalara doyamadımEmira SY
@karpuz_suyuSenam72015 Zehrayenihayat
Teyzeleri teşekkür ederiz Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın umarım bir gün bir yerlerde miniklerimizle karşılaşırız:)
aminn canım duygulandım valla ya günler geçmiyor gibi gelse de geriye bakınca aslında çok hızlı geçip gidiyor. allah zihin açıklığı versin. inşallah üniversiteye gittiklerini de görürüz yavrularımızınOkula bıraktım kızımı rabbim yardımcısı olsun çok zor ilk göz agrim okullu oldu.cok çabuk zaman gecio kızlar kıymetini bilin hemen büyüolar Allah hepimize bebislerimisinde okullu olduğu günleri gostersin
Kızlar bu kız uyumuyo ya .artık ayaklarım ağrıdı sallamaktan bırkatığım anda uyanıyo.ben yarın okula nasıl gitcm bu uykusuzlukla bilmyrm.hem okul hem bebek çok mu zor olck acaba ya şimdide n telaş sardı beni .nasıl dayancm hem uykusuz hem gğnde iki kere gel git emzirmeye.bu çocuk nasıl uyuyck .o kadar çaresiz hissedyrm ki artık
Yok canım ya bez Değişimi de beslenmediği için iyi değilInsallah iyidir bez degisimi iyi mi bi foto ativersene :)
Lütfen stres yapma Can'ları Sağolsun.bi sağlık sıkıntıları olmasında geçer inşallah bu durum.çözüm bulursam hemen yazarım aynı durumdayız valla vermesem istemeyecek keyfine gayet yerinde:)Canim aynı durumdayız ya cildirmak üzereyim 2 haftadır boyle hic kilo almadı 2 haftadır görebiliyorum aynen denemedigim mama biberon kalmadı sasırdim kaldım ya lütfen çözüm bulursan banada söyle vermesem hic istemeyecek
ozguleysa teyzesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?