- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.121
Aminnn canım benim.rabbim seninde yardımcın olsun,idilin keyfi yerinde annesi sen daha duygusalsın:)ne güzel hayırla sağlıkla okula Başlamış kuzun.bi ağlamadığın kaldı ha:)))yoksa ağladın mı doğru söyle bakim:))arya hayırla sağlıkla okula başlasın inşallah hiiiiiç ağlamam(yalannnn):))))Okula bıraktım kızımı rabbim yardımcısı olsun çok zor ilk göz agrim okullu oldu.cok çabuk zaman gecio kızlar kıymetini bilin hemen büyüolar Allah hepimize bebislerimisinde okullu olduğu günleri gostersin
Wayyyy kuzuuu:)))saçlarına bittimmm:))Edizime ve saclarina merhaba diyin :))
Yemiyo sıpa yemiyooo teyzesi:)))Kızzzz firari minnoş, elini yiyeceğine mama ye de annecigini üzmegerçi benim de elim bu kadar tatlı olsa ben de elimi yerdim tabi
Edizime ve saclarina merhaba diyin :))
canım peki 20 dakkadan sonra uyumazsa napıcaz??Cnm sallanan bir karyola kullanmayı denesen bu hamak tarzı olanlarlardan en azından yattığın yerden eski usul iple sallarsın. Bir de yatır kaldır diye bir uyutma yöntemi var işe yarar belki benimkilerde yarar gibi oldu ama iki tane olunca devam edemedim. Yatır kaldır için önce bebeği kundaklıyorsun emziğini ağzına veriyorsun sonra yan yatırıp midesinin üst kısmına patpatlarken bir yandan da şşşş diyorsun. Eğer bebek uyumaz ağlarsa kucağına alıp sakinleştiriyorsun. Ağlaması susar susmaz tekrar yatağına yatırıyorsun. Ağlamasını keser kesmez yatırın deniyor çünkü uykuya kendi yatağında geçmesi gerekiyormuş. 20 dk boyunca bunu yapıyorsun ve yanından ayrılmıyorsun. İstersen bir elinle ona dokunabilirsin. Ağlamaya başlarsa yeniden kucak sakinleşince yeniden yatak. Bebek yalnız bırakıldığını hissetmemeli, güven duygusunu yitirmemeli. Bu şekilde 20 dk devam edeceksin bazı bebeklerde ilk başlarda uzun sürebilirmiş ama gitgide kısalacak yazıyor. Ben bir kere denedim ama diğeri de içeriden ağlamaya başlayınca devam ettiremedim. Sen yokken bebeğe bakacak kişiler de bu şekilde yapmalı.
Telefonumda sıkıntı vardı canm bilgisayardan girmeye de firsatim olmadi hic.tatil evde gectik bi gunu gezmeye ayirdik zor oldu ama guzeldi yinede :)senin de geçmiş bayramın mübarek olsun merak ettik seni.gezmelere mi gittin nasılsın ediz nasıl
minik fındık kurdu bu yaa yerim yerim saçlarım şekil önümden çekil diyor EdizEdizime ve saclarina merhaba diyin :))
Allah'ım yaraabbim yaaa:)))sende gitseydin kuzunla ilk gün alışmam Lazım benim diye:)))ben böyle konuşuyorum ama senden beterim eminim:))L Light Of God canım Oyyy ne şirin uyuo benim minnos ta uyuo şimdi ablası yok ya ew sessiz ondan uyuo
Gttim ama geldim yarjm saat sonra taha durmadı orda teysesi yoksa ben yatiya bile kalirdim=))))Allah'ım yaraabbim yaaa:)))sende gitseydin kuzunla ilk gün alışmam Lazım benim diye:)))ben böyle konuşuyorum ama senden beterim eminim:))
Tmm cnm okurum.allah dermansız dert vermesin.Bir dokun bin ah işit derlerya :) en iyisi hic dokunma canım... yine de bir derdim var bolumunde konu acmistim merak edersen oradan okuyabilirsin derdimi...
AmiiinnnOkula bıraktım kızımı rabbim yardımcısı olsun çok zor ilk göz agrim okullu oldu.cok çabuk zaman gecio kızlar kıymetini bilin hemen büyüolar Allah hepimize bebislerimisinde okullu olduğu günleri gostersin
Ahada buraya yazıyorum Buda burda dursun:))aryam hayırla sağlıkla büyüsün anne yurt dışında okumak istiyorum dahi dese hiiiiiç ağlamıycam:)))yeterki sağlıklı olsunlar kuzum bunlar güzel ayrılıklar.hem idili hiiiiç merak etme hevesli diyodun keyfi gayet yerindedir annesi.akşama bi Sürü havadisle gelir:)))şöyle yaptık böyle yaptık diye:)))Gttim ama geldim yarjm saat sonra taha durmadı orda teysesi yoksa ben yatiya bile kalirdim=))))
maşallah biraz daha iyiyiz canım. gündüz uyuduğu saatleri not ettim o saatlerde uyutunca daha kolay uyuyor. uyumazsa da huysuzlanmazsa zorlamıyorum. en azından kendimi yıpratmamış oluyorum böylece. gece on buçukta uyuyorsa 10 gibi uyutmaya başla canım zorlama. canları ne isterse onu yapıyorsa zorladıkça biz geriliyoruz.Telefonumda sıkıntı vardı canm bilgisayardan girmeye de firsatim olmadi hic.tatil evde gectik bi gunu gezmeye ayirdik zor oldu ama guzeldi yinede :)
Ediz iyi cok sukur gunduz uykumuz hala yok ama en azindan belli saatlerde uyumaya zorluyo kendini :) ama aksamlari cok zorlaniyorum 7bucukta bi basliyoruz 10bucuga kadar uyumaya calisiyo gozler kapaniyo ama dalamiyo bi turlu.
Yorgunluk disinda iyiyim bende.
Sen nasilsin deniz hanim nasillar.op yerime fistigi
Kendiside bitiyo saclarina eli surekli sacinda :))Wayyyy kuzuuu:)))saçlarına bittimmm:))
H.g cnmmm .özledik valla.napıyosn ediz nasıl.bizden habersiz büyüyo resmenGünaydıınn :)) herkesin gecmis bayramini kutluyorum :) bayadir yoktum 200sayfa birikmis okumayi denicem herseye ragmen :) opuyorum hepinizi :)
Senam72015 geldiiim ♡
Tşk ederiz teyzesi:)kuzu Edize bayıldımmmm:)Hem anneye hem prensese masallah
Maşallah dikmis saçlarını tarz bu minikler anam ediz de saç yok sanki saçta ediz var gbi duruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?