2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aminnn canım benim.rabbim seninde yardımcın olsun,idilin keyfi yerinde annesi sen daha duygusalsın:)ne güzel hayırla sağlıkla okula Başlamış kuzun.bi ağlamadığın kaldı ha:)))yoksa ağladın mı doğru söyle bakim:))arya hayırla sağlıkla okula başlasın inşallah hiiiiiç ağlamam(yalannnn):))))

canım peki 20 dakkadan sonra uyumazsa napıcaz??

senin de geçmiş bayramın mübarek olsun merak ettik seni.gezmelere mi gittin nasılsın ediz nasıl
Telefonumda sıkıntı vardı canm bilgisayardan girmeye de firsatim olmadi hic.tatil evde gectik bi gunu gezmeye ayirdik zor oldu ama guzeldi yinede :)
Ediz iyi cok sukur gunduz uykumuz hala yok ama en azindan belli saatlerde uyumaya zorluyo kendini :) ama aksamlari cok zorlaniyorum 7bucukta bi basliyoruz 10bucuga kadar uyumaya calisiyo gozler kapaniyo ama dalamiyo bi turlu.
Yorgunluk disinda iyiyim bende.
Sen nasilsin deniz hanim nasillar.op yerime fistigi

Amiiinnn
Masallah guzellige insallah zorlanmadan sıkıntısız gecer ilk günü.

Gttim ama geldim yarjm saat sonra taha durmadı orda teysesi yoksa ben yatiya bile kalirdim=))))
Ahada buraya yazıyorum Buda burda dursun:))aryam hayırla sağlıkla büyüsün anne yurt dışında okumak istiyorum dahi dese hiiiiiç ağlamıycam:)))yeterki sağlıklı olsunlar kuzum bunlar güzel ayrılıklar.hem idili hiiiiç merak etme hevesli diyodun keyfi gayet yerindedir annesi.akşama bi Sürü havadisle gelir:)))şöyle yaptık böyle yaptık diye:)))

maşallah biraz daha iyiyiz canım. gündüz uyuduğu saatleri not ettim o saatlerde uyutunca daha kolay uyuyor. uyumazsa da huysuzlanmazsa zorlamıyorum. en azından kendimi yıpratmamış oluyorum böylece. gece on buçukta uyuyorsa 10 gibi uyutmaya başla canım zorlama. canları ne isterse onu yapıyorsa zorladıkça biz geriliyoruz.
haftasonu eşim kahvaltıdan sonra yattı ben de denizi uyutup yatayım dedim bir türlü uyumadı tam uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor falan öyle bir sinir oldum ki denizi yataktan oflayarak hızlıca almışım eşim kızdı çocuğa biraz sevecen davran dedi. sonra çok vicdan azabı çektim ağladım pişman oldum. sonra dedim niye zorluyorum ki uyumuyor işte. neyse babası kalkınca ona verdim kendim yattım uyudum. boşuna zorlamışım denizi de kendimi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…