2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

"Kizlar arya yurt disina gitmek istiyo sizce ne yapsamda vazgecirsem " unutma bu dedigimi

İnş cnm ya baya yoruyo beni bi de bu sene okulum çok yoğun gece uyuması lazım.ama bebek napsın heeşey üstüste geldi.gaz damlası bitti almadım hemen bi onu çekti.burnu kapalı çocuğun.ağzında pamukçuk var.

matsiyahoje denizin yan yan Çapkın gülüşünü yerimmm:)))arya pek suratsız güldüğü zamanlarda da böyle çapkın çapkın gülüyo:)))
canım deniz de suratsız ama ısrarla yüzüne gülüyorum hatta özellikle sabah o gülene kadar karşısına geçip sırıta sırıta konuşuyorum. sabah bi gülücüğünü almadan güne başlayamıyorum :)

Aminnnn.ay o günler gelecek mi sanki hiç büyümeyecek gibi.maşallah idilime okullu oldu fıstığım.15 senedir okuyan biri olarak hala da okuyrm ve idile başarılarının devamını diliyrm:) sen anla artık nsıl bıktım.kızıma da diycm istersen okuma die

Insanin sabri tukeniyo bazen malesef uzme kendini
Saatleri not ettim o saatlerde huysuzlanmaya basliyo uyumak icin ya uyuyamiyo yada cok zor dalip 15dk sonra uyaniyo.
Aksama gelince sanirim sancisi oluyo ondan uyuyamiyo surekli bi sizlanma hali var cunku.
Umarim duzene girer.

Benim ki zaten hamakta sallanıyo tüm gün de odam da beşik var onun sallanmasını kabul etmiyo.dur onu da denym.

Canim benim ya.dur bakalim hemen telas yapma maraton basladimi duzenini yavas yavas bulacaksin.bak daha dune kadar dogum belirtileri ariyoduk.dogdular buyuduler bile.bu zamanlarda cabuk gececek tadini cikar bebeginin olur mu?baska telaslara dusup bebegimin buyumesine tanik olamadim deme ilerde kuzum.sen cok dusunceli bi annesin yavrunda bunu gorecek buyudugu zaman

canım sen bu şekilde uyuyabilir miydin burnun tıkalı gaz sancın var bide ağzında yara var diyelim.. biran önce birşeyler yapman lazım. her beslenmeden sonra ağzını karbonatlı suyla temizlemen lazım göğsüne de karbonat sür ki yara olmasın göğsün de. burnunu temizlemen lazım. maddi olarak sıkıntın varsa yada serum fizyolojikle otribebe almaya fırsatın yoksa bir çay bardağı suya iki üç tane tuz at burnuna damlat ince pipetle burnunu çek.evde karbonat yoksa kabartma tozu kullan alana kadar.gaz için rezene yada anason demle. karnını ince battaniye yada tülbentle sar özellikle gece yatırırken. kolay ve ucuz yöntemler de var canım.

İnşallah canım.deniz öyle 15 dk sonra uyanınca elektrik süpürgesi sesiyle uyutuyoruz uykusu derinleşince kapatıyoruz bazen.
akşam da hep aynı saatte huysuzlanıyorsa kolik olabilir deniz öyleymiş. sakince geçmesini bekliyoruz o saatin. yapacak bişey yok. sabah rezene akşam da anason veriyorum.gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. bi de oyun halısı aldık gelince tekmelesin gazları pırtlatsın diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…