- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.161
Ailesine ozelliklede annesine duskun bi cocuk olur insallah ♥Ayyy aynen valla:)))idilduam ı teselli etmeye çalışıyorum ama ben ondan bin beterim:))
10:30 ile 11:30 arasi uyuyor kizim.4 ya da 5te emmeye kalkiyor geri uyuyor 7den sonra uyaniyor.emiyor altini aliyorum az oyalanip geri uyuyorKac gibi yatmali? Burdaki yorumlardan okudugum kadariyla herkes 8 bucuk 9 gibi yatiriyor. Bn de evime yeni gectigim icin bi duzen olusturmaya calisiyorum ama bu bebeklerin bi gunu bi gunune tutmuyoo
Ahahahaha:)))bu da bana kapak olsun:)))
Amiiin hepimizin evladı inşallah:)Ailesine ozelliklede annesine duskun bi cocuk olur insallah ♥
Daha öncede yazmıştım penaten krem teneke kutu olandan netten satın alabilirsin hem tedavi ediyor hem pişik önlüyor bebişe boşuna acı çektirmeyin başka çaresi yok aynı şey benim başımada geldiBiz de 4te uyandik hala uyanigiz pisigi 2 aydir gecmiyo napicam artik bilemiyorum 70 gunluk bebek 2 aydir pisik. Dun saydim 9 bezdegistirdik 8i kakali dolu dolu. Sanirim bundan gecmiyo
İmkanı yok acıkmadan zorlamıyorum canim çocuk istemiyor dilide gayet iyi siliyorum zaten karbonatlı suyla saşdım kaldım yaKizlar acaba emmesini engelleyen bisey mi var mesela pamukcuk olunca meme tutmuyo bebek aciyo cunku dili onun gibi bisey olabilir nedensiz reddetmez ki bebek sonucta ihtiyaci. Ya acikmadan zorluyosunuz ya da bisey var dilinde bi bakin
dil bağı olabilir mi?İmkanı yok acıkmadan zorlamıyorum canim çocuk istemiyor dilide gayet iyi siliyorum zaten karbonatlı suyla saşdım kaldım ya
Kolik demeye dilim varmadiİnşallah canım.deniz öyle 15 dk sonra uyanınca elektrik süpürgesi sesiyle uyutuyoruz uykusu derinleşince kapatıyoruz bazen.
akşam da hep aynı saatte huysuzlanıyorsa kolik olabilir deniz öyleymiş. sakince geçmesini bekliyoruz o saatin. yapacak bişey yok. sabah rezene akşam da anason veriyorum.gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. bi de oyun halısı aldık gelince tekmelesin gazları pırtlatsın diye :)))
Aynen kuzumunda dilinde hiçbişey yok,ateş halsizlik hiçbişey yok.idrar baktırdık bişey yok.asla zorlamıyorum ama yok emmiyoİmkanı yok acıkmadan zorlamıyorum canim çocuk istemiyor dilide gayet iyi siliyorum zaten karbonatlı suyla saşdım kaldım ya
O ney canımdil bağı olabilir mi?
canım sorma ben de çok zor kabullendim eşim elektrik süpürge sesi açıyordu kızıyordum kolik değil benim kızım açma diyordum ama doktor kızınız kolik deyince kabullendim malesef. kabullenince daha kolay oldu biliyo musun her akşam 7gibi çayımı kahvemi alıyorum tv açıyorum denizi kucağıma alıyorum kolik saatinin geçmesini bekliyorum. önceden derdi ne diye üzülüp kendimi paralıyordum şimdi sadece geçmesini bekliyorum. gaz da değil derdi çünkü zamanı gelince hiç gaz çıkarmasa da sakinleşiyorKolik demeye dilim varmadi
3.ayda duzeliyo diyolardi bizimki 3.ayina girerken basladi her isimiz ters bizim :))
Oyun halisi icin onerin varmi bu sabah baktimda kimisi cok sade kimisi cok kalabalik hangisi daha faydali olur.
oyun halısı bondigo piyanolu olandan aldım gg de 117 tl. yarın gelir muhtemelen. bide tiny love maymun adası var ikisinden birini al ikisi de iyiymiş. piyanolu olanın artısı bebeğin tekmeleme ve gaz çıkarma garantisi. maymunludan emin olamadım tekmelemeye uygun gelmedi bana riskli geldi. maymunlu da daha büyük daha çok oyuncak varKolik demeye dilim varmadi
3.ayda duzeliyo diyolardi bizimki 3.ayina girerken basladi her isimiz ters bizim :))
Oyun halisi icin onerin varmi bu sabah baktimda kimisi cok sade kimisi cok kalabalik hangisi daha faydali olur.
emmesini engelleyen bişeymiş canım. dilinin altında. bi araştır. ben hiç bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgim var. doktor uyuşturmaya bile gerek kalmadan tık diye kesiyormuş ve çocuk emmeye başlıyormuşO ney canım
Yok cnm uyumaıdm da int gitti giremedim.zaten oturup ağladım artık dün gece.çok yorgunum şu an.benim kızım gündüz çok ıyuyo bence ondan uyumuyo gece ama bişey yapamyrm çünkü kv bakıyo ve bebek uyur diyo .uyanık tut dyemyrm
http://lokman-hekim.net/hastaliklar/bebeklerde-pisik.asp bu sayfada pisikle ilgili bilgiler var belki işine yarayabilir
Bugün arkadaşlarım idare etck sağolsınlar imza atcklar notları verckler.çok yorgunum.yarın tam gün okarak başlycm kısmetse. kızın fotosu da 20 gün önceden var.bu ara foto çekecek halim bile yok inanırmısın .kendimi toplamam lazım bi an önce ama olmuyo işteSenam72015 canım okula başladın mı?kuzunun fotosunu atmıyo musun:)
Bende atynıyım.çok yoruyo beni cimcime.kv geldi ama geceleri yine benle ve uyumyo.bi de sol göğsü almıyo.o uüzden de doymuyo.mama veryrm burakck die çok kokyrmBende özledim hepinizi.
Sadece emzirirken oturmaya firsatim oluyo diyim gerisini sen anla :) ama iyiyiz cok sukur.siz nasilsnz bakalim
pbunda deniz suyu var mıyok canım bu yedek uç sadece. aspiratörlü olandan alıcan
Peki canım bunda deniz suyu var mı ben lab kullanıyorum onda var 10 damla 1 aspiratör 4 uç varyok canım bu yedek uç sadece. aspiratörlü olandan alıcan
Maşallah onun kot eteğini yerim ben bizimki büyük geliyor sizin kot eteği ödünç alalım teyzesi :))))Bugün arkadaşlarım idare etck sağolsınlar imza atcklar notları verckler.çok yorgunum.yarın tam gün okarak başlycm kısmetse. kızın fotosu da 20 gün önceden var.bu ara foto çekecek halim bile yok inanırmısın .kendimi toplamam lazım bi an önce ama olmuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?