- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.181
yok canım sadece uç ve aspiratör var. damlayı ben eczaneden büyük boy serum fizyolojik ve şırınga aldım onla hallediyorm.pbunda deniz suyu var mı
Peki canım bunda deniz suyu var mı ben lab kullanıyorum onda var 10 damla 1 aspiratör 4 uç var
Aslında yorgunluktan çok tek göğsü alamadığı için doymuyo ve mama veryrm devamlı .tamamen bırakck die korkyrm emmeyi.beni en çok üzen o.şu an evde olduğum halde stüm çok olmuyo.okula gidip yprulsam hiç mi olmaz die düşünyrm.doğru söylüyosun bi başlasam belki herşey düzelck ama sağolsun kv var şu an o bakıyo ben uyuycm biraz .seb hiö düşünme okukdan gelir gelmez emzirir uyursum ben bakarım diyo ama bakalım nasıl olck yarın görcmCanim benim ya.dur bakalim hemen telas yapma maraton basladimi duzenini yavas yavas bulacaksin.bak daha dune kadar dogum belirtileri ariyoduk.dogdular buyuduler bile.bu zamanlarda cabuk gececek tadini cikar bebeginin olur mu?baska telaslara dusup bebegimin buyumesine tanik olamadim deme ilerde kuzum.sen cok dusunceli bi annesin yavrunda bunu gorecek buyudugu zaman
Hepsini aldım bugün damlalarını.otribebeyi serum fizyolıjik.ağzını günde bi kere siliyrm şu an.ama artrm biraz.şimdş uyuyo kalkınca burnunu da temizlycm.gaz için de damlasını verdim daha rahat çık şükür bi de sol göğsümü emse herşey hallolacak.benim yorgubluğum hiç önrmli değil de bebeğime yetememekten korkyrmcanım sen bu şekilde uyuyabilir miydin burnun tıkalı gaz sancın var bide ağzında yara var diyelim.. biran önce birşeyler yapman lazım. her beslenmeden sonra ağzını karbonatlı suyla temizlemen lazım göğsüne de karbonat sür ki yara olmasın göğsün de. burnunu temizlemen lazım. maddi olarak sıkıntın varsa yada serum fizyolojikle otribebe almaya fırsatın yoksa bir çay bardağı suya iki üç tane tuz at burnuna damlat ince pipetle burnunu çek.evde karbonat yoksa kabartma tozu kullan alana kadar.gaz için rezene yada anason demle. karnını ince battaniye yada tülbentle sar özellikle gece yatırırken. kolay ve ucuz yöntemler de var canım.
canım önemli olan bebeğin tabi ama senin de dinlenmen lazım ki süt olsun. sen süper bir annesin bebeğinin dertlerini hemen çözüyorsun gitmişsin ne lazımsa almışsın ne gerekiyorsa yapıyorsun maşallah sana. sol göğsünü sağ ver canım sağ göğsünü de emzir. yapabilir misin böyle?? ben hep tek göğsü emziriyorum ve gayet de doyuyor. bir sağı veriyorum sonraki beslenmede solu veriyorum. bazen şaşırıp aynı göğsü iki üç kere verdiğim oluyor yine de doyuyor. sen pozitif düşün sütüm az demeHepsini aldım bugün damlalarını.otribebeyi serum fizyolıjik.ağzını günde bi kere siliyrm şu an.ama artrm biraz.şimdş uyuyo kalkınca burnunu da temizlycm.gaz için de damlasını verdim daha rahat çık şükür bi de sol göğsümü emse herşey hallolacak.benim yorgubluğum hiç önrmli değil de bebeğime yetememekten korkyrm
Bizim teyzemiz sağılsun ankaradan gönderdi küçücük bişey zaten.veririz tabi deniz hanıma ne demekMaşallah onun kot eteğini yerim ben bizimki büyük geliyor sizin kot eteği ödünç alalım teyzesi :))))
Yaparım tabi ama 10cc bile çıkmıyo artık .sağsam artar mı .azalır diyolar ya hep.ama arada vakit buldukça sağyrmcanım önemli olan bebeğin tabi ama senin de dinlenmen lazım ki süt olsun. sen süper bir annesin bebeğinin dertlerini hemen çözüyorsun gitmişsin ne lazkmsa almışsın ne gerekiyorsa yapıyorsun maşallah sana. sol göğsünü sağ ver canım sağ göğsünü de emzir. yapabilir misin böyle??
Süslü kokoşlaaaar:))kot eteğimi giyer emziğimi emerimmm:)))sen annesin canım çooook güçlüsün en kısa zamanda toparlarsın inşallahBugün arkadaşlarım idare etck sağolsınlar imza atcklar notları verckler.çok yorgunum.yarın tam gün okarak başlycm kısmetse. kızın fotosu da 20 gün önceden var.bu ara foto çekecek halim bile yok inanırmısın .kendimi toplamam lazım bi an önce ama olmuyo işte
Yaparım tabi ama 10cc bile çıkmıyo artık .sağsam artar mı .azalır diyolar ya hep.ama arada vakit buldukça sağyrmcanım önemli olan bebeğin tabi ama senin de dinlenmen lazım ki süt olsun. sen süper bir annesin bebeğinin dertlerini hemen çözüyorsun gitmişsin ne lazkmsa almışsın ne gerekiyorsa yapıyorsun maşallah sana. sol göğsünü sağ ver canım sağ göğsünü de emzir. yapabilir misin böyle??
Ayyy inşallah öyle bişey değildir.öneceden emiyodu sonra olan bişey mi ki acaba?dr a sorayımemmesini engelleyen bişeymiş canım. dilinin altında. bi araştır. ben hiç bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgim var. doktor uyuşturmaya bile gerek kalmadan tık diye kesiyormuş ve çocuk emmeye başlıyormuş
bizim de babaannemiz almıştı üstünden düşüyor :))) teşekkür ederiz eylül hanım çok paylaşımcı maşallahBizim teyzemiz sağılsun ankaradan gönderdi küçücük bişey zaten.veririz tabi deniz hanıma ne demek
İnşSüslü kokoşlaaaar:))kot eteğimi giyer emziğimi emerimmm:)))sen annesin canım çooook güçlüsün en kısa zamanda toparlarsın inşallah
Tamam canım, deniz suyuna bir kullanımlık diyor ama ben açıyorum defalarca kullanıyorum acaba hata mi ediyorunyok canım sadece uç ve aspiratör var. damlayı ben eczaneden büyük boy serum fizyolojik ve şırınga aldım onla hallediyorm.
aynı kapıya çıkıyor hepsi canım kullanmaya devam et bence
Ben de yapm çok mantıklı çok sağolKızlar aklıma ne geldi. Benim doğumdan sonra ilk iki gün sütüm gelmedi ben hep Allah'ın " ya Rezzak" Esma'sını tesbih ettim. Allahım oğlumun rızkını helal ve bol eyle dedim. Bir yerden öğrendiğim bir dua değil. İçimden gelen birşeydi. Şimdi çok şükür süt sıkıntısı çekmiyoruz. Size de belki yardımcı olur diye yazmak istedim...
Bi sorsana bana da yaz.benim ki de bazen çığlık çığlığa emmek istemiyo ama doğduğunda falan güzel emitodu .sonradn olma ihtimali var mı acabaAyyy inşallah öyle bişey değildir.öneceden emiyodu sonra olan bişey mi ki acaba?dr a sorayım
canım sağınca azalmaz artar. tabi bebek emse çok artar ama sağınca artacak asıl.Yaparım tabi ama 10cc bile çıkmıyo artık .sağsam artar mı .azalır diyolar ya hep.ama arada vakit buldukça sağyrm
Yok canım oda yok doktorumuzda yapacak birsey yok diyor klasik seyler söylüyordil bağı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?