2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

pbunda deniz suyu var mı

Peki canım bunda deniz suyu var mı ben lab kullanıyorum onda var 10 damla 1 aspiratör 4 uç var
yok canım sadece uç ve aspiratör var. damlayı ben eczaneden büyük boy serum fizyolojik ve şırınga aldım onla hallediyorm.
aynı kapıya çıkıyor hepsi canım kullanmaya devam et bence

Aslında yorgunluktan çok tek göğsü alamadığı için doymuyo ve mama veryrm devamlı .tamamen bırakck die korkyrm emmeyi.beni en çok üzen o.şu an evde olduğum halde stüm çok olmuyo.okula gidip yprulsam hiç mi olmaz die düşünyrm.doğru söylüyosun bi başlasam belki herşey düzelck ama sağolsun kv var şu an o bakıyo ben uyuycm biraz .seb hiö düşünme okukdan gelir gelmez emzirir uyursum ben bakarım diyo ama bakalım nasıl olck yarın görcm

Canlarim ben memleketteyim yarın dönüyorum evime kısmetse, cok fena duzenimiz bozuldu uyuyan bebek uyumaz oldu,nazar değdi boncuguma evden dışarı çıkamaz oldum.tek ümidim evimize dönünce eski duzenimizi kurmak.@idilduam Senam72015
Evime dönünce yazıcam mutlaka burada int iyi çekmiyor

Slm kızlar..siz tecrübeli annelerden acil yardım.az önce doktordan geldim
Nst ye girdim düzenli sancı var dedi.doğum her an başlayabilir dedi..düzenli sancı dan sonra doğum ne kadar sürede oluyo..cok gerginim.hazırlıklarım da cok eksik.psikolojimde doğuma hazır değil

Hepsini aldım bugün damlalarını.otribebeyi serum fizyolıjik.ağzını günde bi kere siliyrm şu an.ama artrm biraz.şimdş uyuyo kalkınca burnunu da temizlycm.gaz için de damlasını verdim daha rahat çık şükür bi de sol göğsümü emse herşey hallolacak.benim yorgubluğum hiç önrmli değil de bebeğime yetememekten korkyrm

canım önemli olan bebeğin tabi ama senin de dinlenmen lazım ki süt olsun. sen süper bir annesin bebeğinin dertlerini hemen çözüyorsun gitmişsin ne lazımsa almışsın ne gerekiyorsa yapıyorsun maşallah sana. sol göğsünü sağ ver canım sağ göğsünü de emzir. yapabilir misin böyle?? ben hep tek göğsü emziriyorum ve gayet de doyuyor. bir sağı veriyorum sonraki beslenmede solu veriyorum. bazen şaşırıp aynı göğsü iki üç kere verdiğim oluyor yine de doyuyor. sen pozitif düşün sütüm az deme

Yaparım tabi ama 10cc bile çıkmıyo artık .sağsam artar mı .azalır diyolar ya hep.ama arada vakit buldukça sağyrm

Süslü kokoşlaaaar:))kot eteğimi giyer emziğimi emerimmm:)))sen annesin canım çooook güçlüsün en kısa zamanda toparlarsın inşallah

Yaparım tabi ama 10cc bile çıkmıyo artık .sağsam artar mı .azalır diyolar ya hep.ama arada vakit buldukça sağyrm

emmesini engelleyen bişeymiş canım. dilinin altında. bi araştır. ben hiç bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgim var. doktor uyuşturmaya bile gerek kalmadan tık diye kesiyormuş ve çocuk emmeye başlıyormuş
Ayyy inşallah öyle bişey değildir.öneceden emiyodu sonra olan bişey mi ki acaba?dr a sorayım

Süslü kokoşlaaaar:))kot eteğimi giyer emziğimi emerimmm:)))sen annesin canım çooook güçlüsün en kısa zamanda toparlarsın inşallah
İnş
İnsan bi noktada tükeniyo malesef ama o gülünce herşeyi unutuyrm .hep gülüyo brnim kuzum .sen boşver anne ben varım diyo resmen .çok şükür bu günümüze.

yok canım sadece uç ve aspiratör var. damlayı ben eczaneden büyük boy serum fizyolojik ve şırınga aldım onla hallediyorm.
aynı kapıya çıkıyor hepsi canım kullanmaya devam et bence
Tamam canım, deniz suyuna bir kullanımlık diyor ama ben açıyorum defalarca kullanıyorum acaba hata mi ediyorun

Ben de yapm çok mantıklı çok sağol

canım sağınca azalmaz artar. tabi bebek emse çok artar ama sağınca artacak asıl.
bir tane yazı varsı onu bulmaya çalışıyorum bulunca atayım sana. göğüsleri fabrikaya benzetiyor. diyor ki göğüsleriniz kapasitesi sonsuz bir fabrika. ama üretiyor üretiyor satılmıyor ( dışarı süt çıkışı sağma tada emmeyle çıkmazsa) o zaman üretimi azaltır bir süre sonra da fabrika üretimi durdurur. ama üretip ürettiğini satarsa aynı hızda üretmeye devam eder. (yani süt akışı bitene kadar sağarsan yada sadece bebek doyana kadar emerse )
veee eğer ürettiğinden çok talep olursa yani (süt akışı bittikten sonra 5 10 dk daha sağarsan yada bebeğinin doyduktan sonra da memede durup emzik niyetine emmesine izin verirsen) süt arttıkça artar..

şöyle düşün ilk başta 10 cc ile doyan herhangi bir bebek annesinin memesiyle doyuyor. 6 aylık olan koca mideli bebek yine aynı memeyle doyuyor. bu imkansız değil.
bebeğin tek değil iki tane olsaydı o zaman eylül tek memeyle doyacaktı ikizi de diğer memeyle doyacaktı. bunları düşün hep. sütünü olumsuz düşünetek azaltma yazıktır.
eylülü sağ göğsünle emzir sonra da ikizini sol göğsünle emzir hatta yapabiliyorsan eylülü emzirirken diğerini de aynı anda sağ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…