2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bebekleri ne sıklıkta emziriyosunuz bunun ideali nedir kizlar.
Bide kendi kendine uyumasi icin calismalara basladinizmi daha erkenmi. Ben suan hem besik hem hamak hem kucak gorevi goruyorum uyuturken :)

Ayyy inşallah öyle bişey değildir.öneceden emiyodu sonra olan bişey mi ki acaba?dr a sorayım
Bilmiyorum canım sonradan olmaz heralde. öyle bişeyse çözümü çok basit. sonrasında da çok güzel beslenmeye başlıyorlarmış. ama sizinki o olmayabilir doktora sorarsan yaz mutlaka bana da

Tamam canım, deniz suyuna bir kullanımlık diyor ama ben açıyorum defalarca kullanıyorum acaba hata mi ediyorun
yok canım bişey olmaz satış stratejisi bunlar. kapitalizmin oyunu hep. damlayı aç iki damla danlat çöpe at yenisini al. yedek ucu da bir kere kullan çöpe at yenisini al. ben yıkayıp yıkayıp kullanıyorum hiçbi sıkıntı da olmadı.

en basiti bi pamuklu mendil 3 liraysa pamuklu "bebek" mendili 30 lira. malesef kullanıyorlar hassas noktamızı

bir dokun bin ah işit oldu ama bişey daha yazıcam geçen biberon temizlemek için deterjan baktım. birinde biberon ve emzik temizleyicisi diyor diğerinde beslenme gereçleri temizleyicisi diğer de süt sağma gereçleri temizleyicisi... biberon ve emzik için başka deterjan katı gıdaya geçince tabak çanak temizliği için başka deterjan bide süt sağma eşyaları temizliği için başka deterjan satmaya çalışıyorlar... niye biz evde çatalı ayrı deterjanla kaşığı ayrı deterjanla mı yıkıyoz manyak mıyız biz....

Son düzenleme:
Aynen canım tesekkür ederim kullanmaya devam edeyim

Insallah bi an once gecer su durum.
Bende bi sarki listesi yaptim onu aciyorum arada kucakta dans ediyoruz yavas yavas arada yatirip guldurmeye calisiyoruz 8-9.30 arasi hic gecmiyo sanki
Dedigin halilara bakicam ilk firsatta

Kızlar bebeklerinizin kulaklarını hiç temizlediniz mi ben daha hiç temizlemedim ya hata mı ettim acabaü

Insallah bi an once gecer su durum.
Bende bi sarki listesi yaptim onu aciyorum arada kucakta dans ediyoruz yavas yavas arada yatirip guldurmeye calisiyoruz 8-9.30 arasi hic gecmiyo sanki
Dedigin halilara bakicam ilk firsatta
bizimki biterken sizinki başlıyormuş allah yardımcımız olsun deniz sadece emerken susuyor o zamanlar.öyle şarkı dans mns mümkün değil. 7-8,5 arası memedeyiz ağzından düştüğü an çığlığı basıyor emerken bile söylene söylene emiyor. evde misafir falan varsa çekip gidiyor valla kimse dayanamıyor annane dede bile çekip gidiyor

Kızlar bebeklerinizin kulaklarını hiç temizlediniz mi ben daha hiç temizlemedim ya hata mı ettim acabaü
ben de temizlemiyordum ama bi haftadır kulak kiri var çocukta temizlemek lazım galiba.daha yapmadım gerçi ama bebek kulak çubuğuyla temizlemek lazım allah korusun diğerleri bebek hareket edince içeri girebilir

Doğru ben günde en az 8 kere eemizriyrm her seferde 10 cc çıksa günde 80 çıkar o bile kar.inş artar bugünden itibaren düzenli sağmaya başlym inş.biraz geç oldu ama işe yarasında daha 2 yaşa çok var.

Gunaydin kizlar
Oglumu aksam 9da yatirmistim. Gece 2 bucukta kalkti. Sonra hic uyumadi nerdeyse.
Gece uykusuna nasil devam etmesini saglayabilirim.
Ben kundak yapıyorum gece bir kaç gündür rahat uyuyo yoksa sürekli hareket halinde. önceden hava çok sıcak diye yapmıyordum allahtan serinledide rahat rahat yapıyorum şimdi

Olsun benden tecrubelisin ,55 gunluk kizim var teyzesi temmuzda dogum yaptim ama erken geldi cimcime agustos anneleri topigindeyim sizide ziyaret ediyorum zaman zaman ,ben sadece mama veriyorum emziremiyorum ,gazini almayinca uyutamiyorum kizimin bi itirazi yok ama ben ugrasiyorum ciksin rahatlasin diye demek ki gece cikartmasada oluyor ,tesekkurler dostum

canım biberon veriyorsan iş değişir bizim biberon çok gaz yapıyor sizinki de öyleyse çıkartman lazım.

kızlar canım çok sıkkın nolur bana bi akıl verin...
17 ekimde doğum iznim bitiyor. süt izinlerini birleştircem kullanmadığım yıllık izinler de var yılbaşında işe başlıcam. tabi ameliyatın durumuna göre değişecek.
eşim şimdiden bakıcı araştırmaya başladı. ben işe başlamadan önce bir ay bakıcıyla beraber bakalım ki bakıcı da düzeni öğrensin istiype normal olarak. ama ben işe başlama bakıco vs konularını duyunca sinirleniyorum üzülüyorum kızımı bırakmak istemiyorum. zaten araba kullanmayı da öğrencem öğlenleri eve gelcem kızımı görürüm bi de emziririm işim yoksa da dönmem işe belki. ama yine de bırakmak istemiyorum. şimdi ben bi düzen oturttum ama zorlamadan yapıyorum. ne bileyim kızımı uyutmaya çalışırken gülünce ben de gülüyom kucağıma alıyom uyumazsan oyun oynayalım diyorum sohbet edelim diyorum ama bakıcı ne bileyim uyumadı diye kızıp hızlı mı sallar napar bilmiyorum.ya herşeyi geçtim ben kızımı annemden bile kıskanıyorjm bakıcıya nasıl bırakayım ya ben kafayı yicem çok üzülüyorum ama düşünmek plan yapmak zorundayım şimdiden çünkü evden çalışamıyorum işe gitmek zorundayım para lazım işyerine de sözüm var orda saygınlığım var belli bir hissem var. sadece para da değil beni oraya bağlayan. napıcam bilmiyorum. buzluğa süt atıyorum ama iki günde bir poşet oluyor ancak. yetmez.. 6. ayda ek gıdaya geçmiş olucaz o zaman rahat eder miyiz acaba. oof off kelimelerin kiyafetsiz kaldığı yerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…