- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.201
Bilmiyorum canım sonradan olmaz heralde. öyle bişeyse çözümü çok basit. sonrasında da çok güzel beslenmeye başlıyorlarmış. ama sizinki o olmayabilir doktora sorarsan yaz mutlaka bana daAyyy inşallah öyle bişey değildir.öneceden emiyodu sonra olan bişey mi ki acaba?dr a sorayım
yok canım bişey olmaz satış stratejisi bunlar. kapitalizmin oyunu hep. damlayı aç iki damla danlat çöpe at yenisini al. yedek ucu da bir kere kullan çöpe at yenisini al. ben yıkayıp yıkayıp kullanıyorum hiçbi sıkıntı da olmadı.Tamam canım, deniz suyuna bir kullanımlık diyor ama ben açıyorum defalarca kullanıyorum acaba hata mi ediyorun
Aynen canım tesekkür ederim kullanmaya devam edeyimyok canım bişey olmaz satış stratejisi bunlar. kapitalizmin oyunu hep. damlayı aç iki damla danlat çöpe at yenisibi al. yedek ucu da bir kere kullan çöpe at yenisini al. ben yıkayıp yıkayıp kullanıyorum hiçbi sıkıntı da olmadı.
Insallah bi an once gecer su durum.canım sorma ben de çok zor kabullendim eşim elektrik süpürge sesi açıyordu kızıyordum kolik değil benim kızım açma diyordum ama doktor kızınız kolik deyince kabullendim malesef. kabullenince daha kolay oldu biliyo musun her akşam 7gibi çayımı kahvemi alıyorum tv açıyorum denizi kucağıma alıyorum kolik saatinin geçmesini bekliyorum. önceden derdi ne diye üzülüp kendimi paralıyordum şimdi sadece geçmesini bekliyorum. gaz da değil derdi çünkü zamanı gelince hiç gaz çıkarmasa da sakinleşiyor
rica ederim canım aynen devam. sonradan mesajı düzenledim bebek sektörüne baya laf ettim uzun uzun oooh içim soğudu valla :)))Aynen canım tesekkür ederim kullanmaya devam edeyim
bizimki biterken sizinki başlıyormuş allah yardımcımız olsun deniz sadece emerken susuyor o zamanlar.öyle şarkı dans mns mümkün değil. 7-8,5 arası memedeyiz ağzından düştüğü an çığlığı basıyor emerken bile söylene söylene emiyor. evde misafir falan varsa çekip gidiyor valla kimse dayanamıyor annane dede bile çekip gidiyorInsallah bi an once gecer su durum.
Bende bi sarki listesi yaptim onu aciyorum arada kucakta dans ediyoruz yavas yavas arada yatirip guldurmeye calisiyoruz 8-9.30 arasi hic gecmiyo sanki
Dedigin halilara bakicam ilk firsatta
ben de temizlemiyordum ama bi haftadır kulak kiri var çocukta temizlemek lazım galiba.daha yapmadım gerçi ama bebek kulak çubuğuyla temizlemek lazım allah korusun diğerleri bebek hareket edince içeri girebilirKızlar bebeklerinizin kulaklarını hiç temizlediniz mi ben daha hiç temizlemedim ya hata mı ettim acabaü
Doğru ben günde en az 8 kere eemizriyrm her seferde 10 cc çıksa günde 80 çıkar o bile kar.inş artar bugünden itibaren düzenli sağmaya başlym inş.biraz geç oldu ama işe yarasında daha 2 yaşa çok var.canım sağınca azalmaz artar. tabi bebek emse çok artar ama sağınca artacak asıl.
bir tane yazı varsı onu bulmaya çalışıyorum bulunca atayım sana. göğüsleri fabrikaya benzetiyor. diyor ki göğüsleriniz kapasitesi sonsuz bir fabrika. ama üretiyor üretiyor satılmıyor ( dışarı süt çıkışı sağma tada emmeyle çıkmazsa) o zaman üretimi azaltır bir süre sonra da fabrika üretimi durdurur. ama üretip ürettiğini satarsa aynı hızda üretmeye devam eder. (yani süt akışı bitene kadar sağarsan yada sadece bebek doyana kadar emerse )
veee eğer ürettiğinden çok talep olursa yani (süt akışı bittikten sonra 5 10 dk daha sağarsan yada bebeğinin doyduktan sonra da memede durup emzik niyetine emmesine izin verirsen) süt arttıkça artar..
şöyle düşün ilk başta 10 cc ile doyan herhangi bir bebek annesinin memesiyle doyuyor. 6 aylık olan koca mideli bebek yine aynı memeyle doyuyor. bu imkansız değil.
bebeğin tek değil iki tane olsaydı o zaman eylül tek memeyle doyacaktı ikizi de diğer memeyle doyacaktı. bunları düşün hep. sütünü olumsuz düşünetek azaltma yazıktır.
eylülü sağ göğsünle emzir sonra da ikizini sol göğsünle emzir hatta yapabiliyorsan eylülü emzirirken diğerini de aynı anda sağ.
Bugün arkadaşlarım idare etck sağolsınlar imza atcklar notları verckler.çok yorgunum.yarın tam gün okarak başlycm kısmetse. kızın fotosu da 20 gün önceden var.bu ara foto çekecek halim bile yok inanırmısın .kendimi toplamam lazım bi an önce ama olmuyo işte
E bebekten aldım canımMerhaba nerden aldınız acaba oyun halinizi bende düşünüyorum ama internette 160 tl falan
Canım internet sitesinde yok ama mağazasından mi aldın bide kampanyada falan miydiE bebekten aldım canım
Ben kundak yapıyorum gece bir kaç gündür rahat uyuyo yoksa sürekli hareket halinde. önceden hava çok sıcak diye yapmıyordum allahtan serinledide rahat rahat yapıyorum şimdiGunaydin kizlar
Oglumu aksam 9da yatirmistim. Gece 2 bucukta kalkti. Sonra hic uyumadi nerdeyse.
Gece uykusuna nasil devam etmesini saglayabilirim.
Olsun benden tecrubelisin ,55 gunluk kizim var teyzesi temmuzda dogum yaptim ama erken geldi cimcime agustos anneleri topigindeyim sizide ziyaret ediyorum zaman zaman ,ben sadece mama veriyorum emziremiyorum ,gazini almayinca uyutamiyorum kizimin bi itirazi yok ama ben ugrasiyorum ciksin rahatlasin diye demek ki gece cikartmasada oluyor ,tesekkurler dostumcanım ne tecrübesi 82 günlük tecrübe bendeji topu topu.
ben bu işi bilinçsizce yaptım uyanamadığım için gece tek göz emzirip koydum suratına bile bakmadım çocuğun. sonra vicdan azabı çekiyordum sabah ama yine de değişemedim.sonra öğrendim ki ilk günden beri öyle yaptığım için iyi olmuş alışmış gece uykusuna. uyanıp ağlamasına izin vermiyorum acıkınca kıpırdanıyor hemen uyanıyorum alıp emzirip geri koyuyorum daha gözünü açmadan geri uyuyor. kızımın gazını gece hiç çıkartmıyorum uyandırmayı göze alamıyorum geri uyumazsa yandık.
gündüz de memede uyursa çıkartmıyorum zaten gaz rahatsız etse uyuyamaz. tembel anneyim ben
bu arada yeni misin topikte oğlun var dimi adı ne? ne zaman doğdu kaç günlük
canım biberon veriyorsan iş değişir bizim biberon çok gaz yapıyor sizinki de öyleyse çıkartman lazım.Olsun benden tecrubelisin ,55 gunluk kizim var teyzesi temmuzda dogum yaptim ama erken geldi cimcime agustos anneleri topigindeyim sizide ziyaret ediyorum zaman zaman ,ben sadece mama veriyorum emziremiyorum ,gazini almayinca uyutamiyorum kizimin bi itirazi yok ama ben ugrasiyorum ciksin rahatlasin diye demek ki gece cikartmasada oluyor ,tesekkurler dostum
İmkanı yok acıkmadan zorlamıyorum canim çocuk istemiyor dilide gayet iyi siliyorum zaten karbonatlı suyla saşdım kaldım ya
Daha öncede yazmıştım penaten krem teneke kutu olandan netten satın alabilirsin hem tedavi ediyor hem pişik önlüyor bebişe boşuna acı çektirmeyin başka çaresi yok aynı şey benim başımada geldi
Arya gezmelerdeydi bugün arabaya biner binmez uyuyor şapşikk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?