2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bizim uyku düzenimiz şöyle. çoğu zaman sapsa da uygulamaya çalışıyorum. S sssn den allah razı olsun.
sabah 7de kalkıyor
9:30-11 uyku
12:30- 14:00 uyku
15:30-17:00 uyku
sonra da 21:30 gibi gece uykusu
Hemen kaydediyorum ve uygulamaya koyuyorum :)) insallah bizim de bi duzenimiz olur artik
Peki gece saat kacta kalkiyor emmek icin?

Bn de 6-7 aylikken bakiciya birakmam gerekcek. Simdiden aklima geldikce cok uzuluyorum. Insallah iyi insanlara denk geliriz.

Hayir kullanmadim ama koruyucu mu yoksa tedavi edice mi bize tedavi edici bisey lazim gecmiyo yaralari

Bildiğim kadarıyla sudocrem sürünce ciltte bir tabaka oluşturuyor ve sonra diğer sıvıların cilde temas etmesini önlediği için de iyilestiriyor. Ben de doğduğundan beri kullanıyorum hic pisik olması.

Hemen kaydediyorum ve uygulamaya koyuyorum :)) insallah bizim de bi duzenimiz olur artik
Peki gece saat kacta kalkiyor emmek icin?
12:30-1 gibi ilk kalkış
sonra 2,5 ve 5,5 en son 7. ona saat kurmuyorum hatta artık saate bile bakmıyorum uykuda mıkırdandı mı alıp emziriyorum.
S sssn daha iyi bilir tabi. onun öğrencileriyiz :))

Hanımlar kızım 13 ünde 2 ayını doldurdu oyun kartı oyun halısı masal okuma video izletme vs işler ne zaman başlıyor bilenler bilgilendirirlerse bilmeyenler mutlu olur

Bn de 6-7 aylikken bakiciya birakmam gerekcek. Simdiden aklima geldikce cok uzuluyorum. Insallah iyi insanlara denk geliriz.

matsiyahoje hele ben 5 ekimde başlıyorum daha 3buçuk aylık olacak minik kuzum ayrıca hala bakıcı ayarlayamadık. Kayınvalidem, kızkardeşim geliriz diyor ama kimsenin evinin yuvasının düzenini de bozmak istemiyorum. Dua edin bana da kızlar inşallah gönlümüze göre bir bakıcı bulabiliriz..

bizim uyku düzenimiz şöyle. çoğu zaman sapsa da uygulamaya çalışıyorum. S sssn den allah razı olsun.
sabah 7de kalkıyor
9:30-11 uyku
12:30- 14:00 uyku
15:30-17:00 uyku
sonra da 21:30 gibi gece uykusu
Canim benim Allah sendende razi olsun.hepimiz birbirimizden birseyler ogreniyoruz :)

Hanımlar kızım 13 ünde 2 ayını doldurdu oyun kartı oyun halısı masal okuma video izletme vs işler ne zaman başlıyor bilenler bilgilendirirlerse bilmeyenler mutlu olur
oyun halısı ve zeka kartı na başlayabilirsin. videoya ekrana ben iki yaşa kadar karşıym ama ingilizce özellikle de bbc nin videolarını yada kanalını dinletebilirsin masal okumaya da daha doğrusu okuduğum kitabo sesli okumaya da ben 40 günlükken başladım iyi uyutuyor :)))

canım yine bakıcı bulana kadar gelirler sıkışırsan yardıma gelirler benim gelecek kimsem de yok allah yardımcımız olsun

canım yine bakıcı bulana kadar gelirler sıkışırsan yardıma gelirler benim gelecek kimsem de yok allah yardımcımız olsun

Aynen ben de öyle ümit ediyorum. Bir de öğretmen olduğum için çalışma saatler im pek çok ise gore cooook daha iyi. İnşallah bir de öğle teneffüslerinde eve gelip çocuğumu da emzirebilirsem hayırlısıyla bu sureci atlatırız inşallah oğlum da ben de...

Gunaydin kizlar
Oglumu aksam 9da yatirmistim. Gece 2 bucukta kalkti. Sonra hic uyumadi nerdeyse.
Gece uykusuna nasil devam etmesini saglayabilirim.
Peki arada hiç kalkmadı mi ? Aralıksız 5 saat uuyması gayeybiyi benim kızım 2 saatten fazla uyumuyor uykusunu almis olabikir

Ay aynen b3nim gecemi anlatmışsın
Dünde 3.5 da kalkıp bir daha uyumadı ay bu kız uykuyu hiç sevmiyor napcam bikmiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…