- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.241
Kuzummm giriyorum okuyotum ama cevap yazacak vaktim yok yiğenin tam bir kucakçı oldu uyanıkken kesinlikle yatmıyor hep kucağımda büyüyor çok şükür adem mirza adı nasılda kalmış aklındaAy cnm ya sen de pek giremysun yoğunsun sanırım.ne kadar düşüncesizler.nasılsın adem miydi.kız oğlanın ismi o aklımda kalmış nasılmış benim yeğenim .büyüdü mü .
Amanınnnnnnbize yatıya gelen oldu direkt)
Mağazadan aldım canım 90 liraydi galiba 129dan düşmüştü yanlış hatırlamıyorsamCanım internet sitesinde yok ama mağazasından mi aldın bide kampanyada falan miydi
Dil videolarına bahsediyorum canım arada ingilizce almanca konuşuyoruz ama bazen unutuyoruz o nedenle videolar daha iyi olur diye düşündüm kendim zaten doğdu doğalı doğaçlama masallar da dahiloyun halısı ve zeka kartı na başlayabilirsin. videoya ekrana ben iki yaşa kadar karşıym ama ingilizce özellikle de bbc nin videolarını yada kanalını dinletebilirsin masal okumaya da daha doğrusu okuduğum kitabo sesli okumaya da ben 40 günlükken başladım iyi uyutuyor :)))
Allah razi olsun kayinvalidenden.dusuceli biri belli.hic sikma sen canini gecip gidecek bu sorunlar insallahAslında yorgunluktan çok tek göğsü alamadığı için doymuyo ve mama veryrm devamlı .tamamen bırakck die korkyrm emmeyi.beni en çok üzen o.şu an evde olduğum halde stüm çok olmuyo.okula gidip yprulsam hiç mi olmaz die düşünyrm.doğru söylüyosun bi başlasam belki herşey düzelck ama sağolsun kv var şu an o bakıyo ben uyuycm biraz .seb hiö düşünme okukdan gelir gelmez emzirir uyursum ben bakarım diyo ama bakalım nasıl olck yarın görcm
Hmm tamam canım benim teşekkür ederim bizim de az çok saatimiz var ama dışarı çıkmak yıllık izin ve bayram çok etkiledi bizi sizler böyle zamanlarda ne yaptınız? :/bebekleri uyutuyoruz da sssn nin yöntemi var uyuduğu saatleri not alıp bir düzen çıkarmak ve onu uygulamak
Canım izni uzatamaz misin? Ücretsiz falanAynen ben de öyle ümit ediyorum. Bir de öğretmen olduğum için çalışma saatler im pek çok ise gore cooook daha iyi. İnşallah bir de öğle teneffüslerinde eve gelip çocuğumu da emzirebilirsem hayırlısıyla bu sureci atlatırız inşallah oğlum da ben de...
Yeni mi aldın canım öyleyse gidip alayım ben deMağazadan aldım canım 90 liraydi galiba 129dan düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam
Aynen çok şükür:)İnş
İnsan bi noktada tükeniyo malesef ama o gülünce herşeyi unutuyrm .hep gülüyo brnim kuzum .sen boşver anne ben varım diyo resmen .çok şükür bu günümüze.
Canım izni uzatamaz misin? Ücretsiz falan
Hergun banyodan sonra kulak cubugu temizliyorum canim.kulaginda su kalmasin diye.her seferinde kulak kiri de geliyo.birikmesi daha sikintili bence.simdi tereddutte kaldim ben mi yanlis yapiyorum?Kızlar bebeklerinizin kulaklarını hiç temizlediniz mi ben daha hiç temizlemedim ya hata mı ettim acabaü
Sanmıyorum ama sorarsam mutlaka yazarım canımBi sorsana bana da yaz.benim ki de bazen çığlık çığlığa emmek istemiyo ama doğduğunda falan güzel emitodu .sonradn olma ihtimali var mı acaba
Yazarım canjm mutlakaBilmiyorum canım sonradan olmaz heralde. öyle bişeyse çözümü çok basit. sonrasında da çok güzel beslenmeye başlıyorlarmış. ama sizinki o olmayabilir doktora sorarsan yaz mutlaka bana da
Kuzumm:)Canım canım canım benim, maşallah :))
Off yaa çalışan annelerin en büyük sıkıntısı iştekızlar canım çok sıkkın nolur bana bi akıl verin...
17 ekimde doğum iznim bitiyor. süt izinlerini birleştircem kullanmadığım yıllık izinler de var yılbaşında işe başlıcam. tabi ameliyatın durumuna göre değişecek.
eşim şimdiden bakıcı araştırmaya başladı. ben işe başlamadan önce bir ay bakıcıyla beraber bakalım ki bakıcı da düzeni öğrensin istiype normal olarak. ama ben işe başlama bakıco vs konularını duyunca sinirleniyorum üzülüyorum kızımı bırakmak istemiyorum. zaten araba kullanmayı da öğrencem öğlenleri eve gelcem kızımı görürüm bi de emziririm işim yoksa da dönmem işe belki. ama yine de bırakmak istemiyorum. şimdi ben bi düzen oturttum ama zorlamadan yapıyorum. ne bileyim kızımı uyutmaya çalışırken gülünce ben de gülüyom kucağıma alıyom uyumazsan oyun oynayalım diyorum sohbet edelim diyorum ama bakıcı ne bileyim uyumadı diye kızıp hızlı mı sallar napar bilmiyorum.ya herşeyi geçtim ben kızımı annemden bile kıskanıyorjm bakıcıya nasıl bırakayım ya ben kafayı yicem çok üzülüyorum ama düşünmek plan yapmak zorundayım şimdiden çünkü evden çalışamıyorum işe gitmek zorundayım para lazım işyerine de sözüm var orda saygınlığım var belli bir hissem var. sadece para da değil beni oraya bağlayan. napıcam bilmiyorum. buzluğa süt atıyorum ama iki günde bir poşet oluyor ancak. yetmez.. 6. ayda ek gıdaya geçmiş olucaz o zaman rahat eder miyiz acaba. oof off kelimelerin kiyafetsiz kaldığı yerdeyim
Canim b3nim kızımın hiç saçı yok tam kelBende benim 0glus saçlı oglum diye sewioz. en kel benim paşa çıktı
evin yakınsa yaparsın canım allahın izniyle. boş dersin bol olsun inşallahAynen ben de öyle ümit ediyorum. Bir de öğretmen olduğum için çalışma saatler im pek çok ise gore cooook daha iyi. İnşallah bir de öğle teneffüslerinde eve gelip çocuğumu da emzirebilirsem hayırlısıyla bu sureci atlatırız inşallah oğlum da ben de...
kanguru candır :)Bugun kanguruyla gezintiye ciktik. Daha dogrusu disarda bi isim vardi. Cikmak zorunda kaldik :)
Yol boyu uyudu. Bi ara uyandi emzigini verdim.
Ilk kanguru deneyimimiz olumlu gecti ck sukur :))
Ya estfg. canim sen neden boyle seyler soyluyosun.deneyimlediklerimizi paylasoypruz sadece.eminim sizler daha cok seyler biliyosunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?