2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay cnm ya sen de pek giremysun yoğunsun sanırım.ne kadar düşüncesizler.nasılsın adem miydi.kız oğlanın ismi o aklımda kalmış nasılmış benim yeğenim .büyüdü mü .
Kuzummm giriyorum okuyotum ama cevap yazacak vaktim yok yiğenin tam bir kucakçı oldu uyanıkken kesinlikle yatmıyor hep kucağımda büyüyor çok şükür adem mirza adı nasılda kalmış aklında Bi ara fotoğraf atıcam görün oğluşumu sen ne yaptın nasıl geçti okulda ilk günün prenses nasıl

Dil videolarına bahsediyorum canım arada ingilizce almanca konuşuyoruz ama bazen unutuyoruz o nedenle videolar daha iyi olur diye düşündüm kendim zaten doğdu doğalı doğaçlama masallar da dahil masal anlatıyorum ama okuma kısmına geçmedik daha. Halıyı sen aldın mı peki nasıl almak lazım bak onun hakkında bilgim 0 :/ zeka kartı da var nette ama nasıl bi şey alsam bilemedim :/ sen aldın mı?

Allah razi olsun kayinvalidenden.dusuceli biri belli.hic sikma sen canini gecip gidecek bu sorunlar insallah

bebekleri uyutuyoruz da sssn nin yöntemi var uyuduğu saatleri not alıp bir düzen çıkarmak ve onu uygulamak
Hmm tamam canım benim teşekkür ederim bizim de az çok saatimiz var ama dışarı çıkmak yıllık izin ve bayram çok etkiledi bizi sizler böyle zamanlarda ne yaptınız? :/

Canım izni uzatamaz misin? Ücretsiz falan

Canım izni uzatamaz misin? Ücretsiz falan

Durumlar biraz karışık canım ya.. yeni atandığım için eş durumundan tayinle biran önce istanbula dönmem lazım... şubatta eş durumu ataması olursa belki bizi de kapsar diye ümit ederek izin almıyorum. Eğer öyle birşey olursa 3buçuk ay haftada 3 gün çalışarak istanbula dönmüş olacağım. Ondan sonra oğlum 2 yaşına gelene kadar rahat rahat ücretsiz izin alabilirim :)

Kızlar bebeklerinizin kulaklarını hiç temizlediniz mi ben daha hiç temizlemedim ya hata mı ettim acabaü
Hergun banyodan sonra kulak cubugu temizliyorum canim.kulaginda su kalmasin diye.her seferinde kulak kiri de geliyo.birikmesi daha sikintili bence.simdi tereddutte kaldim ben mi yanlis yapiyorum?

Off yaa çalışan annelerin en büyük sıkıntısı iştecanım bu evdeki bakıcı işi biraz zor ya hele de büyüm Şehirlerde.dediğin gibi evde napar nasıl bakar bilinmez.acaba iyi bi kreş mi ayarlasan daha mı iyi olur bilemedim.bende işe başlıycağım zaman bakıcı bakıcak ama annemde olacak inşallah.14 aylıkken de kreşe vericem.annem gelmeseydi 6 aylıkken verecektim evde bakıcı işi kafama hiç yatmıyor

evin yakınsa yaparsın canım allahın izniyle. boş dersin bol olsun inşallah

12:30-1 gibi ilk kalkış
sonra 2,5 ve 5,5 en son 7. ona saat kurmuyorum hatta artık saate bile bakmıyorum uykuda mıkırdandı mı alıp emziriyorum.
S sssn daha iyi bilir tabi. onun öğrencileriyiz :))
Ya estfg. canim sen neden boyle seyler soyluyosun.deneyimlediklerimizi paylasoypruz sadece.eminim sizler daha cok seyler biliyosunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…