- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.261
ben de deneyimsizim canım ama cimriyim galiba biraz :))Doğru söylüyorsun ya ben de deneyimsiz olduğum için yağlı müşteriyim herşeye kanıp alıyorum :)
Canim ben coktandir zeka kartlarini kullaniyorum.kizim asiri ilgi gosteriyo :)Hanımlar kızım 13 ünde 2 ayını doldurdu oyun kartı oyun halısı masal okuma video izletme vs işler ne zaman başlıyor bilenler bilgilendirirlerse bilmeyenler mutlu olur
hepsi dökülüp yenileri çıkacakmış ama yine de kontrolde sorucam benKızlar saç dokulmeleri ne zaman biter kızımın saçları hâlâ dökülüyor
Belki ondan uykusu ayiyodur dicektim canimYok hic yapmiyorum. Zaten artik geceleri kaka yapmiyor genelde
Canim bebegin eger 9 da uyuyorsa o duzeni hic bozma.gece uykusu uzamana baslayinca bu sefer aksam uykusunu erkene cekmeye calisacaksin.hem buyume hormonu 22 ile 02 arasinda karanlikta salgilanirmis.en azinda o saatler uykuda oluyo bebegin.sakin bozmaUyumadan durabilirse bn de gec yatirmaya alistirayim madem
Canim kaç mm çıkıp sikiyosunyok canım sadece uç ve aspiratör var. damlayı ben eczaneden büyük boy serum fizyolojik ve şırınga aldım onla hallediyorm.
aynı kapıya çıkıyor hepsi canım kullanmaya devam et bence
canım halıda bondigo piyanolu ile tiny love matmun adası arasında kaldım en son piyanoluuu aldım gaz çıkarmasına yardımcı olsun diye. bu kadar gazımız olmasa diğerini alırdım.Dil videolarına bahsediyorum canım arada ingilizce almanca konuşuyoruz ama bazen unutuyoruz o nedenle videolar daha iyi olur diye düşündüm kendim zaten doğdu doğalı doğaçlama masallar da dahilmasal anlatıyorum ama okuma kısmına geçmedik daha. Halıyı sen aldın mı peki nasıl almak lazım bak onun hakkında bilgim 0 :/ zeka kartı da var nette ama nasıl bi şey alsam bilemedim :/ sen aldın mı?
Ya evet ben de birikmesini düşünüyorum şimdi. Dediğin gibi daha zor olur sonrası canım. Çarşamba iki aylık kontrolümüz var gidince doktora soracağım. Sizlere de yazarımHergun banyodan sonra kulak cubugu temizliyorum canim.kulaginda su kalmasin diye.her seferinde kulak kiri de geliyo.birikmesi daha sikintili bence.simdi tereddutte kaldim ben mi yanlis yapiyorum?
Oncelikle sakin olmalisin kendini takip et 5 dakikaya düşünce şanci evde durma hemen hastaneye git 12 saati bulabilir alah yardimcin oldsunSlm kızlar..siz tecrübeli annelerden acil yardım.az önce doktordan geldim
Nst ye girdim düzenli sancı var dedi.doğum her an başlayabilir dedi..düzenli sancı dan sonra doğum ne kadar sürede oluyo..cok gerginim.hazırlıklarım da cok eksik.psikolojimde doğuma hazır değil
bayramda perişan olduk canım bittik tükendik...Hmm tamam canım benim teşekkür ederim bizim de az çok saatimiz var ama dışarı çıkmak yıllık izin ve bayram çok etkiledi bizi sizler böyle zamanlarda ne yaptınız? :/
Canim benim kızım hiç emmiyor 2 aylık 2 aydır sagiyorum dvqmli gitmedi çok şükür çok da artımiyor tabiYaparım tabi ama 10cc bile çıkmıyo artık .sağsam artar mı .azalır diyolar ya hep.ama arada vakit buldukça sağyrm
Demek ki ortak noktaları. Biz de istanbula ankaradan gittiğimizde tüm gün memeden ayrılmamıştık :/bayramda perişan olduk canım bittik tükendik...
bayramda ankaraya gittik ilk iki gün üstümdeydi deniz bir an olsun memeden inmedi hiç uyumadı sürekli huysuzlandı. 5. gün yani gideceğimiz gün alıştı ancak. eve geldik resmen evini yatağını özlemiş iki gün yatakyan çıkmadı hep uyudu bu sefer de. yeni yeni toparladık düzeni...
dışarı çıkmak çok fazla etkilemiyor ona göre ayarlıyoruz uyanıp emzirip çıkıyorum zaten maksimum iki saat sonra geri dönüyoruz ev gezmesi değilse. ev gezmesiyse rahat zaten
canım 6 aylıkken kreş de sıkıntılı değil mi ya birsürü bebek bir tane bakıcı olcak. evde en azından bir kişi bakacak kızıma bölünme olmayacak eve de kamera koymayı düşünüyoruz. bide yabanci bakıcı düşünüyoruz nasıl olcak bilemiyorumOff yaa çalışan annelerin en büyük sıkıntısı iştecanım bu evdeki bakıcı işi biraz zor ya hele de büyüm Şehirlerde.dediğin gibi evde napar nasıl bakar bilinmez.acaba iyi bi kreş mi ayarlasan daha mı iyi olur bilemedim.bende işe başlıycağım zaman bakıcı bakıcak ama annemde olacak inşallah.14 aylıkken de kreşe vericem.annem gelmeseydi 6 aylıkken verecektim evde bakıcı işi kafama hiç yatmıyor
canım valla çok yardımın dokundu psikolojim bozulmuştu artık. uykuyu baya baya düzene soktuk nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum mahcup ettiysem kusura bakma. tabi ki herkes bildiğini paylaşıyor bebeklerimiz için en iyisi neyse onu yapıcaz :)Ya estfg. canim sen neden boyle seyler soyluyosun.deneyimlediklerimizi paylasoypruz sadece.eminim sizler daha cok seyler biliyosunuzdur
mm yok canım 3-4 damla sıkıyorum yavaşçaCanim kaç mm çıkıp sikiyosun
Canim ben biberonu limon tuzu ile temizliyorum en azından kimyasal bir t3mizleyici değil ve çok guEl yaoiyoryok canım bişey olmaz satış stratejisi bunlar. kapitalizmin oyunu hep. damlayı aç iki damla danlat çöpe at yenisini al. yedek ucu da bir kere kullan çöpe at yenisini al. ben yıkayıp yıkayıp kullanıyorum hiçbi sıkıntı da olmadı.
en basiti bi pamuklu mendil 3 liraysa pamuklu "bebek" mendili 30 lira. malesef kullanıyorlar hassas noktamızı
bir dokun bin ah işit oldu ama bişey daha yazıcam geçen biberon temizlemek için deterjan baktım. birinde biberon ve emzik temizleyicisi diyor diğerinde beslenme gereçleri temizleyicisi diğer de süt sağma gereçleri temizleyicisi... biberon ve emzik için başka deterjan katı gıdaya geçince tabak çanak temizliği için başka deterjan bide süt sağma eşyaları temizliği için başka deterjan satmaya çalışıyorlar... niye biz evde çatalı ayrı deterjanla kaşığı ayrı deterjanla mı yıkıyoz manyak mıyız biz....
canım ben şöyle düşündüm herşey yabancı birtek annesini tanıyor ona sığınıyor. böyle düşününce de insan zaten kucağından bırakmak istemiyor. yol da zor geçti bizim giderken huzursuzlandı hepDemek ki ortak noktaları. Biz de istanbula ankaradan gittiğimizde tüm gün memeden ayrılmamıştık :/
anaaa süper fikirmişCanim ben biberonu limon tuzu ile temizliyorum en azından kimyasal bir t3mizleyici değil ve çok guEl yaoiyor
Çok teşekkür ederimMağazadan aldım canım 90 liraydi galiba 129dan düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam
Allah gönlünüze göre bir bakıcı bulmayı nasip etsin inşallah canım. Ben de öğretmenim ama ayrıldım işten bebeğime bakabilmek için. Üstelik annem iki dk uzağımda oturuyor. Bakarım da dedi ama ben kendim büyütmek istedim bir süre. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Üstelik maaşım da iyiydi, sonradan özelde iş bulmak da zor nasip bakalım.amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?