- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.281
Aslında doğru tespit canım. Evdeki herkes yabancı, bir de gittiğimiz evde tam 25 kişi vardı. Herkes sevmek için sıradaydı kucaktan kucağa helak olacak baktım, aldım artık çocuğumu bahanelerle. Annem de gördü bir hafta sonra diyor ki bahaneler bulup emzirdin mi kilo almış bu çocukcanım ben şöyle düşündüm herşey yabancı birtek annesini tanıyor ona sığınıyor. böyle düşününce de insan zaten kucağından bırakmak istemiyor. yol da zor geçti bizim giderken huzursuzlandı hep
Ben o dmql işini beceremedim de beninki kafasını çekiyor hemen burnuna fiskirtmak zorunda kalıyorummm yok canım 3-4 damla sıkıyorum yavaşça
Canim önce suyla carkaliyorum sonda içine bir tutam bilim. Tuzu atıp elimle ovaliyorim biberonla fırçası da olur azıcık öyle bkliyor sonra vaktim varda kaynatiyorum yoksa sıcak suyla duruluyorm tertemjz oluyoranaaa süper fikirmiş
nasıl yapıyorsun ayrıntılı anlatır mısın
en iyisini yapmışsın canım önce anne sonra anneanne babaanneAllah gönlünüze göre bir bakıcı bulmayı nasip etsin inşallah canım. Ben de öğretmenim ama ayrıldım işten bebeğime bakabilmek için. Üstelik annem iki dk uzağımda oturuyor. Bakarım da dedi ama ben kendim büyütmek istedim bir süre. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Üstelik maaşım da iyiydi, sonradan özelde iş bulmak da zor nasip bakalım.
Hayırlısı olsun canım benimcanım 6 aylıkken kreş de sıkıntılı değil mi ya birsürü bebek bir tane bakıcı olcak. evde en azından bir kişi bakacak kızıma bölünme olmayacak eve de kamera koymayı düşünüyoruz. bide yabanci bakıcı düşünüyoruz nasıl olcak bilemiyorum
içine sokmuyorsun dimi dışardan içeri doğru damlatıyorum alışıyor zamanlaBen o dmql işini beceremedim de beninki kafasını çekiyor hemen burnuna fiskirtmak zorunda kalıyorum
Sağol canım deterjan bitsin denerimCanim önce suyla carkaliyorum sonda içine bir tutam bilim. Tuzu atıp elimle ovaliyorim biberonla fırçası da olur azıcık öyle bkliyor sonra vaktim varda kaynatiyorum yoksa sıcak suyla duruluyorm tertemjz oluyor
Canimm Deniz cok tatlıymış masallah sanki seni uğraştıran bu fıstık değil mis gibi :)))canım biberon veriyorsan iş değişir bizim biberon çok gaz yapıyor sizinki de öyleyse çıkartman lazım.
Canim benimmcanım valla çok yardımın dokundu psikolojim bozulmuştu artık. uykuyu baya baya düzene soktuk nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum mahcup ettiysem kusura bakma. tabi ki herkes bildiğini paylaşıyor bebeklerimiz için en iyisi neyse onu yapıcaz :)
sorma yaa kimse inanmıyor zaten :))) sağol canım allah razı olsun ana oğul sizin de maşallahınız varCanimm Deniz cok tatlıymış masallah sanki seni uğraştıran bu fıstık değil mis gibi :)))
Bebegim icin iyi olcaksa oyle yapiyim ama biz uykusuz kalcaz bu sefer. Bn neyse de babasi sabah ise gidiyo ona yazikCanim bebegin eger 9 da uyuyorsa o duzeni hic bozma.gece uykusu uzamana baslayinca bu sefer aksam uykusunu erkene cekmeye calisacaksin.hem buyume hormonu 22 ile 02 arasinda karanlikta salgilanirmis.en azinda o saatler uykuda oluyo bebegin.sakin bozma
Bn de oglumun pusetine cingiragini taktim. Bakip bakip vuruyor. Cevrelerini kesfetmeye basliyolar artik :)Kızlar bugün aryayı yumruğunu incelerken yakaladım:)))çok şükğr bin şükür elhamdulillah.şapşik yumruğunu kaldırmış gözler Şaşı bi şekilde yumruğunu inceliyordu:))))çooook mutlu oldum.gözlerinin ikisi birden burun ucuna bakıyor gibi şaşıydı:)))yumruğunu inceleyecek diye:)))kuzuların günden güne gelişim gösterdiğini görmek buna şahit olmak Şahane bişey
Dilimizin altındaki o perde gibi bişey var ya o canım. Ama ilk kontrolümüzde ben doktorun her yaptığını takip ettim diline damağına emme yeteneğine hep baktı. Mutlaka bakmışlardır ama yine de bir sor kontrolünüzde. Sende bak anlarsın benceO ney canım
Cnm eğer hazır ıslak mendillerden kullanıyorsan en azından bir süre ılık su ve pamuk ile nazikçe temizlemeyi dene. Bir de günde en az onbeş dk bezi açık kalsın, ben bazen güneşe de tutuyorum. Pişiğin yanından geçmedik çok şükürBiz de 4te uyandik hala uyanigiz pisigi 2 aydir gecmiyo napicam artik bilemiyorum 70 gunluk bebek 2 aydir pisik. Dun saydim 9 bezdegistirdik 8i kakali dolu dolu. Sanirim bundan gecmiyo
Siz sancıyı ağrı olarak hissediyor olabilirsiniz. Herkes öyle kasılma olarak hissetmiyor. Kasılma hissediyorsanız kasılmanızın sıklığını takip etmelisiniz.Ama 3-4 gündür belim (kalcamın tam üstü)agrı oluyo..bunun doğum sancısıyla bi alakası olabilir mi
Günaydın güzel annecikler..
@denizbatiekin kadar yaratıcı olmasa da benim de bir fikrim geldi. oyun halımız gelene kadar bebeğime alıştırma olsun dedim çok da güzel oldu. birkaç gündür severek oynuyoruz. deniz yavaş tekmelerse çıngıraktan ses çıkıyor hızlı tekmelerse gülme sesi çıkıyor. gittikçe daha çok gülme sesi çıkartmaya başladı demek ki öğrendi nasıl çıkacağını . oyuncak biraz küçük kaldığı için bazen de tekmeler boşa gidiyor. daha büyük oyuncağınız varsa yada iki tane asarsanız daha güzel olabilir
Çok güzel ama dimi ya :) güle güle kullansın minnoşlarFotoya bakarken dikkat ettim yataktaki nevresimin mavilisi bende var:)))
Hmm tamam canım anladım gönlündeki gibi olsun inşallahDurumlar biraz karışık canım ya.. yeni atandığım için eş durumundan tayinle biran önce istanbula dönmem lazım... şubatta eş durumu ataması olursa belki bizi de kapsar diye ümit ederek izin almıyorum. Eğer öyle birşey olursa 3buçuk ay haftada 3 gün çalışarak istanbula dönmüş olacağım. Ondan sonra oğlum 2 yaşına gelene kadar rahat rahat ücretsiz izin alabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?