2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aslında doğru tespit canım. Evdeki herkes yabancı, bir de gittiğimiz evde tam 25 kişi vardı. Herkes sevmek için sıradaydı kucaktan kucağa helak olacak baktım, aldım artık çocuğumu bahanelerle. Annem de gördü bir hafta sonra diyor ki bahaneler bulup emzirdin mi kilo almış bu çocuk

en iyisini yapmışsın canım önce anne sonra anneanne babaanne
ankarada ben de sürekli emzirdim döndüğümüzde annem de farketti baya kilo almış birr haftada dedi

Ben o dmql işini beceremedim de beninki kafasını çekiyor hemen burnuna fiskirtmak zorunda kalıyorum
içine sokmuyorsun dimi dışardan içeri doğru damlatıyorum alışıyor zamanla
Canim önce suyla carkaliyorum sonda içine bir tutam bilim. Tuzu atıp elimle ovaliyorim biberonla fırçası da olur azıcık öyle bkliyor sonra vaktim varda kaynatiyorum yoksa sıcak suyla duruluyorm tertemjz oluyor
Sağol canım deterjan bitsin denerim

Son düzenleme:
Kızlar bugün aryayı yumruğunu incelerken yakaladım:)))çok şükğr bin şükür elhamdulillah.şapşik yumruğunu kaldırmış gözler Şaşı bi şekilde yumruğunu inceliyordu:))))çooook mutlu oldum.gözlerinin ikisi birden burun ucuna bakıyor gibi şaşıydı:)))yumruğunu inceleyecek diye:)))kuzuların günden güne gelişim gösterdiğini görmek buna şahit olmak Şahane bişey

Canim bebegin eger 9 da uyuyorsa o duzeni hic bozma.gece uykusu uzamana baslayinca bu sefer aksam uykusunu erkene cekmeye calisacaksin.hem buyume hormonu 22 ile 02 arasinda karanlikta salgilanirmis.en azinda o saatler uykuda oluyo bebegin.sakin bozma
Bebegim icin iyi olcaksa oyle yapiyim ama biz uykusuz kalcaz bu sefer. Bn neyse de babasi sabah ise gidiyo ona yazik

Bn de oglumun pusetine cingiragini taktim. Bakip bakip vuruyor. Cevrelerini kesfetmeye basliyolar artik :)

Biz de 4te uyandik hala uyanigiz pisigi 2 aydir gecmiyo napicam artik bilemiyorum 70 gunluk bebek 2 aydir pisik. Dun saydim 9 bezdegistirdik 8i kakali dolu dolu. Sanirim bundan gecmiyo
Cnm eğer hazır ıslak mendillerden kullanıyorsan en azından bir süre ılık su ve pamuk ile nazikçe temizlemeyi dene. Bir de günde en az onbeş dk bezi açık kalsın, ben bazen güneşe de tutuyorum. Pişiğin yanından geçmedik çok şükür

Kızlar dildeki pamukçuk için bir damladan bahsetmişti burada bir arkadaş, hemen iyileşti demişti neydi o ilacın adı? Bizde çok yok şükür de arkadaşımın oğlunda bir türlü geçmiyormuş bir ilaç kullanmış ama bakayım aynısı mı...

Fotoya bakarken dikkat ettim yataktaki nevresimin mavilisi bende var:)))

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 51
Hmm tamam canım anladım gönlündeki gibi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…