- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.301
Cok zor biliyorum.uykudan once neler yapiyosunuz?ya da gun icerisinde ? Biraz yorulsa gunu dolu dolu gecse uyur belki yaBebegim icin iyi olcaksa oyle yapiyim ama biz uykusuz kalcaz bu sefer. Bn neyse de babasi sabah ise gidiyo ona yazik
Sağ ol canım teşekkür ederim bir de senin uyku saatlerin dikkatimi çekti 17de uyanınca 21.30 a kadar nasıl uyanık tutuyorsun :/Canim ben coktandir zeka kartlarini kullaniyorum.kizim asiri ilgi gosteriyo :)
Tamam canım benim ben de tiny e baktım sesli olması güzel ya da hepsi sesli mi oluyor acabacanım halıda bondigo piyanolu ile tiny love matmun adası arasında kaldım en son piyanoluuu aldım gaz çıkarmasına yardımcı olsun diye. bu kadar gazımız olmasa diğerini alırdım.
zeka kartları da bu sitede var http://library.brillkids.com/infant-stimulation-library.php
çıktı alırsın ama işyerindeki bilgisayardan güzelçıkmadı ben de ben hazırını aldım
Bizim yıllık izinle bayram birleşince yaklaşık bir aylık tatil oldu memlekete gittik kv evinde gürültü çok gelin olmak zor vs vs bebeğimin tüm duzwni bozuldu sallamadan uyumaz oldu uyusa da sallamak lazım :/ anneme gittiğimde rahat oldu baya ama sonuçta kv de de kaldık 13 14 gün o da düzenin bozulmasına yetti arttı şimdi sil baştan eğitim :/bayramda perişan olduk canım bittik tükendik...
bayramda ankaraya gittik ilk iki gün üstümdeydi deniz bir an olsun memeden inmedi hiç uyumadı sürekli huysuzlandı. 5. gün yani gideceğimiz gün alıştı ancak. eve geldik resmen evini yatağını özlemiş iki gün yatakyan çıkmadı hep uyudu bu sefer de. yeni yeni toparladık düzeni...
dışarı çıkmak çok fazla etkilemiyor ona göre ayarlıyoruz uyanıp emzirip çıkıyorum zaten maksimum iki saat sonra geri dönüyoruz ev gezmesi değilse. ev gezmesiyse rahat zaten
Canim o tommbikin uyku saatleri.benim kiz 17 civari bazen uyumak istiyo.en gec 6 da kalkacak sekilde uyutuyorum ben.birde bizim aksam uykularimiz baya one geldi.7 bucuk 8 bucuk arasi uyuyo artik.9 bucukta kesinlikle uyumus oluyo.onuda en son kalktigi saate gore ayarliyorum.17den sonra uyumadiysa 7 gibi uyku huzursuzlugu basliyo.o zaman 7 bucuk 8 e dogru uyumus oluyoSağ ol canım teşekkür ederim bir de senin uyku saatlerin dikkatimi çekti 17de uyanınca 21.30 a kadar nasıl uyanık tutuyorsun :/
Ben grip oldum tatlim oglumda ister istemez huysuzlandi bütün gce sabaha kadar memede idi. Şükür duzene girdik tekrardan ama zor olduğunu görünce dedim allah yardim etsin bebeği durmayan annelereNeden uykusuzluk çektin canım
Gun icinde pek bisey yaptigimiz yok. Genelde uyumak istiyo. Uyutmayinca surekli agliyo. Bazen pusetine koyuyorum cingiragiyla oynuyo.Cok zor biliyorum.uykudan once neler yapiyosunuz?ya da gun icerisinde ? Biraz yorulsa gunu dolu dolu gecse uyur belki ya
Momfortbaby aldimMayisPapatyasi canım hangi kanguru kullaniosun
Yani uykular arasi 1 bucuk-2 saat uyanik kalcak sekilde ayarliyoruz saatleri. Benim anladigim bu :)Canim o tommbikin uyku saatleri.benim kiz 17 civari bazen uyumak istiyo.en gec 6 da kalkacak sekilde uyutuyorum ben.birde bizim aksam uykularimiz baya one geldi.7 bucuk 8 bucuk arasi uyuyo artik.9 bucukta kesinlikle uyumus oluyo.onuda en son kalktigi saate gore ayarliyorum.17den sonra uyumadiysa 7 gibi uyku huzursuzlugu basliyo.o zaman 7 bucuk 8 e dogru uyumus oluyo
Akşama doğru uyku aralarını açıyoruz bi de.bir de 5 ten sonra deniz huzursuz olursa uyutuyorum 1 saat falan uyuyorYani uykular arasi 1 bucuk-2 saat uyanik kalcak sekilde ayarliyoruz saatleri. Benim anladigim bu :)
Siz de çok tatlısınız. Altındaki minderi sen ni yaptın?Birkac gundur çıngıraklı coraplarimiz ile de oyalaniyoruz teyzeler 50 günlük olduk cok sukur ❤Eki Görüntüle 1886813
Yok canim doğunundu o oyun halisi 3 sene önce alinmis birşey. Gribim idare eder. Dogunun gozler basladi akmaya ufaklik iyi gibi memede hep ama. Parmagim gecti cok şükür denedim dedigini artik o mu etkili oldu bilmem patladi geçti bile sagol kuzuSiz de çok tatlısınız. Altındaki minderi sen ni yaptın?
Bu arada nasıl oldun hem gribin hem parmağın
Geçmiş olsun canım doğu da biran önce iyileşir inşallah. bayadır görüşemiyoruz özledim toparlan gelYok canim doğunundu o oyun halisi 3 sene önce alinmis birşey. Gribim idare eder. Dogunun gozler basladi akmaya ufaklik iyi gibi memede hep ama. Parmagim gecti cok şükür denedim dedigini artik o mu etkili oldu bilmem patladi geçti bile sagol kuzu
Aynen:))hergün yeni bişey yapıyolar çok güzel bi duygu:)Bn de oglumun pusetine cingiragini taktim. Bakip bakip vuruyor. Cevrelerini kesfetmeye basliyolar artik :)
Evet evet her kontrolde emme refleksini kontrol ediyor drun parmağını cok cok emiyor:))Dilimizin altındaki o perde gibi bişey var ya o canım. Ama ilk kontrolümüzde ben doktorun her yaptığını takip ettim diline damağına emme yeteneğine hep baktı. Mutlaka bakmışlardır ama yine de bir sor kontrolünüzde. Sende bak anlarsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?