2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Tamam canım benim ben de tiny e baktım sesli olması güzel ya da hepsi sesli mi oluyor acaba oyun kartlarına başlayayım artı bende

Bizim yıllık izinle bayram birleşince yaklaşık bir aylık tatil oldu memlekete gittik kv evinde gürültü çok gelin olmak zor vs vs bebeğimin tüm duzwni bozuldu sallamadan uyumaz oldu uyusa da sallamak lazım :/ anneme gittiğimde rahat oldu baya ama sonuçta kv de de kaldık 13 14 gün o da düzenin bozulmasına yetti arttı şimdi sil baştan eğitim :/

Sağ ol canım teşekkür ederim bir de senin uyku saatlerin dikkatimi çekti 17de uyanınca 21.30 a kadar nasıl uyanık tutuyorsun :/
Canim o tommbikin uyku saatleri.benim kiz 17 civari bazen uyumak istiyo.en gec 6 da kalkacak sekilde uyutuyorum ben.birde bizim aksam uykularimiz baya one geldi.7 bucuk 8 bucuk arasi uyuyo artik.9 bucukta kesinlikle uyumus oluyo.onuda en son kalktigi saate gore ayarliyorum.17den sonra uyumadiysa 7 gibi uyku huzursuzlugu basliyo.o zaman 7 bucuk 8 e dogru uyumus oluyo

Cok zor biliyorum.uykudan once neler yapiyosunuz?ya da gun icerisinde ? Biraz yorulsa gunu dolu dolu gecse uyur belki ya
Gun icinde pek bisey yaptigimiz yok. Genelde uyumak istiyo. Uyutmayinca surekli agliyo. Bazen pusetine koyuyorum cingiragiyla oynuyo.
Uyumadan once bezini kiyafetlerini degistiriyorum salliyorum.

Yani uykular arasi 1 bucuk-2 saat uyanik kalcak sekilde ayarliyoruz saatleri. Benim anladigim bu :)

Siz de çok tatlısınız. Altındaki minderi sen ni yaptın?
Bu arada nasıl oldun hem gribin hem parmağın
Yok canim doğunundu o oyun halisi 3 sene önce alinmis birşey. Gribim idare eder. Dogunun gozler basladi akmaya ufaklik iyi gibi memede hep ama. Parmagim gecti cok şükür denedim dedigini artik o mu etkili oldu bilmem patladi geçti bile sagol kuzu

Geçmiş olsun canım doğu da biran önce iyileşir inşallah. bayadır görüşemiyoruz özledim toparlan gel

Ben de keçeden küp ve fare suratı yapıp içine kinder surprize yumurta koydum. Yumurtanın içine de sallandıkça ses çıkarsın diye nohut koydum. Fareyi bileklerne bağlayacağım el kol harlet ettikçe ses çıkarsın. Küpü de dönenceden sallıyorum eki değince ses çıkarıyor.

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 53
Evet evet her kontrolde emme refleksini kontrol ediyor drun parmağını cok cok emiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…