2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yahu ben neden böyle yarstıcı Değilim bu neden önemli hareket edip sesi takip etmelerini mi sağlıyor

Gun icinde pek bisey yaptigimiz yok. Genelde uyumak istiyo. Uyutmayinca surekli agliyo. Bazen pusetine koyuyorum cingiragiyla oynuyo.
Uyumadan once bezini kiyafetlerini degistiriyorum salliyorum.
Seninki gunduzden aliyo o zaman uykusunu dimi? 15 er dk gec yatirmaya calis her seferinde.cok uzun uyursada altini degiatirerek hafifce uyandirabilirsin.boylece gece daha uzun uyur.bi dene bakalim kuzum insallah ise yarar

Bayildim bu fikre mutlaka denicem

Ben de çıngırak yaptım keçeden. Kafa tarafına da kuyumculardan içinr altın konulan kutular var ya ondan koydum içine de boncuk koydum şıngır şıngır ses geliyoe sallayınca. Kızıma tutturuyorum biraz sallıyor

@Nurmuratkf kız nerelerdesin sen kuzucuk nasıl
Yıllık izin üstüne bayram derken anca gelebildik evimize gelin olmak zormuş bunu bu yıl daha iyi anladım :/ kuzucuk büyüdü tontis pompis bi kız oldu artık daha fazla göz teması kuruyoruz :) tabi düzenimiz bozulunca hastalandı grip oldu kakasında mikrop çıktı vs vs perşembe hem kontrole hem aşıya bakalım inşallah iyi çıkar her şeyi senin kuzucugun nasıl kokla yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…