- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.321
Yahu ben neden böyle yarstıcı DeğilimBen de keçeden küp ve fare suratı yapıp içine kinder surprize yumurta koydum. Yumurtanın içine de sallandıkça ses çıkarsın diye nohut koydum. Fareyi bileklerne bağlayacağım el kol harlet ettikçe ses çıkarsın. Küpü de dönenceden sallıyorum eki değince ses çıkarıyor.
:) akıllısın canım cimrilik değil ne demişler işini bilecen işe gitmeyecen :)ben de deneyimsizim canım ama cimriyim galiba biraz :))
Aparatla mi kullaniosun pekiMomfortbaby aldim
Seninki gunduzden aliyo o zaman uykusunu dimi? 15 er dk gec yatirmaya calis her seferinde.cok uzun uyursada altini degiatirerek hafifce uyandirabilirsin.boylece gece daha uzun uyur.bi dene bakalim kuzum insallah ise yararGun icinde pek bisey yaptigimiz yok. Genelde uyumak istiyo. Uyutmayinca surekli agliyo. Bazen pusetine koyuyorum cingiragiyla oynuyo.
Uyumadan once bezini kiyafetlerini degistiriyorum salliyorum.
Evet canim zaten anliyosun bebegindende.gozunu ovaliyo,esniyo,uzaklara daliyo,birden sinirlenerek agliyo.benimki bu belirtileri veriyo :)Yani uykular arasi 1 bucuk-2 saat uyanik kalcak sekilde ayarliyoruz saatleri. Benim anladigim bu :)
Bayildim bu fikre mutlaka denicemBen de keçeden küp ve fare suratı yapıp içine kinder surprize yumurta koydum. Yumurtanın içine de sallandıkça ses çıkarsın diye nohut koydum. Fareyi bileklerne bağlayacağım el kol harlet ettikçe ses çıkarsın. Küpü de dönenceden sallıyorum eki değince ses çıkarıyor.
Yok aparatini almadim. Altina battaniye katlayip koydum. Etrafa bakabildiAparatla mi kullaniosun peki
Tmm denicem dediklerinizi ins ise yararSeninki gunduzden aliyo o zaman uykusunu dimi? 15 er dk gec yatirmaya calis her seferinde.cok uzun uyursada altini degiatirerek hafifce uyandirabilirsin.boylece gece daha uzun uyur.bi dene bakalim kuzum insallah ise yarar
Ayyy gerçekten miii:)))gözün aydınnn yaaa bende istiyorum aynısından:)))Kizlarrr benim kizim bugun kahkaha atarak guldu.hemde uzun uzun.Cok guzeldi ya cook :)))
Yahu ben neden böyle yarstıcı Değilimbu neden önemli hareket edip sesi takip etmelerini mi sağlıyor
Ay hemen butun bebeler kahkaha atsin.ne guzel birseymis yaa aksamdan beri agzim kulaklarimda :)) videoyada cekebildim en cok ona seviniyorumAyyy gerçekten miii:)))gözün aydınnn yaaa bende istiyorum aynısından:)))
Aminnn hemen atsınlaaar:)bende çok heveslendim:)Ay hemen butun bebeler kahkaha atsin.ne guzel birseymis yaa aksamdan beri agzim kulaklarimda :)) videoyada cekebildim en cok ona seviniyorum
Bizim Kızın yumruğunu incelemesi ondan demek ki:)Vücudunu tanımasını sağlıyor bence. Onlar için benlik algısı yeni yeni oluşuyor, önce vücuduyla benlik algısını tamamlamaları gerekiyor
Bizde teşekkür ederiz canım sagolsorma yaa kimse inanmıyor zaten :))) sağol canım allah razı olsun ana oğul sizin de maşallahınız var
Ben de çıngırak yaptım keçeden. Kafa tarafına da kuyumculardan içinr altın konulan kutular var ya ondan koydum içine de boncuk koydum şıngır şıngır ses geliyoe sallayınca. Kızıma tutturuyorum biraz sallıyorBen de keçeden küp ve fare suratı yapıp içine kinder surprize yumurta koydum. Yumurtanın içine de sallandıkça ses çıkarsın diye nohut koydum. Fareyi bileklerne bağlayacağım el kol harlet ettikçe ses çıkarsın. Küpü de dönenceden sallıyorum eki değince ses çıkarıyor.
Canimm nerden aldın kartları belirli markası var mı bende almak istiyorumCanim ben coktandir zeka kartlarini kullaniyorum.kizim asiri ilgi gosteriyo :)
daha ne anlar yasayacaız cnm. olumsuzleştirmek gerek zaten anları. Masallah fıstıgımqAy hemen butun bebeler kahkaha atsin.ne guzel birseymis yaa aksamdan beri agzim kulaklarimda :)) videoyada cekebildim en cok ona seviniyorum
Yıllık izin üstüne bayram derken anca gelebildik evimize gelin olmak zormuş bunu bu yıl daha iyi anladım :/ kuzucuk büyüdü tontis pompis bi kız oldu artık daha fazla göz teması kuruyoruz :) tabi düzenimiz bozulunca hastalandı grip oldu kakasında mikrop çıktı vs vs perşembe hem kontrole hem aşıya bakalım inşallah iyi çıkar her şeyi senin kuzucugun nasıl kokla yerime@Nurmuratkf kız nerelerdesin sen kuzucuk nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?