- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.341
Tamam canım teşekkür ederim o ara uzun geldi bana benimki dayanamaz o kadar sık uyuyorum ama az uyuyorum işte :/Canim o tommbikin uyku saatleri.benim kiz 17 civari bazen uyumak istiyo.en gec 6 da kalkacak sekilde uyutuyorum ben.birde bizim aksam uykularimiz baya one geldi.7 bucuk 8 bucuk arasi uyuyo artik.9 bucukta kesinlikle uyumus oluyo.onuda en son kalktigi saate gore ayarliyorum.17den sonra uyumadiysa 7 gibi uyku huzursuzlugu basliyo.o zaman 7 bucuk 8 e dogru uyumus oluyo
Canim netten almistim ama hangi site oldugunu bulamiyorum bir turlu.0-12 ay arasi.Bebegimin ilk oyun kartlari diye geciyo.kizim cok seviyo.3 tur bakiyoruz hep.her kartla konusuyo :)Canimm nerden aldın kartları belirli markası var mı bende almak istiyorum
Dimi ya.kac kez izledik durduk esimle.ne guzel birseymis diyorum evlat.daha anne baba diyecek allahin izniyle o zaman ne yapicaz dusunemiyorum bile :)daha ne anlar yasayacaız cnm. olumsuzleştirmek gerek zaten anları. Masallah fıstıgımq
Canim demekki bebekten bebege degisiyo bu durumlar.bende ilk 40 gununden sonra 9 bucukta yatiriyodum ama simdi daha erken yatmak istiyo.vakti gelmeden huzursuzlanmaya basladi hep.bende erken yatirmaya basladim.3 gundur 7 bucukta yatiyo.tamamem kendisi belirledi yaniTamam canım teşekkür ederim o ara uzun geldi bana benimki dayanamaz o kadar sık uyuyorum ama az uyuyorum işte :/
Dimi ya.kac kez izledik durduk esimle.ne guzel birseymis diyorum evlat.daha anne baba diyecek allahin izniyle o zaman ne yapicaz dusunemiyorum bile :)
Yok sokmadan burnunun deliğine sikiyorumiçine sokmuyorsun dimi dışardan içeri doğru damlatıyorum alışıyor zamanla
Sağol canım deterjan bitsin denerim
Teşekkürler canım benim acaba ben mi yanlış bi şeyler yapıyorum diye düşündüm saatleri görünce :)Canim demekki bebekten bebege degisiyo bu durumlar.bende ilk 40 gununden sonra 9 bucukta yatiriyodum ama simdi daha erken yatmak istiyo.vakti gelmeden huzursuzlanmaya basladi hep.bende erken yatirmaya basladim.3 gundur 7 bucukta yatiyo.tamamem kendisi belirledi yani
Mikostatin dedi ama ben bulamadoım yokmuş piyasada fugsatatin die bi damla veridler o da işe yaramadı bizdeKızlar dildeki pamukçuk için bir damladan bahsetmişti burada bir arkadaş, hemen iyileşti demişti neydi o ilacın adı? Bizde çok yok şükür de arkadaşımın oğlunda bir türlü geçmiyormuş bir ilaç kullanmış ama bakayım aynısı mı...
Ay cnm duan baya işe yaradı sanırım çünkü gitmemee gerek kalmadı .ilk gün die çok bişey işlenmemiş arkadaşlarımda gelme dedi .yarın gitcm inşSenam72015 canım okulda ilk günün nasıl gecti? Senin için özel dua ettim ilk günü kolay atlatın inşallah diye :)
Ama çok tşk ederim tabi ki dualarında eksik etme bizi olur muSenam72015 canım okulda ilk günün nasıl gecti? Senin için özel dua ettim ilk günü kolay atlatın inşallah diye :)
Kızlar bugün aryayı yumruğunu incelerken yakaladım:)))çok şükğr bin şükür elhamdulillah.şapşik yumruğunu kaldırmış gözler Şaşı bi şekilde yumruğunu inceliyordu:))))çooook mutlu oldum.gözlerinin ikisi birden burun ucuna bakıyor gibi şaşıydı:)))yumruğunu inceleyecek diye:)))kuzuların günden güne gelişim gösterdiğini görmek buna şahit olmak Şahane bişey
Canım o kartlarla bizim aktiviteyi nasıl yönlendirmemiz gerekiyor? Ben de alsam mı bilemiyordum ama yararı varsa sipariş verip alayım ben de. Tek yaptığım İngilizce konuşmak bazen aralıksız şekilde ama kartlarla desteklemek lazımCanim netten almistim ama hangi site oldugunu bulamiyorum bir turlu.0-12 ay arasi.Bebegimin ilk oyun kartlari diye geciyo.kizim cok seviyo.3 tur bakiyoruz hep.her kartla konusuyo :)
Ama çok tşk ederim tabi ki dualarında eksik etme bizi olur mu
Dimi canım bende çooook mutlu oldum:)))Yaşasıııııııın, bu harika birşey :))))
Bizde bugün yaptırdık sürekli takipteydim sabah yoktu akşama doğru artmaya başladı en son akşam 9da 37.8 olunca üstünü felan çıkardım sadece kısa kollu Zıbın vardı koltuk altlarına biraz soğuk uygulama yaptım. Yatarkende Calpol verdim yani 1 saat önce felan hemen uyudu ateşide düştü 36.2 lerde şimdi 2 saatte bir kalkıp kontrol edicem inşallah yükselmez2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Bebişlerinizin ateşi çıktı mı? 4 tane mi ne aşı yapılacak yarın, ateşi çıkabilir dediler de :/
İnşallah yükselmez canım, normale dönmüş gibi duruyor ama, geçmişler olsun miniğineBizde bugün yaptırdık sürekli takipteydim sabah yoktu akşama doğru artmaya başladı en son akşam 9da 37.8 olunca üstünü felan çıkardım sadece kısa kollu Zıbın vardı koltuk altlarına biraz soğuk uygulama yaptım. Yatarkende Calpol verdim yani 1 saat önce felan hemen uyudu ateşide düştü 36.2 lerde şimdi 2 saatte bir kalkıp kontrol edicem inşallah yükselmez
Benim ki de yaklaşık 15 gündür öyle gülüyo biliomusun.hwrkes şaşırıyo.nasıl gülüyo ya sesli sesli.o kadar tatlı kiKizlarrr benim kizim bugun kahkaha atarak guldu.hemde uzun uzun.Cok guzeldi ya cook :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?