2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Tamam canım teşekkür ederim o ara uzun geldi bana benimki dayanamaz o kadar sık uyuyorum ama az uyuyorum işte :/

Canimm nerden aldın kartları belirli markası var mı bende almak istiyorum
Canim netten almistim ama hangi site oldugunu bulamiyorum bir turlu.0-12 ay arasi.Bebegimin ilk oyun kartlari diye geciyo.kizim cok seviyo.3 tur bakiyoruz hep.her kartla konusuyo :)

Tamam canım teşekkür ederim o ara uzun geldi bana benimki dayanamaz o kadar sık uyuyorum ama az uyuyorum işte :/
Canim demekki bebekten bebege degisiyo bu durumlar.bende ilk 40 gununden sonra 9 bucukta yatiriyodum ama simdi daha erken yatmak istiyo.vakti gelmeden huzursuzlanmaya basladi hep.bende erken yatirmaya basladim.3 gundur 7 bucukta yatiyo.tamamem kendisi belirledi yani

Dimi ya.kac kez izledik durduk esimle.ne guzel birseymis diyorum evlat.daha anne baba diyecek allahin izniyle o zaman ne yapicaz dusunemiyorum bile :)

Ya inanmıyorum aynı kahkaha videosunu dün gece biz de çektik :) çok tatlıydı yaa Rabbim hep yüzlerini güldürsün...

Teşekkürler canım benim acaba ben mi yanlış bi şeyler yapıyorum diye düşündüm saatleri görünce :)

Senam72015 canım okulda ilk günün nasıl gecti? Senin için özel dua ettim ilk günü kolay atlatın inşallah diye :)

Mikostatin dedi ama ben bulamadoım yokmuş piyasada fugsatatin die bi damla veridler o da işe yaramadı bizde

2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Bebişlerinizin ateşi çıktı mı? 4 tane mi ne aşı yapılacak yarın, ateşi çıkabilir dediler de :/

Yaşasıııııııın, bu harika birşey :))))

Canim netten almistim ama hangi site oldugunu bulamiyorum bir turlu.0-12 ay arasi.Bebegimin ilk oyun kartlari diye geciyo.kizim cok seviyo.3 tur bakiyoruz hep.her kartla konusuyo :)
Canım o kartlarla bizim aktiviteyi nasıl yönlendirmemiz gerekiyor? Ben de alsam mı bilemiyordum ama yararı varsa sipariş verip alayım ben de. Tek yaptığım İngilizce konuşmak bazen aralıksız şekilde ama kartlarla desteklemek lazım

Kızlar benimm kzımn yüxünü çok çiziyodu doğduğundan beri.nerdeyse hep eldiven taktık malesef.tırnaklarını kessem bile olmayan tırnakla gözünü çıkarmaya çalıştı bi kaç kez.şimdi daha iyi çok şükür ama o eldivenlerden dolayı sanırım şuan çıngırağı falan tutamıyo bu normal mi .2 ay 10 günlük kzım.öyle yüksekten tutunca falan almaya da çalışmıyo.elini emiyo sadece .bilemedim

2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Bebişlerinizin ateşi çıktı mı? 4 tane mi ne aşı yapılacak yarın, ateşi çıkabilir dediler de :/
Bizde bugün yaptırdık sürekli takipteydim sabah yoktu akşama doğru artmaya başladı en son akşam 9da 37.8 olunca üstünü felan çıkardım sadece kısa kollu Zıbın vardı koltuk altlarına biraz soğuk uygulama yaptım. Yatarkende Calpol verdim yani 1 saat önce felan hemen uyudu ateşide düştü 36.2 lerde şimdi 2 saatte bir kalkıp kontrol edicem inşallah yükselmez

İnşallah yükselmez canım, normale dönmüş gibi duruyor ama, geçmişler olsun miniğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…