2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Okula gitmedim cnm arkadaşlarım bıgün gelme idare edelim dediler gece hiç uyumadım onlarda biliyolardı.prensesim iyi.çok şükür geceleri uyumuyo ama idare edyrz.şu an hala sallyrm mesela.akşam 5 ten sonra toplasan 1 saat uyumadı ama yinede uyumuyo.oynattuım.hareket ettirdim. Baya ypruldu ama yok sallamayınca hemen uyanıyo.dersim sabah 8 de 7 de kalkmam lazım bakalım yarın nasıl olck atlatabilecekmiyim.valla bizi parmaklarında oynatıyo bunlar.iyi bak oğluşuna .tabi at resmini de koca adam oldu göremedik adem beyi .kv yardım edyo mu kzı nasıl aranız

Hmmm bak seninkisi daha iyiymiş daha geçenlerde bir sürü o kutulardan attım halbuki

Canım bebeğim şunu yapamıyor bunu yapamıyor diye üzülme, hepsinin zamanı var. Daha bayramdan önce bebeğim cisimleri takip etmiyor diye göz doktoruna gitmiştim, 1 hafta sonra gözleriyle takip ettiğini farkettim. Onlara biraz zaman verelim, her çocuk farklı oluyor. Sonradan üzüldüğümüzle stres olduğumuzla kalıyoruz böyle

Okulluda güzel olacak inşallah :) valla ağlamasınlar hasta olmasınlar uykusuzluğa falan razıyım ben...Aramızda hiç bir sorun yok kuzum kvyle ama daha bir kere aldı kucağına torununu ilk torun değil ya pek sevilmezmiş annemlerin ilk daha çok seviyormuş o yüzden onlar Şaka bir yana çocukları pek sevmez kvalidem

Deniz de iki gündür 7:30-8 gibi yatıyo gece uykusuna. Etrafı incelemek yoruyor galiba :)
@Nurmuratkf

Canim beni kızım 7.5 8 de yatar gece yarisindan sonra uyumuyor seninki uyuyor mu gerçi dün 22.30 uyudu ama gene 3.5 dan sonra uymadı

2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Bebişlerinizin ateşi çıktı mı? 4 tane mi ne aşı yapılacak yarın, ateşi çıkabilir dediler de :/
Canim ben du yaptırdım aşıya gitmeden 1 çay kaşığı sürüp verdim akşam saatlerinde tekrar verdim ama gene de 37.5 a kadar gwldi gece tekrar versin şükür suan iyi ama bütün gece huzursuzdu galiba ağrı yaptı

@Nurmuratkf çok geçmiş olsun tatlım Fatima ya bizimde yarın 2. Ay aşımız nasipse bi yaramazlık yok bebişte.kizim okula başladı krese yani onla ugrasiom şimdilik banada iyi oldu götürüp getiriyorum yürüyüş oluo detoks kuru hazırladım bugün onuda içmeye başlıcam nasipse gtsin kilolar

Canim kartlarda kedi kopek ev araba tarzi resimler var.once gosteriyorum inceliyo daha sonra eger hayvan resmiyse once adini soyleyip sonra cikardigi sesi yapiyorum.surat ifadelerinde aynilarini yapiyorum ev araba rrsumlerinde 'iste Berinimin evi' 'bu da babasinin arabasi' tarzinda sacmaliyorum :) kirki ciktiktan sonra incelemeye basladi.simdi bildigin konusuyo kartlarla :)

Deniz de iki gündür 7:30-8 gibi yatıyo gece uykusuna. Etrafı incelemek yoruyor galiba :)
@Nurmuratkf
Masallah denizime.senin kizla benimki ayni gidiyo desene :) dun esime boyle giderse dizi izleyebilicem galiba dedim :) uzun sure dizi izlemem hic ama simdi yeni sezonlar merakla basliyo ya ilgimi cekiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…