- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.361
3 tane cnm bi tane koluna iki tane bacaklarına2.ay asisi ust ustte olacakmis? 2 tane mi vurdular kizlar sizin bebislerinize
Okula gitmedim cnm arkadaşlarım bıgün gelme idare edelim dediler gece hiç uyumadım onlarda biliyolardı.prensesim iyi.çok şükür geceleri uyumuyo ama idare edyrz.şu an hala sallyrm mesela.akşam 5 ten sonra toplasan 1 saat uyumadı ama yinede uyumuyo.oynattuım.hareket ettirdim. Baya ypruldu ama yok sallamayınca hemen uyanıyo.dersim sabah 8 de 7 de kalkmam lazım bakalım yarın nasıl olck atlatabilecekmiyim.valla bizi parmaklarında oynatıyo bunlar.iyi bak oğluşuna .tabi at resmini de koca adam oldu göremedik adem beyi .kv yardım edyo mu kzı nasıl aranızKuzummm giriyorum okuyotum ama cevap yazacak vaktim yok yiğenin tam bir kucakçı oldu uyanıkken kesinlikle yatmıyor hep kucağımda büyüyor çok şükür adem mirza adı nasılda kalmış aklındaBi ara fotoğraf atıcam görün oğluşumu sen ne yaptın nasıl geçti okulda ilk günün prenses nasıl
Ben de çıngırak yaptım keçeden. Kafa tarafına da kuyumculardan içinr altın konulan kutular var ya ondan koydum içine de boncuk koydum şıngır şıngır ses geliyoe sallayınca. Kızıma tutturuyorum biraz sallıyor
Aryamız abla ya, o artık öğrenmiş ellernin olduğunu:)))Bizim Kızın yumruğunu incelemesi ondan demek ki:)
Canım bebeğim şunu yapamıyor bunu yapamıyor diye üzülme, hepsinin zamanı var. Daha bayramdan önce bebeğim cisimleri takip etmiyor diye göz doktoruna gitmiştim, 1 hafta sonra gözleriyle takip ettiğini farkettim. Onlara biraz zaman verelim, her çocuk farklı oluyor. Sonradan üzüldüğümüzle stres olduğumuzla kalıyoruz böyleKızlar benimm kzımn yüxünü çok çiziyodu doğduğundan beri.nerdeyse hep eldiven taktık malesef.tırnaklarını kessem bile olmayan tırnakla gözünü çıkarmaya çalıştı bi kaç kez.şimdi daha iyi çok şükür ama o eldivenlerden dolayı sanırım şuan çıngırağı falan tutamıyo bu normal mi .2 ay 10 günlük kzım.öyle yüksekten tutunca falan almaya da çalışmıyo.elini emiyo sadece .bilemedim
Okulluda güzel olacak inşallah :) valla ağlamasınlar hasta olmasınlar uykusuzluğa falan razıyım ben...Aramızda hiç bir sorun yok kuzum kvyle ama daha bir kere aldı kucağına torununu ilk torun değil ya pek sevilmezmiş annemlerin ilk daha çok seviyormuş o yüzden onlarOkula gitmedim cnm arkadaşlarım bıgün gelme idare edelim dediler gece hiç uyumadım onlarda biliyolardı.prensesim iyi.çok şükür geceleri uyumuyo ama idare edyrz.şu an hala sallyrm mesela.akşam 5 ten sonra toplasan 1 saat uyumadı ama yinede uyumuyo.oynattuım.hareket ettirdim. Baya ypruldu ama yok sallamayınca hemen uyanıyo.dersim sabah 8 de 7 de kalkmam lazım bakalım yarın nasıl olck atlatabilecekmiyim.valla bizi parmaklarında oynatıyo bunlar.iyi bak oğluşuna .tabi at resmini de koca adam oldu göremedik adem beyi .kv yardım edyo mu kzı nasıl aranız
Deniz de iki gündür 7:30-8 gibi yatıyo gece uykusuna. Etrafı incelemek yoruyor galiba :)Canim demekki bebekten bebege degisiyo bu durumlar.bende ilk 40 gununden sonra 9 bucukta yatiriyodum ama simdi daha erken yatmak istiyo.vakti gelmeden huzursuzlanmaya basladi hep.bende erken yatirmaya basladim.3 gundur 7 bucukta yatiyo.tamamem kendisi belirledi yani
Canim beni kızım 7.5 8 de yatar gece yarisindan sonra uyumuyor seninki uyuyor mu gerçi dün 22.30 uyudu ama gene 3.5 dan sonra uymadıCanim demekki bebekten bebege degisiyo bu durumlar.bende ilk 40 gununden sonra 9 bucukta yatiriyodum ama simdi daha erken yatmak istiyo.vakti gelmeden huzursuzlanmaya basladi hep.bende erken yatirmaya basladim.3 gundur 7 bucukta yatiyo.tamamem kendisi belirledi yani
Canim ben du yaptırdım aşıya gitmeden 1 çay kaşığı sürüp verdim akşam saatlerinde tekrar verdim ama gene de 37.5 a kadar gwldi gece tekrar versin şükür suan iyi ama bütün gece huzursuzdu galiba ağrı yaptı2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Bebişlerinizin ateşi çıktı mı? 4 tane mi ne aşı yapılacak yarın, ateşi çıkabilir dediler de :/
Amin aminnnnn :))Ya inanmıyorum aynı kahkaha videosunu dün gece biz de çektik :) çok tatlıydı yaa Rabbim hep yüzlerini güldürsün...
Canim kartlarda kedi kopek ev araba tarzi resimler var.once gosteriyorum inceliyo daha sonra eger hayvan resmiyse once adini soyleyip sonra cikardigi sesi yapiyorum.surat ifadelerinde aynilarini yapiyorum ev araba rrsumlerinde 'iste Berinimin evi' 'bu da babasinin arabasi' tarzinda sacmaliyorum :) kirki ciktiktan sonra incelemeye basladi.simdi bildigin konusuyo kartlarla :)Canım o kartlarla bizim aktiviteyi nasıl yönlendirmemiz gerekiyor? Ben de alsam mı bilemiyordum ama yararı varsa sipariş verip alayım ben de. Tek yaptığım İngilizce konuşmak bazen aralıksız şekilde ama kartlarla desteklemek lazım
Ay masallah kuzuya yaa erkenden kahkahalarami baslamis minikkBenim ki de yaklaşık 15 gündür öyle gülüyo biliomusun.hwrkes şaşırıyo.nasıl gülüyo ya sesli sesli.o kadar tatlı ki
Masallah denizime.senin kizla benimki ayni gidiyo desene :) dun esime boyle giderse dizi izleyebilicem galiba dedim :) uzun sure dizi izlemem hic ama simdi yeni sezonlar merakla basliyo ya ilgimi cekiyo :)Deniz de iki gündür 7:30-8 gibi yatıyo gece uykusuna. Etrafı incelemek yoruyor galiba :)
@Nurmuratkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?