2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ohh mis :) bizimki de perşembe inşallah miniklerimize ağır gelmez bu aşı :/ en önemli şeyi sormayı unutmuşum hala gidiyor mu kilolar ben 69 a indim şimdilik pilates yapsam diyorum

Çok güzelmiş canım ya o zaman vakit kaybetmeyeyim ben de. Bebeğimin ilk kartları mı demiştin adını?

Az önce karma aşımızı yaptırıp geldik çok ağladı içim gitti resmen.. Şimdi ateşi çıkacak mı diye başında bekliyorum..

S sssn aklında bulunsun kartları hızlı bi şekilde göstermek gerekiyormuş.bi de her gösterdiğinde kartların yerinin değişik olması yani aynı sırayla göstermemek gerekiyomuş.bunu ben yine biryerde okudum ama nerde hatırlamıyorum netten bi bak istersen:)

Benimki tam tersi aynı sırayla ve 10 sn göster diyo qbebek ilk kartlarım benimki

Ben de gitmeden banyo yaptırdım üç gün yapamayacak diye. BAkalım demin olduk aşımızı

Ya oylemiymis.her zaman ayni sirada olmuyo kartlar ama genelde ayni sirada gidiyoruz hic aklima gelmemisti.8 10 sn kadarda gosteriyorum her bir karti.baya seslenip konusmak isteyince hizli gecmiyodum bende.bilmiyodum boyle oldugunu

Az önce karma aşımızı yaptırıp geldik çok ağladı içim gitti resmen.. Şimdi ateşi çıkacak mı diye başında bekliyorum..

Ateşi çıkmazsa ilaç vermeyin demişti doktor ben de vermedim. Ama sonra bir ağlamaya başladı elim ayağım karıştı. Hiç böyle ağlamamıştı daha önce. Sanırım ağrı yaptı. Calpol u zor yetiştirdim. Yarım saate sakinleşti. İstersen bir çay kaşığı ver sabah akşam.

@Nurmuratkf canım bende 61 de takılı kaldım Gerci bebisler 2 aylık yani çok zaman geçmedi ama doktoruna sor canım plates i sezeryan için sakıncalı mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…