- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.381
Maşallah Beren e çok tatlış.gunaydinnnn
Senam72015 cisimleri tutmaya baslamasi 3.ayindan sonra oluyor.benim kizim da 2.5 aylik henuz tutmuyor sadece bakiyor ve tepki veriyor
Uyuyo canim.sabah 6 6 bucuk gibi uykusuyu hafifliyo artik.uyur uyanik vaziyette.7 bucukta tamamen kalkiyoCanim beni kızım 7.5 8 de yatar gece yarisindan sonra uyumuyor seninki uyuyor mu gerçi dün 22.30 uyudu ama gene 3.5 dan sonra uymadı
Ohh mis :) bizimki de perşembe inşallah miniklerimize ağır gelmez bu aşı :/ en önemli şeyi sormayı unutmuşum@Nurmuratkf çok geçmiş olsun tatlım Fatima yabizimde yarın 2. Ay aşımız nasipse bi yaramazlık yok bebişte.kizim okula başladı krese yani onla ugrasiom şimdilik banada iyi oldu götürüp getiriyorum yürüyüş oluo detoks kuru hazırladım bugün onuda içmeye başlıcam nasipse gtsin kilolar
Yaaa Büyüdü kuzummm:)kahkaha atmadan ellerini incelemeye başladı:)))fakat ben bunu aryanın suratsızlığına bağlıyorum:))))Topiğinin jean ceketli tarz ablası büyümüş ellerine bakiomuşdarısı minislerimisin başına L Light Of God
Minnak abla:))öğrendi şükür birazda kahkaha atsa,hafif tebessüm o da her zaman değil o kadar:)))Aryamız abla ya, o artık öğrenmiş ellernin olduğunu:)))
Çok güzelmiş canım ya o zaman vakit kaybetmeyeyim ben de. Bebeğimin ilk kartları mı demiştin adını?Canim kartlarda kedi kopek ev araba tarzi resimler var.once gosteriyorum inceliyo daha sonra eger hayvan resmiyse once adini soyleyip sonra cikardigi sesi yapiyorum.surat ifadelerinde aynilarini yapiyorum ev araba rrsumlerinde 'iste Berinimin evi' 'bu da babasinin arabasi' tarzinda sacmaliyorum :) kirki ciktiktan sonra incelemeye basladi.simdi bildigin konusuyo kartlarla :)
Benimki tam tersi aynı sırayla ve 10 sn göster diyo qbebek ilk kartlarım benimki
Aa ben kartın üstünü okumadım ama netten baktım.farklı sırayla gösterin diyodu ben hep farklı sırayla gösteriyordumBenimki tam tersi aynı sırayla ve 10 sn göster diyo qbebek ilk kartlarım benimki
Ben de gitmeden banyo yaptırdım üç gün yapamayacak diye. BAkalım demin olduk aşımızıCanim ben du yaptırdım aşıya gitmeden 1 çay kaşığı sürüp verdim akşam saatlerinde tekrar verdim ama gene de 37.5 a kadar gwldi gece tekrar versin şükür suan iyi ama bütün gece huzursuzdu galiba ağrı yaptı
tesekkurler canim.tum bebislerimiz tatliMaşallah Beren e çok tatlış.
Bebegimin ilk oyun kartlari canimÇok güzelmiş canım ya o zaman vakit kaybetmeyeyim ben de. Bebeğimin ilk kartları mı demiştin adını?
Ya oylemiymis.her zaman ayni sirada olmuyo kartlar ama genelde ayni sirada gidiyoruz hic aklima gelmemisti.8 10 sn kadarda gosteriyorum her bir karti.baya seslenip konusmak isteyince hizli gecmiyodum bende.bilmiyodum boyle oldugunu
Az önce karma aşımızı yaptırıp geldik çok ağladı içim gitti resmen.. Şimdi ateşi çıkacak mı diye başında bekliyorum..
İdil de çok suratsizdiYaaa Büyüdü kuzummm:)kahkaha atmadan ellerini incelemeye başladı:)))fakat ben bunu aryanın suratsızlığına bağlıyorum:))))
3 tane cnm bi tane koluna iki tane bacaklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?