2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Türk mü yabancı mı canım biz de bakıcı arıyoruz

Rotateq 2-4-6 . Aylardaymış
Rotarix 3-5 miş yanlış hatırlamıyorsam. Doktoruna sor canım

Kac günlük bebegin canım masallah ona annesi

Keltoşları yerimmm:))çoook tatlılar ayranında arka taraf tamamen döküldü:))inşallah bakıcıyla durumu idare edersiniz.çalışıyo musun işe başlıycak mısın

Medela calma biberona bakın bir belki işe yarar onu öneriyorlar bu durumlarda

Kızlar benim oğlumda 74 günlük. Sesli oyuncakalra elimdeykrn tepki veriyor sağa sola götürünce gözleriyle takip ediyor ama direk başka yerden sesi duyarsa dönüp bakmıyor. Gözünün önünde çalarsam bakıyor. Erken mi daha?
Birde bizde ekran ışık hastalığı var, telefon televizyon parlak ışık görmesin inanılmaz dikkatli bakıyor. Herkesin aynı mı?
Tabiki en çok keyif aldığı karşısına geçip onunla konuşmanız. Neredeyse artık sesli gülecek. Gülerken sesler çıkarmaya başladı. Auuu diye seslerle konuşmamıza eşlik ediyor:) gözleriyle beni ve babasını takip ediyor hatta çoğu zaman kafasını çevirerek takip ediyor. Artık bize sarılıp öptüğü zamanlara geçmek istiyorum ya.

Benim oğluş 67 günlük sesin geldiği tarafa dönüyor buluyor çıngırağı ama bugün şunu farkettim o sesi çıkardığımda benimle göz temasındaysa başını o tarafa çeviriyor ama gözünü benden ayırmıyor. Belki göz teması kuruyorsundur sana odaklanıyordur. Göz temasınız olmadan hatta seni görmediği zaman dene bi. Sonuçta onlar için en önemli şey anne.

İnşallah o günler de gelecek canım :) bizim evimizde tv yok ama tv olan bir eve misafirliğe gittiğimizde aynen dediğin gibi sanki hipnotize oluyor. Çocuğu çevirin bakmasın diyorum ama çevirince de huysuzlanıyor illa tv ye döndürelim istiyor. zamane çocuğu işte. Ne kadar alışmasın istesek de kaçarı yok galiba...

Çok ağlamis okudum.şimdi benim.kızım ds resmen nefessiz kaldı ağlamaktan suan da da ateşi 37.1 acaba kaç geçerse müdahele gerekiyor biliyor musun ben birsey yapmadım suan
Önce soyacakmışız canım artarsa hemen calpol. Benimkinde şu an için ateş belirtisi yok ama geldiğimizden beri aralıksız uyuyor. Yani beş saat oldu vurulalı aşısını ve hala derin uykuda. İki saat önce emzirdim onu da uyurken aldı yine. Senin kuzucuk uyuyor mu ?

Keltoşları yerimmm:))çoook tatlılar ayranında arka taraf tamamen döküldü:))inşallah bakıcıyla durumu idare edersiniz.çalışıyo musun işe başlıycak mısın

Çalışmıyorum cnm herhalde uzzzuun nir müddet de çalışmam, zaten bakıcılar parasıyla bile tek başına iki çocuğa bakmaya da yanaşmıyorlar.

Kizlar prima premium care 3 numarasinda mavi emici kanallar yok mu? Dun aldim da mavi kanallar ve göbek bağı oyuntusu yok ve daha sert bi dokusu var. Acaba onunda mi çeşidi var ben mi yanlis aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…