- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.421
Türk mü yabancı mı canım biz de bakıcı arıyoruzL Light Of God
Saçlar yıkıyor bizimkilerin de önlerde hiç saçı yok meredeyse:))))
Bu arada bugün yatılı bakıcıya başladık, tanıdık vasıtasıyla bulduk bakalım nasıl olcak eğer yapamazsak Malatyaya kvlerin yanında gideceğim bir iki aylığına
Rotateq 2-4-6 . AylardaymışBizde bugün 2.ay asımızı olduk 3.ayda kontrole cagırdılar canım bide sen rota asısı yaptırmayı düşünüyomusun bizim sehir degisikligi oldu malum hemşire böyle durumlarda öneriyoruz dedi 3. Ayda mı yapılıyo yaptırmalımıyım sizce
Kac günlük bebegin canım masallah ona annesiArada bir gün içinde ağlama krizlerimiz olsa da keyifli günlerimiz başladı sanırım kızlar.
Oğlum artık beni tanıyor, sesimi yüzümü takip ediyor, sabahları oyunlar oynayıp gülüyor, Allah'ım ne büyük haz
Doktorum yok canım daha gidemedim o yüzden sormuştum 3. Ayda kontrolünde soruyumRotateq 2-4-6 . Aylardaymış
Rotarix 3-5 miş yanlış hatırlamıyorsam. Doktoruna sor canım
Çok ağlamis okudum.şimdi benim.kızım ds resmen nefessiz kaldı ağlamaktan suan da da ateşi 37.1 acaba kaç geçerse müdahele gerekiyor biliyor musun ben birsey yapmadım suan
Keltoşları yerimmm:))çoook tatlılar ayranında arka taraf tamamen döküldü:))inşallah bakıcıyla durumu idare edersiniz.çalışıyo musun işe başlıycak mısınL Light Of God
Saçlar yıkıyor bizimkilerin de önlerde hiç saçı yok meredeyse:))))
Bu arada bugün yatılı bakıcıya başladık, tanıdık vasıtasıyla bulduk bakalım nasıl olcak eğer yapamazsak Malatyaya kvlerin yanında gideceğim bir iki aylığına
Medela calma biberona bakın bir belki işe yarar onu öneriyorlar bu durumlardaKızlar bebeğim biberona alıştı beni emmeyi reddediyorne yapmalıyım ??? Bir arkadaş biberon verme kaşıkla ver dedi sabırlı ve ısrarlı ol diyo ama memeyi görünce çıldırıyor resmen biberon verince çatır çatır içiyor gülmeye başlıyor.
Canım seninki De biberon alışmış galiba:/
Benim oğluş 67 günlük sesin geldiği tarafa dönüyor buluyor çıngırağı ama bugün şunu farkettim o sesi çıkardığımda benimle göz temasındaysa başını o tarafa çeviriyor ama gözünü benden ayırmıyor. Belki göz teması kuruyorsundur sana odaklanıyordur. Göz temasınız olmadan hatta seni görmediği zaman dene bi. Sonuçta onlar için en önemli şey anne.Kızlar benim oğlumda 74 günlük. Sesli oyuncakalra elimdeykrn tepki veriyor sağa sola götürünce gözleriyle takip ediyor ama direk başka yerden sesi duyarsa dönüp bakmıyor. Gözünün önünde çalarsam bakıyor. Erken mi daha?
Birde bizde ekran ışık hastalığı var, telefon televizyon parlak ışık görmesin inanılmaz dikkatli bakıyor. Herkesin aynı mı?
Tabiki en çok keyif aldığı karşısına geçip onunla konuşmanız. Neredeyse artık sesli gülecek. Gülerken sesler çıkarmaya başladı. Auuu diye seslerle konuşmamıza eşlik ediyor:) gözleriyle beni ve babasını takip ediyor hatta çoğu zaman kafasını çevirerek takip ediyor. Artık bize sarılıp öptüğü zamanlara geçmek istiyorum ya.
Kızlar benim oğlumda 74 günlük. Sesli oyuncakalra elimdeykrn tepki veriyor sağa sola götürünce gözleriyle takip ediyor ama direk başka yerden sesi duyarsa dönüp bakmıyor. Gözünün önünde çalarsam bakıyor. Erken mi daha?
Birde bizde ekran ışık hastalığı var, telefon televizyon parlak ışık görmesin inanılmaz dikkatli bakıyor. Herkesin aynı mı?
Tabiki en çok keyif aldığı karşısına geçip onunla konuşmanız. Neredeyse artık sesli gülecek. Gülerken sesler çıkarmaya başladı. Auuu diye seslerle konuşmamıza eşlik ediyor:) gözleriyle beni ve babasını takip ediyor hatta çoğu zaman kafasını çevirerek takip ediyor. Artık bize sarılıp öptüğü zamanlara geçmek istiyorum ya.
Sağol canim37,5 u geçerse soyundurun. 38 de şurup verinays_drchem
Önce soyacakmışız canım artarsa hemen calpol. Benimkinde şu an için ateş belirtisi yok ama geldiğimizden beri aralıksız uyuyor. Yani beş saat oldu vurulalı aşısını ve hala derin uykuda. İki saat önce emzirdim onu da uyurken aldı yine. Senin kuzucuk uyuyor mu ?Çok ağlamis okudum.şimdi benim.kızım ds resmen nefessiz kaldı ağlamaktan suan da da ateşi 37.1 acaba kaç geçerse müdahele gerekiyor biliyor musun ben birsey yapmadım suan
Masallah kuzularimizaBizim bebikolarin uyku vakitleri hep ayni kiz masallah diyelim sabah 7.30 benimki de yavastan uyanıyor gülücüklerle :)
Maşallah canım bizim de on gün kaldı üçüncü ay kontrolüne heyecanlıyım :)3.ay kontrolunden geldik kizlae.700 gr ve 4 cm uzamisiz bu ay :) yani 5700 62 cm olduk.rota virusu asikizida yaptirdik.herseyimiz yolundaymis cok sukur
Keltoşları yerimmm:))çoook tatlılar ayranında arka taraf tamamen döküldü:))inşallah bakıcıyla durumu idare edersiniz.çalışıyo musun işe başlıycak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?