- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.441
İçi file seklinde mi canım sanırım sahtesi var cünkü bende aldım degişikti netten aldıgım diğerleri gibi içi maviKizlar prima premium care 3 numarasinda mavi emici kanallar yok mu? Dun aldim da mavi kanallar ve göbek bağı oyuntusu yok ve daha sert bi dokusu var. Acaba onunda mi çeşidi var ben mi yanlis aldim
Aynı şekilde Deniz'de televizyon ve lambaya dikkatli bakıyor , avize ve klimayla resmen sohbet ediyorKızlar benim oğlumda 74 günlük. Sesli oyuncakalra elimdeykrn tepki veriyor sağa sola götürünce gözleriyle takip ediyor ama direk başka yerden sesi duyarsa dönüp bakmıyor. Gözünün önünde çalarsam bakıyor. Erken mi daha?
Birde bizde ekran ışık hastalığı var, telefon televizyon parlak ışık görmesin inanılmaz dikkatli bakıyor. Herkesin aynı mı?
Tabiki en çok keyif aldığı karşısına geçip onunla konuşmanız. Neredeyse artık sesli gülecek. Gülerken sesler çıkarmaya başladı. Auuu diye seslerle konuşmamıza eşlik ediyor:) gözleriyle beni ve babasını takip ediyor hatta çoğu zaman kafasını çevirerek takip ediyor. Artık bize sarılıp öptüğü zamanlara geçmek istiyorum ya.
Canım bebişin uzun boylu olacak masallah basketmi oynatıyon kız3.ay kontrolunden geldik kizlae.700 gr ve 4 cm uzamisiz bu ay :) yani 5700 62 cm olduk.rota virusu asikizida yaptirdik.herseyimiz yolundaymis cok sukur
Maaşallah tosuncuğaKızlar bizde 2. Ay asımızı olduk bebeğim 3380 dogmustu simdi 7240 boyumuzda 61 santim olmus doktorda fazlası var demişti benim oglum sişko olacak sanırım
Ne güzel çocukların gözünün önünde büyüyecek çocuklarda sende çok şanslısın.öyle ya bakıcı işi zor.allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.Çalışmıyorum cnm herhalde uzzzuun nir müddet de çalışmam, zaten bakıcılar parasıyla bile tek başına iki çocuğa bakmaya da yanaşmıyorlar.
Yeni aldım canımYeni mi aldın canım öyleyse gidip alayım ben de
Baktım canım güzel bi uygulamaBebeğim diye bir uygulama indirdim ben. Ona yeni özellik eklemişler hayvanları öğreniyorum diye seslerini filan da eklemişler. Ona da bakın kızlar
Hadi ya sor canım bakalımhepsi dökülüp yenileri çıkacakmış ama yine de kontrolde sorucam ben
İnşallah en kısa zamanda:)İdil de çok suratsizdiacelesi yok kahkaha da atar annesi
Göbek bağı oyuntusu olmaması normal bence ama kanalları bilmiyorum. Başka bez kullanıyoruz biz.Kizlar prima premium care 3 numarasinda mavi emici kanallar yok mu? Dun aldim da mavi kanallar ve göbek bağı oyuntusu yok ve daha sert bi dokusu var. Acaba onunda mi çeşidi var ben mi yanlis aldim
Sesi kayıtlı olanlarda çıkıyor canım at inek köpek... yani dinle yazan kısmı yeşil olunca ses kayıtlı gri olanlarda ses yok.Zehrayenihayat canım hayvanların Altın'da ki dinle kısmına basınca ses çıkmıyo.neden acaba?
Canım ev sahibi laf anlamıyor cumartesi gecenin 12 sinde gelmiş kapıyı çalıyor. Oğlu yan tarafımızda oturuyor orada eşimle tartışmışlar gece yarısı. Kanunen çıkmak zorunda değiliz ama eşim huzursuz bakalım ne olacak? İş konusunda henüz birşey yok ay sonunda belli olur. Buradan yazarım inşallah olunca, çoook teşekkür ederim unutmayıp sorduğun için :))
Dün benimki de çok uyudu canım çok ağlayinca yoruldular sanirim. BirdE bugün uykuda çok sicriyor korktu galibaÖnce soyacakmışız canım artarsa hemen calpol. Benimkinde şu an için ateş belirtisi yok ama geldiğimizden beri aralıksız uyuyor. Yani beş saat oldu vurulalı aşısını ve hala derin uykuda. İki saat önce emzirdim onu da uyurken aldı yine. Senin kuzucuk uyuyor mu ?
Canım haber et bizedee tosunum kac kilo olmusMaaşallah tosuncuğabizim de perşembe günü 3. ay kontrolümüz var bakalım benim tosun kaç kilo oldu
Canım ben düşünüyorum sehir değişikliği yaptığımız için hemşire öneririm dedi ama düşünüyorum sen karar verirsen banada haber et nedeniyle felanKIZLAR ROTA ASISI YAPTIRDINIZ MI VEYA DUSUNUYOR MUSUNUZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?