2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar prima premium care 3 numarasinda mavi emici kanallar yok mu? Dun aldim da mavi kanallar ve göbek bağı oyuntusu yok ve daha sert bi dokusu var. Acaba onunda mi çeşidi var ben mi yanlis aldim
İçi file seklinde mi canım sanırım sahtesi var cünkü bende aldım degişikti netten aldıgım diğerleri gibi içi mavi

Aynı şekilde Deniz'de televizyon ve lambaya dikkatli bakıyor , avize ve klimayla resmen sohbet ediyor seni öptüğü zamanlar da gelecek ama acele etme anın tadını çıkar büyük oğlumda ben de senin gibiydim biran önce büyüsün vs. der dururdum şimdi bakıyorum 12 yıl geçmiş Zaman acımasız maalesef çok çabuk geçiyor. O yüzden bu oğlumda anın tadını çıkarıp herşeyini aklıma kazımak istiyorum :) dua ediyorum Zaman çok yavaş geçsin heranının tadını çıkarayım diye

Çalışmıyorum cnm herhalde uzzzuun nir müddet de çalışmam, zaten bakıcılar parasıyla bile tek başına iki çocuğa bakmaya da yanaşmıyorlar.
Ne güzel çocukların gözünün önünde büyüyecek çocuklarda sende çok şanslısın.öyle ya bakıcı işi zor.allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.

Bende işten çıkmak istiyorum ya keşke tazminatımı verip gönderseler ben zor kavuştum oğluma bırakın başkasına bırakmayı evde kucağımdan bile indirmek istemiyorum

Kizlar prima premium care 3 numarasinda mavi emici kanallar yok mu? Dun aldim da mavi kanallar ve göbek bağı oyuntusu yok ve daha sert bi dokusu var. Acaba onunda mi çeşidi var ben mi yanlis aldim
Göbek bağı oyuntusu olmaması normal bence ama kanalları bilmiyorum. Başka bez kullanıyoruz biz.

D Daisymom nasılsın canım ev iş durumlarında var mı bi gelişme
Canım ev sahibi laf anlamıyor cumartesi gecenin 12 sinde gelmiş kapıyı çalıyor. Oğlu yan tarafımızda oturuyor orada eşimle tartışmışlar gece yarısı. Kanunen çıkmak zorunda değiliz ama eşim huzursuz bakalım ne olacak? İş konusunda henüz birşey yok ay sonunda belli olur. Buradan yazarım inşallah olunca, çoook teşekkür ederim unutmayıp sorduğun için :))

Dün benimki de çok uyudu canım çok ağlayinca yoruldular sanirim. BirdE bugün uykuda çok sicriyor korktu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…