2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

@Nurmuratkf canım bende 61 de takılı kaldım Gerci bebisler 2 aylık yani çok zaman geçmedi ama doktoruna sor canım plates i sezeryan için sakıncalı mi diye
Maşallah diyeyim öyleyse :) ben 63le hamile kaldım 61 e insem bu benim için hayatımın soklarindan biri olur bazen karnım acıiyi hala doktora sormakta yarar var haklısın canım teşekkür ederim bol kilo vermeli bol sütlü bol uslu bebekli günlere

Normal canım benim ki de 2 ay 13 günlük çıngırağı çok kısa süre tutuyor sonra bırakıyor şuan yumruğunu emme elini inceleme evresinde

tesekkurler canim.tum bebislerimiz tatli
Canım yanlış hatırlamıyorsam sizde evolvia kullanıyordunuz. Bu ara oğluş kaka yaparken biraz zorlanıyor ve katı yapıyor. Düzenli yapıyor ama çocuk yaparken çok sıkıyor kendini siz de bir değişiklik oldu mu? Başlarda hiç böyle değildi. Gerçi artık meme emmiyor sadece mama ondan mı kaynaklandı acaba? Mamasını değiştirmek istemiyorum ama ya böyle de poposu çatlarsa filan diye korkuyorum.

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar. Direk karın egzersizleri değil de kol,bacak,denge egzersizleri ve tabi ki yürüyüş yapın derim. Zaten ne hareket yapsanız karın (kor stabilizasyon) kasları vücut stabilizasyonu için illa ki çalışıyor. Mutlaka toparlanacaktır bir miktar. Zaten bir kaç ay sonra da karın egzersizlerine başlarsınız.

Ya oylemiymis.her zaman ayni sirada olmuyo kartlar ama genelde ayni sirada gidiyoruz hic aklima gelmemisti.8 10 sn kadarda gosteriyorum her bir karti.baya seslenip konusmak isteyince hizli gecmiyodum bende.bilmiyodum boyle oldugunu
Bende geçen bi sitede okumuştum emin Değilim hep farklı sıralarda gösterdim bende matsiyahoje aynı Sırada gösteriyormuş

Bende geçen bi sitede okumuştum emin Değilim hep farklı sıralarda gösterdim bende matsiyahoje aynı Sırada gösteriyormuş
Bebeğim diye bir uygulama indirdim ben. Ona yeni özellik eklemişler hayvanları öğreniyorum diye seslerini filan da eklemişler. Ona da bakın kızlar

Maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı canım

Kızlar bebeğim biberona alıştı beni emmeyi reddediyor ne yapmalıyım ??? Bir arkadaş biberon verme kaşıkla ver dedi sabırlı ve ısrarlı ol diyo ama memeyi görünce çıldırıyor resmen biberon verince çatır çatır içiyor gülmeye başlıyor.
Canım seninki De biberon alışmış galiba:/

Annesi 4-5 aylik olsun gor o zaman hazi sen tam yemelik olacaklar sabirsizca ek gıda ve emekleme dönemlerini bekliyorum ben

iyi hatırlattın canım acaba önceden sağlık ocağına söylemek mi lazım ben de tetanoz aşısı olcam diye. bizi sağlık ocağı 4. ayda çağırdı 3te kontrol yok
Bizde bugün 2.ay asımızı olduk 3.ayda kontrole cagırdılar canım bide sen rota asısı yaptırmayı düşünüyomusun bizim sehir degisikligi oldu malum hemşire böyle durumlarda öneriyoruz dedi 3. Ayda mı yapılıyo yaptırmalımıyım sizce

L Light Of God
Saçlar yıkıyor bizimkilerin de önlerde hiç saçı yok meredeyse:))))

Bu arada bugün yatılı bakıcıya başladık, tanıdık vasıtasıyla bulduk bakalım nasıl olcak eğer yapamazsak Malatyaya kvlerin yanında gideceğim bir iki aylığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…