- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.401
Maşallah diyeyim öyleyse :) ben 63le hamile kaldım 61 e insem bu benim için hayatımın soklarindan biri olur@Nurmuratkf canım bende 61 de takılı kaldım Gerci bebisler 2 aylık yani çok zaman geçmedi ama doktoruna sor canım plates i sezeryan için sakıncalı mi diye
Normal canım benim ki de 2 ay 13 günlük çıngırağı çok kısa süre tutuyor sonra bırakıyor şuan yumruğunu emme elini inceleme evresindeKızlar benimm kzımn yüxünü çok çiziyodu doğduğundan beri.nerdeyse hep eldiven taktık malesef.tırnaklarını kessem bile olmayan tırnakla gözünü çıkarmaya çalıştı bi kaç kez.şimdi daha iyi çok şükür ama o eldivenlerden dolayı sanırım şuan çıngırağı falan tutamıyo bu normal mi .2 ay 10 günlük kzım.öyle yüksekten tutunca falan almaya da çalışmıyo.elini emiyo sadece .bilemedim
Canım yanlış hatırlamıyorsam sizde evolvia kullanıyordunuz. Bu ara oğluş kaka yaparken biraz zorlanıyor ve katı yapıyor. Düzenli yapıyor ama çocuk yaparken çok sıkıyor kendini siz de bir değişiklik oldu mu? Başlarda hiç böyle değildi. Gerçi artık meme emmiyor sadece mama ondan mı kaynaklandı acaba? Mamasını değiştirmek istemiyorum ama ya böyle de poposu çatlarsa filan diye korkuyorum.tesekkurler canim.tum bebislerimiz tatli
Bende geçen bi sitede okumuştum emin Değilim hep farklı sıralarda gösterdim bendeYa oylemiymis.her zaman ayni sirada olmuyo kartlar ama genelde ayni sirada gidiyoruz hic aklima gelmemisti.8 10 sn kadarda gosteriyorum her bir karti.baya seslenip konusmak isteyince hizli gecmiyodum bende.bilmiyodum boyle oldugunu
Bebeğim diye bir uygulama indirdim ben. Ona yeni özellik eklemişler hayvanları öğreniyorum diye seslerini filan da eklemişler. Ona da bakın kızlarBende geçen bi sitede okumuştum emin Değilim hep farklı sıralarda gösterdim bendematsiyahoje aynı Sırada gösteriyormuş
Maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı canımBugün arkadaşlarım idare etck sağolsınlar imza atcklar notları verckler.çok yorgunum.yarın tam gün okarak başlycm kısmetse. kızın fotosu da 20 gün önceden var.bu ara foto çekecek halim bile yok inanırmısın .kendimi toplamam lazım bi an önce ama olmuyo işte
Çok ağlamis okudum.şimdi benim.kızım ds resmen nefessiz kaldı ağlamaktan suan da da ateşi 37.1 acaba kaç geçerse müdahele gerekiyor biliyor musun ben birsey yapmadım suanBen de gitmeden banyo yaptırdım üç gün yapamayacak diye. BAkalım demin olduk aşımızı
Canım seninki De biberon alışmış galiba:/Bendede aynı sorun var. Kızım saatlerce emiyor emerken uyuyor uyudu yatırayım diyorum gözü açılıyor. Meme emince 5 dk dan fazla uyumuyor. Ama mama verince 2 saat uyuyor. Bakıyorum süt var ama doymuyor bende anlamıyorum. Ağlıyor biberon ağzına değince susuyor başlıyor cop cop içmeye.
Bizim bebikolarin uyku vakitleri hep ayni kiz masallah diyelim sabah 7.30 benimki de yavastan uyanıyor gülücüklerle :)Uyuyo canim.sabah 6 6 bucuk gibi uykusuyu hafifliyo artik.uyur uyanik vaziyette.7 bucukta tamamen kalkiyo
Annesi 4-5 aylik olsun gor o zaman hazi sen tam yemelik olacaklar sabirsizca ek gıda ve emekleme dönemlerini bekliyorum benArada bir gün içinde ağlama krizlerimiz olsa da keyifli günlerimiz başladı sanırım kızlar.
Oğlum artık beni tanıyor, sesimi yüzümü takip ediyor, sabahları oyunlar oynayıp gülüyor, Allah'ım ne büyük haz
Bizde bugün 2.ay asımızı olduk 3.ayda kontrole cagırdılar canım bide sen rota asısı yaptırmayı düşünüyomusun bizim sehir degisikligi oldu malum hemşire böyle durumlarda öneriyoruz dedi 3. Ayda mı yapılıyo yaptırmalımıyım sizceiyi hatırlattın canım acaba önceden sağlık ocağına söylemek mi lazım ben de tetanoz aşısı olcam diye. bizi sağlık ocağı 4. ayda çağırdı 3te kontrol yok
Edizime ve saclarina merhaba diyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?