- 15 Haziran 2012
- 1.096
- 651
- 323
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.461
Cabuk karar vermem gerek cnm cunku zamani geciyor artik dr tavsiye etti bide kiz kardesim bebekken ishal yuzunden ölmüsCanım ben düşünüyorum sehir değişikliği yaptığımız için hemşire öneririm dedi ama düşünüyorum sen karar verirsen banada haber et nedeniyle felan
Bu heycanlar hic bitmiyo dimi :) hamileyken ayri simdi ayri heycan :)Maşallah canım bizim de on gün kaldı üçüncü ay kontrolüne heyecanlıyım :)
Canim o ici file gibi olan bende 2 numarada falanda denk gelmisti.cok kotu gercekten o.3 numarada ici mavi dokulu sana diger turlusu denk gelmis.neye gore 2 cesit bilemiyorumKizlar prima premium care 3 numarasinda mavi emici kanallar yok mu? Dun aldim da mavi kanallar ve göbek bağı oyuntusu yok ve daha sert bi dokusu var. Acaba onunda mi çeşidi var ben mi yanlis aldim
Ayrintili ultrasonda bile soylemisti doktor.uzun bir kiz olacak bebeginiz diye :) babasi 1.86 ben 1.69 um.ben cok uzun degilim yani orta dereceyimCanım bebişin uzun boylu olacak masallah basketmi oynatıyon kız
Bir sariliyorum ki sanki olecekmisim de birseyler yarim kalacakmis gibi o kadar ozluyorum sabaha kadar :)Masallah kuzularimizahele o sabah ilk uyaniss
Geldimm ya çok çok yoğunum hiç bişeye yetişemiyorumdefnekiz nerelerdesin?
Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.ben seni de aryama ettiğin duları da unutmadım.yaşadığın sıkıntıları nasıl unutur da sormam canım benimCanım ev sahibi laf anlamıyor cumartesi gecenin 12 sinde gelmiş kapıyı çalıyor. Oğlu yan tarafımızda oturuyor orada eşimle tartışmışlar gece yarısı. Kanunen çıkmak zorunda değiliz ama eşim huzursuz bakalım ne olacak? İş konusunda henüz birşey yok ay sonunda belli olur. Buradan yazarım inşallah olunca, çoook teşekkür ederim unutmayıp sorduğun için :))
Masallah elma kurdu uzamis epeyce biz daha 2 aylık olmadan siz kocaman oldunuz valla :)3.ay kontrolunden geldik kizlae.700 gr ve 4 cm uzamisiz bu ay :) yani 5700 62 cm olduk.rota virusu asikizida yaptirdik.herseyimiz yolundaymis cok sukur
Bizim bebeklerin günleri de nereeyse aynı cnm .ve anlattıkların da tamamen aynı .demek ki normal.direk hangi yönden ses geldiğini anlayıp dönmüyo ama ses duyunca irkiliyo susuyo dinlio.konuşulunca çok gülüyo.tamamne aynı tepkileri yani.ışık ilgisini çekiyo özellikle siyah beyaz şeyler çok ilgisini çekiuo.bi de elinde hala bişeyleri çok tutamıyo ve ben uzatınca almaya çalışmıyo nprmal mi acabaKızlar benim oğlumda 74 günlük. Sesli oyuncakalra elimdeykrn tepki veriyor sağa sola götürünce gözleriyle takip ediyor ama direk başka yerden sesi duyarsa dönüp bakmıyor. Gözünün önünde çalarsam bakıyor. Erken mi daha?
Birde bizde ekran ışık hastalığı var, telefon televizyon parlak ışık görmesin inanılmaz dikkatli bakıyor. Herkesin aynı mı?
Tabiki en çok keyif aldığı karşısına geçip onunla konuşmanız. Neredeyse artık sesli gülecek. Gülerken sesler çıkarmaya başladı. Auuu diye seslerle konuşmamıza eşlik ediyor:) gözleriyle beni ve babasını takip ediyor hatta çoğu zaman kafasını çevirerek takip ediyor. Artık bize sarılıp öptüğü zamanlara geçmek istiyorum ya.
Bir gerizekali da bizim ev sahibi. Daha 3 ay sözleşmem var esimde tartıştı. Dogum etmisim.yeni gelmis diyor ki n3 zman çıkıyorsunuz esim kufur etti artik adam. Ya allah kimseyi kimseye.muhtac etmesin. Su zamanda 1.goz olsun evin olacak. Allah yardimcin olsun bacim inşallah sansiniz yaver giderCanım ev sahibi laf anlamıyor cumartesi gecenin 12 sinde gelmiş kapıyı çalıyor. Oğlu yan tarafımızda oturuyor orada eşimle tartışmışlar gece yarısı. Kanunen çıkmak zorunda değiliz ama eşim huzursuz bakalım ne olacak? İş konusunda henüz birşey yok ay sonunda belli olur. Buradan yazarım inşallah olunca, çoook teşekkür ederim unutmayıp sorduğun için :))
Aventin makinasını almayı düşünüyordum iyi ki söyledin o aparatı uygunmuş da.yahu burası ne güzel bi yer sizler ne güzel annelersiniz:)çok şey öğreniyorum sizlerden:)Canikolar malum bircogumuz 4 ayinda ek gidaya geçeceğiz sebze püresi icin buharda pisirme aparati almali. Migrosta oluyor bazen. Bulamayanlar gitti gidiyor da buharda pisirme aparati yazsin cikar.
Faydası nedir? Suda haslanan sebzelerin besin degeri düşer. Oysa aparatta sadece tencere altindaki su buhari ile piser. Böylece su ile karnini doldurmamis oluruz bebislerin. Dileyen makinesini alir buharda pisirici ama biraz pahalı 250 tl kadar. Diger aparat 25 tl en fazla opuldunuz güzeller
Anneyi çok seviyorlar. Oğlum göğsümde uzanınca o kadar huzurlu ki bazen diyorum oğluş kendini anne karnında sanıyor halaZehrayenihayat doğru benim kide ben le gözgöze olduğu için dönmüyo sanırım beni görünce artık kimseyi takmıyo.
Bayadır yoktun merak ettimGeldimm ya çok çok yoğunum hiç bişeye yetişemiyorum
Bugun yaptirdim canim benKIZLAR ROTA ASISI YAPTIRDINIZ MI VEYA DUSUNUYOR MUSUNUZ?
Tmm biizmki de aynıNormal canım benim ki de 2 ay 13 günlük çıngırağı çok kısa süre tutuyor sonra bırakıyor şuan yumruğunu emme elini inceleme evresinde
Çok sağol teyzesiMaşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı canım
Kiz allah korusun baska turlu tabir et :)) cok ozleniyo sipalar yaBir sariliyorum ki sanki olecekmisim de birseyler yarim kalacakmis gibi o kadar ozluyorum sabaha kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?