2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım ben düşünüyorum sehir değişikliği yaptığımız için hemşire öneririm dedi ama düşünüyorum sen karar verirsen banada haber et nedeniyle felan
Cabuk karar vermem gerek cnm cunku zamani geciyor artik dr tavsiye etti bide kiz kardesim bebekken ishal yuzunden ölmüs

Kizlar prima premium care 3 numarasinda mavi emici kanallar yok mu? Dun aldim da mavi kanallar ve göbek bağı oyuntusu yok ve daha sert bi dokusu var. Acaba onunda mi çeşidi var ben mi yanlis aldim
Canim o ici file gibi olan bende 2 numarada falanda denk gelmisti.cok kotu gercekten o.3 numarada ici mavi dokulu sana diger turlusu denk gelmis.neye gore 2 cesit bilemiyorum

Canikolar malum bircogumuz 4 ayinda ek gidaya geçeceğiz sebze püresi icin buharda pisirme aparati almali. Migrosta oluyor bazen. Bulamayanlar gitti gidiyor da buharda pisirme aparati yazsin cikar.

Faydası nedir? Suda haslanan sebzelerin besin degeri düşer. Oysa aparatta sadece tencere altindaki su buhari ile piser. Böylece su ile karnini doldurmamis oluruz bebislerin. Dileyen makinesini alir buharda pisirici ama biraz pahalı 250 tl kadar. Diger aparat 25 tl en fazla opuldunuz güzeller

Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.ben seni de aryama ettiğin duları da unutmadım.yaşadığın sıkıntıları nasıl unutur da sormam canım benim

Bizim bebeklerin günleri de nereeyse aynı cnm .ve anlattıkların da tamamen aynı .demek ki normal.direk hangi yönden ses geldiğini anlayıp dönmüyo ama ses duyunca irkiliyo susuyo dinlio.konuşulunca çok gülüyo.tamamne aynı tepkileri yani.ışık ilgisini çekiyo özellikle siyah beyaz şeyler çok ilgisini çekiuo.bi de elinde hala bişeyleri çok tutamıyo ve ben uzatınca almaya çalışmıyo nprmal mi acaba

Bir gerizekali da bizim ev sahibi. Daha 3 ay sözleşmem var esimde tartıştı. Dogum etmisim.yeni gelmis diyor ki n3 zman çıkıyorsunuz esim kufur etti artik adam. Ya allah kimseyi kimseye.muhtac etmesin. Su zamanda 1.goz olsun evin olacak. Allah yardimcin olsun bacim inşallah sansiniz yaver gider

Aventin makinasını almayı düşünüyordum iyi ki söyledin o aparatı uygunmuş da.yahu burası ne güzel bi yer sizler ne güzel annelersiniz:)çok şey öğreniyorum sizlerden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…