2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aventin makinasını almayı düşünüyordum iyi ki söyledin o aparatı uygunmuş da.yahu burası ne güzel bi yer sizler ne güzel annelersiniz:)çok şey öğreniyorum sizlerden:)

Kesinlikle ya. Hergün bugün neyi yapcam veya neyi yapmam lazım diye giriyorum. Kızlar iyi varsınız gerçekten tanıyorumda arkadaşlarımsınız gibi seviyorum sizi.

Belki birgün buluşup tanışırız bebitolarımızla

Ay masallah kuzuya yaa erkenden kahkahalarami baslamis minikk
Hem de nasıl ya kv diyo ki koyun gitti de kuzu aç mı kaldı nasıl gülüyo tabi anlamıyo ama ağzımızın hareketleri hoşuna gidiyo sanırım taklit etmeye çalışıyo.bi sürü kahkaha videosu oldu.çok suratsızdı nasıl böyle olduysa

Çok hastayım hiç halin yok Ateş'im var yanarım
İnç temizlik yorgunluk sonrası bu olanaktı belliydi
Allah ın güç ver
Nane limon felN içtim meyve çorba ılık duş derken az Ateş'im düştü ama hala kılımı kıpırdatmaya mecalim yok
Ah kuzum anlamış gibi yormadı beni uyuyor
Onu bile yerinden kaldıracak halim yok

Yerim ben onuuuu :) senin ilk gunun nasildi bu arada canim?

Bugün okula gittim malzeme listesi verip gönderdiler çok şükğr 9.30 da evdeydim .hoca bugün ders yok dediğinde nasıl sevindim aanlatamam.bu hafta hep böyle boş olck sanırım çok mutluyum.geldim kızımı nasıl özlemişim .beni görünce nasıl güldü resmen tanıdı şok oldum .sadece bu diş hekimliği sanırım bizi maddi olarak zorlayacak sadece bi ders için verdikelei liste 1500 civarı tutuyo.tabi bebek rızkıyla gelri umarım zorlanmayız bu sene.bizden böyle kızlar .ilk günüm güzeldi daha doğrusu bıgün de okulum yoktu.

Evet senin, benim ve ALTINIM ın bebitoları aynı gidiyoruz. Doğum sonrası iyileşmede aynı olmuştu:)
Normal cnm normal. Genelde birimize bişey olunca en az 3-4 bebeğin daha aynı olduğunu okuyorum burda nasıl rahatlıyorum anlatamam.
Bn sesli ve renkli oyuncağını ana kucağının askısına taktım dönence gibi bak resmini atıyorum. Sabah takmıştım şimdi farketti ve eliyle vurdu. Artık istemlimi istemsizmi onu bilemicem ama konuşup sinirlendi oyuncağa:))) ses çıkıncada gözler büyüdü biraz takılsın 3. Ay kontrolünden sonra muhtemelen oyun halısı aldıracak doktorumuz. Yazarım burdan. İnternetten bakıncada 2,5 aylık bebeklerimizden çok şey bekleediğimizi düşünüyorum. İstediğimiz çoğu şey 4. Aydan itibaren olacak şeylermiş. Şuam aslında çuval gibi koyduğun yerde yatmaları lazım ama bizimkiler cin maaşalah:)

Eklentiler

• image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Ben aldım oyun halısı renkleri çok dikkat çekiyo en az bi yarım saat oyalanıyo.ben de yemek falan yiyebiliyrm.ben de ordaki oyıncakları anlatyrm konuşyrm oynuyoruz kzımla .

Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.ben seni de aryama ettiğin duları da unutmadım.yaşadığın sıkıntıları nasıl unutur da sormam canım benim
Yaaa ağlattın beni valla. Canımsın Arya hepimizin yavrusu, burada hepimiz birbirimizin dertleriyle üzülüp sevinçleriyle coşuyoruz çok şükür iyi ki varsın

Ne güzel olur tanışırız:)hayata ve bebişlere dair herşeyi paylaşıyoruz burda bilgi acı Sevinç.kv dedikodusu:))derken tanışmasak da arkadaş gibi oluyoruz:)

Ben aldım oyun halısı renkleri çok dikkat çekiyo en az bi yarım saat oyalanıyo.ben de yemek falan yiyebiliyrm.ben de ordaki oyıncakları anlatyrm konuşyrm oynuyoruz kzımla .

Bize doktorumuz bu ay çıngırak bidahaki ay oyun halısı dedi. Bende suan direniyorum zaten 15 gun kaldı. 15-20 gun sınra alıcaz. Ama su cıngırak ısı tam istediğimiz gıbı olmadı. Bazen bakıyo bazen bakmıyo.

Amiiiin Ya hiç sorma gelmiş düğünümüz bozulacak diyormuş dangalak sanki bana sormuş düğün günü alırken. Eşim çıkacak param yok dedikçe bankadan çek üç bin diyormuş dangalak. 3 gündür ses soluk yok bakalım ne olacak? Allah sana da bana da yardım etsin inşallah. Bir mucize olsa da bizlere de ev nasip etse Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…