- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.481
Çok ağladı ama ateş falan hç olmadı çok şükürAy nasil dayancak yavrum. Agladi mi çok senin ki. Birde ates yapti mi cnm ?
Uykusu geldiği için uyuyor Can'ımKuzum bunlari yaptiktan sonra uyuyo mu peki?
Elma kurduMasallah elma kurdu uzamis epeyce biz daha 2 aylık olmadan siz kocaman oldunuz valla :)
Aventin makinasını almayı düşünüyordum iyi ki söyledin o aparatı uygunmuş da.yahu burası ne güzel bi yer sizler ne güzel annelersiniz:)çok şey öğreniyorum sizlerden:)
Hem de nasıl ya kv diyo ki koyun gitti de kuzu aç mı kaldı nasıl gülüyo tabi anlamıyo ama ağzımızın hareketleri hoşuna gidiyo sanırım taklit etmeye çalışıyo.bi sürü kahkaha videosu oldu.çok suratsızdı nasıl böyle olduysaAy masallah kuzuya yaa erkenden kahkahalarami baslamis minikk
İyi bari ben de dedim geç mi kaldı .yavaş yavaş veryrm eline.gunaydinnnn
Senam72015 cisimleri tutmaya baslamasi 3.ayindan sonra oluyor.benim kizim da 2.5 aylik henuz tutmuyor sadece bakiyor ve tepki veriyor
Yerim ben onuuuu :) senin ilk gunun nasildi bu arada canim?Hem de nasıl ya kv diyo ki koyun gitti de kuzu aç mı kaldı nasıl gülüyo tabi anlamıyo ama ağzımızın hareketleri hoşuna gidiyo sanırım taklit etmeye çalışıyo.bi sürü kahkaha videosu oldu.çok suratsızdı nasıl böyle olduysa
Bizim bebeklerin günleri de nereeyse aynı cnm .ve anlattıkların da tamamen aynı .demek ki normal.direk hangi yönden ses geldiğini anlayıp dönmüyo ama ses duyunca irkiliyo susuyo dinlio.konuşulunca çok gülüyo.tamamne aynı tepkileri yani.ışık ilgisini çekiyo özellikle siyah beyaz şeyler çok ilgisini çekiuo.bi de elinde hala bişeyleri çok tutamıyo ve ben uzatınca almaya çalışmıyo nprmal mi acaba
Ben de tam onu anlatmıştım size.iyi di çok şükür .ilk aytılmamdı kzıımdan .ders yapmadı gönderdiler çok şükür .ilk işim kv yi arayıp mama verme gelyrm demek olduYerim ben onuuuu :) senin ilk gunun nasildi bu arada canim?
Ben aldım oyun halısı renkleri çok dikkat çekiyo en az bi yarım saat oyalanıyo.ben de yemek falan yiyebiliyrm.ben de ordaki oyıncakları anlatyrm konuşyrm oynuyoruz kzımla .Evet senin, benim veALTINIM ın bebitoları aynı gidiyoruz. Doğum sonrası iyileşmede aynı olmuştu:)
Normal cnm normal. Genelde birimize bişey olunca en az 3-4 bebeğin daha aynı olduğunu okuyorum burda nasıl rahatlıyorum anlatamam.
Bn sesli ve renkli oyuncağını ana kucağının askısına taktım dönence gibi bak resmini atıyorum. Sabah takmıştım şimdi farketti ve eliyle vurdu. Artık istemlimi istemsizmi onu bilemicem ama konuşup sinirlendi oyuncağa:))) ses çıkıncada gözler büyüdü biraz takılsın 3. Ay kontrolünden sonra muhtemelen oyun halısı aldıracak doktorumuz. Yazarım burdan. İnternetten bakıncada 2,5 aylık bebeklerimizden çok şey bekleediğimizi düşünüyorum. İstediğimiz çoğu şey 4. Aydan itibaren olacak şeylermiş. Şuam aslında çuval gibi koyduğun yerde yatmaları lazım ama bizimkiler cin maaşalah:)
Kac günlük bebegin canım masallah ona annesi
Kizlar aklima gelmisken sorayim Instagram kullanan varmi? Birkac kisiyle takiplesiyoz.iyi oluyo birbirimizden haberimiz oluyo :) kullanan varsa ozelden mesajlasalim takipleselim birbirimizi kaybetmeyelim :)
Yaaa ağlattın beni valla. Canımsın Arya hepimizin yavrusu, burada hepimiz birbirimizin dertleriyle üzülüp sevinçleriyle coşuyoruz çok şükürUmarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.ben seni de aryama ettiğin duları da unutmadım.yaşadığın sıkıntıları nasıl unutur da sormam canım benim
Ne güzel olur tanışırız:)hayata ve bebişlere dair herşeyi paylaşıyoruz burda bilgi acı Sevinç.kv dedikodusu:))derken tanışmasak da arkadaş gibi oluyoruz:)Kesinlikle ya. Hergün bugün neyi yapcam veya neyi yapmam lazım diye giriyorum. Kızlar iyi varsınız gerçekten tanıyorumda arkadaşlarımsınız gibi seviyorum sizi.
Belki birgün buluşup tanışırız bebitolarımızla
Ben aldım oyun halısı renkleri çok dikkat çekiyo en az bi yarım saat oyalanıyo.ben de yemek falan yiyebiliyrm.ben de ordaki oyıncakları anlatyrm konuşyrm oynuyoruz kzımla .
Ne güzel olur tanışırız:)hayata ve bebişlere dair herşeyi paylaşıyoruz burda bilgi acı Sevinç.kv dedikodusu:))derken tanışmasak da arkadaş gibi oluyoruz:)
Amiiiin Ya hiç sorma gelmiş düğünümüz bozulacak diyormuş dangalak sanki bana sormuş düğün günü alırken. Eşim çıkacak param yok dedikçe bankadan çek üç bin diyormuş dangalak. 3 gündür ses soluk yok bakalım ne olacak? Allah sana da bana da yardım etsin inşallah. Bir mucize olsa da bizlere de ev nasip etse RabbimBir gerizekali da bizim ev sahibi. Daha 3 ay sözleşmem var esimde tartıştı. Dogum etmisim.yeni gelmis diyor ki n3 zman çıkıyorsunuz esim kufur etti artik adam. Ya allah kimseyi kimseye.muhtac etmesin. Su zamanda 1.goz olsun evin olacak. Allah yardimcin olsun bacim inşallah sansiniz yaver gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?