- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.501
Anladım cnm ben de burdakileir görüp heveslenip aldım zaten oyun halısında da çıngırak var ya onu kullanyrm sen yazdın ya burda.çalışıyrz biz de kızımla.senin ödevlerine teyzesi.:) ama oyun halısını çok seviyo görmen lazım .üzeinde bi siyah beyaz zebra var onu inceliyo.melodili aslan var onu çalınca hemen susuyo.sen yine yaz buraya dr un söylediklerini çokn işime yaradı.beni de etiketle olur mu kaçırmym.bebeğin ne kadar tatlı kız maşallah yeni yüklendi foto.nasıl gülüo ana kucağınız da çok güzelmişBize doktorumuz bu ay çıngırak bidahaki ay oyun halısı dedi. Bende suan direniyorum zaten 15 gun kaldı. 15-20 gun sınra alıcaz. Ama su cıngırak ısı tam istediğimiz gıbı olmadı. Bazen bakıyo bazen bakmıyo.
Aryam da hepinizi çooook seviyormuş bana öyle söyledi:)sende iyi ki varsın en kısa zamanda Herşeyin çooook güzel Olmasını diliyorum senin içinYaaa ağlattın beni valla. Canımsın Arya hepimizin yavrusu, burada hepimiz birbirimizin dertleriyle üzülüp sevinçleriyle coşuyoruz çok şüküriyi ki varsın
Keşke tanışsak ben şu an belki zor eşim biraz sıkı ama mesleğimi elime alınca her yere gelirim inş .birbirimizi kaybetmeyelim .özelden numara falan alalımn.bne hiç birinizle kopmak istememNe güzel olur tanışırız:)hayata ve bebişlere dair herşeyi paylaşıyoruz burda bilgi acı Sevinç.kv dedikodusu:))derken tanışmasak da arkadaş gibi oluyoruz:)
Yazıyorum Can'ım özelden başka isteyen olursa ona da yazarımKizlar aklima gelmisken sorayim Instagram kullanan varmi? Birkac kisiyle takiplesiyoz.iyi oluyo birbirimizden haberimiz oluyo :) kullanan varsa ozelden mesajlasalim takipleselim birbirimizi kaybetmeyelim :)
Aynen canım görüşüp tanışsak bebişlerimizi tanıştırsak süper olur:)Keşke tanışsak ben şu an belki zor eşim biraz sıkı ama mesleğimi elime alınca her yere gelirim inş .birbirimizi kaybetmeyelim .özelden numara falan alalımn.bne hiç birinizle kopmak istemem
Benim kendi ig hesabım yok eşiminkini kullanyrm ama nasık olckYazıyorum Can'ım özelden başka isteyen olursa ona da yazarım
Benim kendi ig hesabım yok eşiminkini kullanyrm ama nasık olck
Anladım cnm ben de burdakileir görüp heveslenip aldım zaten oyun halısında da çıngırak var ya onu kullanyrm sen yazdın ya burda.çalışıyrz biz de kızımla.senin ödevlerine teyzesi.:) ama oyun halısını çok seviyo görmen lazım .üzeinde bi siyah beyaz zebra var onu inceliyo.melodili aslan var onu çalınca hemen susuyo.sen yine yaz buraya dr un söylediklerini çokn işime yaradı.beni de etiketle olur mu kaçırmym.bebeğin ne kadar tatlı kız maşallah yeni yüklendi foto.nasıl gülüo ana kucağınız da çok güzelmiş
Amiiiin Ya hiç sorma gelmiş düğünümüz bozulacak diyormuş dangalak sanki bana sormuş düğün günü alırken. Eşim çıkacak param yok dedikçe bankadan çek üç bin diyormuş dangalak. 3 gündür ses soluk yok bakalım ne olacak? Allah sana da bana da yardım etsin inşallah. Bir mucize olsa da bizlere de ev nasip etse Rabbim
Dr muayanesinden sonra söylediklerini burdan yazarsan sevinirim çok faydalı oluyoSağol kuzum. Senin minnağında çok tatlı maaşallah. Kız çocuğuda bi başka oluyo. Benim ilk bebeğim kaybettiğim kızdıiçim bi hoş oluyo kızım diyemiyorum. Allah hayırlısını vermiştir inşallah.
Aynen tetzesinBenim oğlum güleç ya. Bide gamzeleri var çok dikkat çekiyo. Ben sürekli kulağına fısıldıyorum annecim herkese gülme sadece annene babana gül :) kıskanmasınlar diyorum :)))) Az önce yazmıştım belki birgün tanışrız minnaklarımızla.
Dra gidince Yazıcam cnm bakalım bu ay ne dicek. Bende çok hevesleniyorum siz böyle yazınca ya. Hele şimdi yine heveslendim. Randevuyu beklemeden alıcam zaten :) ama yeni başlamış olalım en azından randevuda. Çünkü dr bazı beklentilerim var erken geçince takip edemiyorum dedi. Biraz pimpirikli ya iyimi kötümü bilemedim. Mesela oğlumun kafa ölçüsü 38 cm biraz küçük ama nörolojik muaynesi normal olduğu için önemsemiyorum dedi. Senin kaçtı cnm? Hatırlıyormusun?
Dr muayanesinden sonra söylediklerini burdan yazarsan sevinirim çok faydalı oluyo
Cahil insanlar kuzum laftan anlamıyor eşim kaç defa konuştu çıkamam diye anlamıyor. Gelmiş alt komşumdan perde için ölçü almış onlar ev arıyor diyormuş. Kanundan hukuktan haberi yok, kontratım mayısa kadar ve o tarihten önce çıkamamSizi şikayet edeceğim taciz ediyorsunuz diye tehdit edin. Dağ başımı artık eskisi gibi değil. Mecbur süre vermek zprunda. Bence sizde kirayı aksarın geç verin sinir oldum ya.
:))ohhh masallah tabi uzun olur aiy büyüyünce nasıl olacak acabaAyrintili ultrasonda bile soylemisti doktor.uzun bir kiz olacak bebeginiz diye :) babasi 1.86 ben 1.69 um.ben cok uzun degilim yani orta dereceyim
38.6 die hatırlıyrm en son.herkese güldürme kız valla nazar değiyo kızıma resmen değdi ne çektik ya.dr diyosa dinle cnm ben sadece sağlık ocağına gidiyem onlarda öyle şeylere karışmıyo.inş bi gün tanışırız çok isterim.adı neydi senin kuzununSağol kuzum. Senin minnağında çok tatlı maaşallah. Kız çocuğuda bi başka oluyo. Benim ilk bebeğim kaybettiğim kızdıiçim bi hoş oluyo kızım diyemiyorum. Allah hayırlısını vermiştir inşallah.
Aynen tetzesinBenim oğlum güleç ya. Bide gamzeleri var çok dikkat çekiyo. Ben sürekli kulağına fısıldıyorum annecim herkese gülme sadece annene babana gül :) kıskanmasınlar diyorum :)))) Az önce yazmıştım belki birgün tanışrız minnaklarımızla.
Dra gidince Yazıcam cnm bakalım bu ay ne dicek. Bende çok hevesleniyorum siz böyle yazınca ya. Hele şimdi yine heveslendim. Randevuyu beklemeden alıcam zaten :) ama yeni başlamış olalım en azından randevuda. Çünkü dr bazı beklentilerim var erken geçince takip edemiyorum dedi. Biraz pimpirikli ya iyimi kötümü bilemedim. Mesela oğlumun kafa ölçüsü 38 cm biraz küçük ama nörolojik muaynesi normal olduğu için önemsemiyorum dedi. Senin kaçtı cnm? Hatırlıyormusun?
Ben kullanyrm kız zaten görsen hep bebek sitelerini takip edyrm.ama yine de sorun olursa önenli değil .bi şekilde haberleşiriz inşKullanan sensen sıkıntı olmaz sanırım
bizde oyle bir problem yoktu slk kullandigimiz zamanlarda.simdi gunde 1 kere 1ya da 2 olcu veriyorum mamayi.belki sadece mama ile beslendiginden dolayi olabilir.daha once yokmus cunku.mamaya 2 3 damla saf zeytinyagi damlatabilirsinCanım yanlış hatırlamıyorsam sizde evolvia kullanıyordunuz. Bu ara oğluş kaka yaparken biraz zorlanıyor ve katı yapıyor. Düzenli yapıyor ama çocuk yaparken çok sıkıyor kendini siz de bir değişiklik oldu mu? Başlarda hiç böyle değildi. Gerçi artık meme emmiyor sadece mama ondan mı kaynaklandı acaba? Mamasını değiştirmek istemiyorum ama ya böyle de poposu çatlarsa filan diye korkuyorum.
38.6 die hatırlıyrm en son.herkese güldürme kız valla nazar değiyo kızıma resmen değdi ne çektik ya.dr diyosa dinle cnm ben sadece sağlık ocağına gidiyem onlarda öyle şeylere karışmıyo.inş bi gün tanışırız çok isterim.adı neydi senin kuzunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?