- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.521
Adıyla yaşasın inş .çok güzelmiş.ay yeirm ben onu.bizimki de konuşunca hemen gülüyo.bzim bile değebilir nazarımız çok sevyrz ya.Ali Aras cnm adımız.:) babamızın kafada küçük ona çekti sanırım. Ay güldürmicemde - sen ne tatlı ne güzelsin- dedilermi bizimki başlıyo ağzını açmaya. Sonra o gamzeler görünüyo tamam. Nazar değiyo ya benim eşimle başıma gelmegen kalmadı herkesle görüşmeyi kestim valla pis gözlülere gerek yok. Dinliyorm cnm sizlerede yazıcam dediğim gibi.
Yok Can'ım sen kullanıyorsan sıkıntı yok ama sana mesaj atamıyorum. Sanırım özel mesaja kapatmışsınBen kullanyrm kız zaten görsen hep bebek sitelerini takip edyrm.ama yine de sorun olursa önenli değil .bi şekilde haberleşiriz inş
}
Adıyla yaşasın inş .çok güzelmiş.ay yeirm ben onu.bizimki de konuşunca hemen gülüyo.bzim bile değebilir nazarımız çok sevyrz ya.
En de başlamayı düşünyrm .ablamda bşlamış.zaten mama veryrm.yoksa sadece anne sütüm yetse belki başlamam ama.ek gida konusunda doktorlar farkli yonlendiriyor.genel kani 6 ay olsada 4 aydan sonra yogurtla baslanabilecegi soyleniyor.ayrica kasik mamalari 4 te baslanabiliyor.aptamilin falan pirincli mamalari var.onlar 4te baslaniyor.
ben 4.ayindan sonra yogurtla baslamayi dusunuyorum.
aynen mama yerine yogurt vermeyi tercih ederim bende.5.ayda da meyve pureleri ile devam edicem.En de başlamayı düşünyrm .ablamda bşlamış.zaten mama veryrm.yoksa sadece anne sütüm yetse belki başlamam ama.
Parana yazik bebisim al aparati kurtulAventin makinasını almayı düşünüyordum iyi ki söyledin o aparatı uygunmuş da.yahu burası ne güzel bi yer sizler ne güzel annelersiniz:)çok şey öğreniyorum sizlerden:)
Face sadece bebikom :)Kizlar aklima gelmisken sorayim Instagram kullanan varmi? Birkac kisiyle takiplesiyoz.iyi oluyo birbirimizden haberimiz oluyo :) kullanan varsa ozelden mesajlasalim takipleselim birbirimizi kaybetmeyelim :)
Doğru tabi cnm hele ki sutun de yetiyor ise grek yok erken geçmeye ama benim huyum bu kiz 1 kasik 2 kaşık yediririm bogazli olsun diye abartmadan yani1cicek3bocek kuzum neden 4. Ayda gecıyosun ek gıdaya? Bütün heryerde bas bas ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar. Yanlşmı?
Evet ici file gibiİçi file seklinde mi canım sanırım sahtesi var cünkü bende aldım degişikti netten aldıgım diğerleri gibi içi mavi
O da olur kuzucum instagram face snapchat twitter fark etmezFace sadece bebikom :)
Canim bizde 4.5 ayda gecicez mama alan bebekkerde böyle oluyor1cicek3bocek kuzum neden 4. Ayda gecıyosun ek gıdaya? Bütün heryerde bas bas ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar. Yanlşmı?
Kuzum seni ekledim facedenFace sadece bebikom :)
Teşekkür ederim peki medicananin muayene ücretleri nasil
misam nerdesin cnm mira nasıl herşwy yolunda mı. Iyimisiniz.
Bende kim diyorum yaff kabul ediyorum kuzumKuzum seni ekledim facedendaha önce gruptan görmüştüm adını
1cicek3bocek kuzum neden 4. Ayda gecıyosun ek gıdaya? Bütün heryerde bas bas ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar. Yanlşmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?