2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım tecrübeli ise sen de kalk ama müdahale edecek durum olursa tatlı tatlı söylersin, baktın kendi gayet iyi götürüyor o kalksın, ama arada sen yine görün çok rahatlamasın. Bana da bugün başladı yatılı değil bende evde yanındayım ama gözüm üzerimde :) kendini rahat hissetsin diye nasıl istiyorsan öyle yap herşeyi bana sormana gerek yok dedim ama arada müdahale ediyorum ki yaymasın diye

Kızlar bebeği uzun süre kaka yapmayanlara rota aşısını tavsiye ederim. Biz dün aşı olduk. Haftada bir kaka yapan oğlum dün 1 bugün 2 kere kaka yaptı :)

canım kaçıncı ayda yaptırdın? Bana doktorum 4-5 .ayda yaptıralım eğer yaptırmak isterseniz ağır gelebiliyor dedi

canım kaçıncı ayda yaptırdın? Bana doktorum 4-5 .ayda yaptıralım eğer yaptırmak isterseniz ağır gelebiliyor dedi

Bize sağlık ocağındaki hemşiremiz 3-5 ay olarak söyledi canım. Belki benim minnoş biraz tombiş olduğundandır. 6200 gramız sen doktorun nasıl diyorsa öyle yaptır bence :)

Çok fena alıştı hemde. Bizde anne memesi gibi olan biberondan aldık iki gündür onunla veriyorum. Biraz ağlıyor biraz içiyor ama diğeriyle vermiyorum.hiç Baş edemicem yoksa

Oyun kartı kullanan arkadaşlar markası edukids mi içinde 12 tane varmış az gibi geldi bana memnunsaniz bende siparis vereceğim de internetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…