- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.541
ben gönderdim canım sanaKızlar ig isimlerinizi banada atın.
Güzel taze anneler size bir şey danışacağım. Bugün eve yatılı bakıcımız başladı. Geceleri bebeklerin bakımını o mu yapmalı bu işin raconu nasıl olur bileniniz var mı? Ben çok yufka yürekliyim emir vermeye alışkan da değilim zaten niyetim de abla kardeş gibi olmak
Kızlar bebeği uzun süre kaka yapmayanlara rota aşısını tavsiye ederim. Biz dün aşı olduk. Haftada bir kaka yapan oğlum dün 1 bugün 2 kere kaka yaptı :)
canım kaçıncı ayda yaptırdın? Bana doktorum 4-5 .ayda yaptıralım eğer yaptırmak isterseniz ağır gelebiliyor dedi
Çok fena alıştı hemde. Bizde anne memesi gibi olan biberondan aldık iki gündür onunla veriyorum. Biraz ağlıyor biraz içiyor ama diğeriyle vermiyorum.hiç Baş edemicem yoksaKızlar bebeğim biberona alıştı beni emmeyi reddediyorne yapmalıyım ??? Bir arkadaş biberon verme kaşıkla ver dedi sabırlı ve ısrarlı ol diyo ama memeyi görünce çıldırıyor resmen biberon verince çatır çatır içiyor gülmeye başlıyor.
Canım seninki De biberon alışmış galiba:/
Bizde özledik seni:)tatil iyi gelmiştir umarım.zor olmadı mı?benimde çok ihtiyacım var tatile ama korktum açıkcası aryayla nasıl olur bilemedim hastalanır filan diye korktumhoşbulduk :) özlemişim herkesi
Allahım instagtamim yok benim twitter da kullanmiorum cahil kaldım tek face kullaniorum
Hg guzellik :)Kızlar burdayım döndüm :)
Meleğim beni bulur musun faceden :) unuttum kiz soyadiniAllahım instagtamim yok benim twitter da kullanmiorum cahil kaldım tek face kullaniorum
Ben bilmiorum ki adını msj atıyim sana ekle beni tatlimMeleğim beni bulur musun faceden :) unuttum kiz soyadini
Biz mama 1 kere yiyoruz cnm zevki olarak o da. Ama gececeim benCanim bizde 4.5 ayda gecicez mama alan bebekkerde böyle oluyor
Aynen gireöedim bebiş biraz huysuz benim kol alçıdan çıktı derken giremedim burdayım artık ee senin bebiş nasılBayadır yoktun merak ettim
Gittikçe daha yaramazlaşıyor valla. Kolunu rahat hareket ettirebiliyor musun artık?Aynen gireöedim bebiş biraz huysuz benim kol alçıdan çıktı derken giremedim burdayım artık ee senin bebiş nasıl
Çok ağladı ama ateş falan hç olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?