- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.561
Bn de korkuyorum cocuklarimiz telefon bagimlisi olcak diye. Cocuklu aileler olarak bazi aliskanliklarimizdan vazgecmemiz lazim ama cok zorr..Benim instagram face twitter snapcat hepsi var. Gerçi snapcat kullanmayı beceremiyorum daha.Kk dan da çıkmıyorum. Sanırım internet bağımlısı olmuşum. Kızlar bebişler bakacak elimizde telefon onlar da alışacakBana atabilirseniz hesaplarınızı eklerim çok güzel olur.
Hadi herşeyden geçtik kk dan nasıl geçeceğizBn de korkuyorum cocuklarimiz telefon bagimlisi olcak diye. Cocuklu aileler olarak bazi aliskanliklarimizdan vazgecmemiz lazim ama cok zorr..
canım kaçıncı ayda yaptırdın? Bana doktorum 4-5 .ayda yaptıralım eğer yaptırmak isterseniz ağır gelebiliyor dedi
Bize sağlık ocağındaki hemşiremiz 3-5 ay olarak söyledi canım. Belki benim minnoş biraz tombiş olduğundandır. 6200 gramız sen doktorun nasıl diyorsa öyle yaptır bence :)
Bizde özledik seni:)tatil iyi gelmiştir umarım.zor olmadı mı?benimde çok ihtiyacım var tatile ama korktum açıkcası aryayla nasıl olur bilemedim hastalanır filan diye korktum
canım benim adımı gönderdimBenim instagram face twitter snapcat hepsi var. Gerçi snapcat kullanmayı beceremiyorum daha.Kk dan da çıkmıyorum. Sanırım internet bağımlısı olmuşum. Kızlar bebişler bakacak elimizde telefon onlar da alışacakBana atabilirseniz hesaplarınızı eklerim çok güzel olur.
Baby story canım başka programlarda var. Ya da photo grid var onda da yapabilirsin daha kapsamlı o program.Zehrayenihayat canim hangi program o ?
Tamam canım ekledim Türk bayraklı profilcanım benim adımı gönderdim
Bebeğiniz sadece 1 ay mi anne sütü Aldı?benşmde kızım anne sütü alamadı hiç.bende ek gıdayı iple çekiyorum unarım Kabızlık problemi olmazEk gıdaya geçince kabızlık problemi olur mu acaba ? Kızım şu anda 82 günlük. Ay sonunda dr kontrolumuz var. 4 ay bitince başlarız herhalde çünkü sadece 1 ay sütümu sagip verebildim
Aaaa denize de mi girdi minnak:)))valla öyle güzel anlatmışsın ki hemen yola çıkasım geldi:)ben çalışmıyorum ama eşim Çalışıyor.izin de alsa korkuyorum açıkcası hastalanır filan diye bi de benim canım pek bi ağır:)))üşengecim:)))yoksa tatil iyi gelmez mi herkese:)canım inan hiç zor olmadı ve o kadar rahattk ki. Muhtemelen en sakin tatilimiz olacak çocuklu :) sadece ilk gün sanırım sıcaktan biraz mızmızlandı ama odada klima vardı uyudu, sonraki günler hep aynı 7'de uyandı bizim kahvaltı yaparken o arabasında takıldı yanımızda sonra hemen denize sokuk 8 gibi ardından 11'e kadar uyudu. 11'de zaten odaya geçip hepimiz uyuduk öğle uykusu niyetine 2'den sonra öğlen yemeği ve tekrar deniz, akşam 7 gibi odaya çıkıp duş aldık sonra yemeğe inince yine uyudu. Yani genel olarak hep uyudu :) Tabi arada huysuzlandı, mızmızlandı ama kucağımıza aldık gezidrdik sustu yani keyifliydi gayet. Her ihtimale karşı yanımda calpol götürmüştüm ama hiç vermedim şükür gerek kalmadı. Bence fırsatın varsa hiç düşünme git, hatta dışarıda daha huzurlu oluyor bebekler
Aaaa denize de mi girdi minnak:)))valla öyle güzel anlatmışsın ki hemen yola çıkasım geldi:)ben çalışmıyorum ama eşim Çalışıyor.izin de alsa korkuyorum açıkcası hastalanır filan diye bi de benim canım pek bi ağır:)))üşengecim:)))yoksa tatil iyi gelmez mi herkese:)
Bebeğiniz sadece 1 ay mi anne sütü Aldı?benşmde kızım anne sütü alamadı hiç.bende ek gıdayı iple çekiyorum unarım Kabızlık problemi olmaz
eastnbull oglusun babanın kopyası maasallah :):)
Ya kızlar bu rota aşısı kafamı allak bullak etti. 3 doz olan var bir de 2 doz olan.bize doktor 3 5 7 . Aylarda dedi ama nette 2 4 6 diyor . Anlamadım ben bu isi. 3 doz.olan iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?