2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bn de korkuyorum cocuklarimiz telefon bagimlisi olcak diye. Cocuklu aileler olarak bazi aliskanliklarimizdan vazgecmemiz lazim ama cok zorr..

canım kaçıncı ayda yaptırdın? Bana doktorum 4-5 .ayda yaptıralım eğer yaptırmak isterseniz ağır gelebiliyor dedi

Bize sağlık ocağındaki hemşiremiz 3-5 ay olarak söyledi canım. Belki benim minnoş biraz tombiş olduğundandır. 6200 gramız sen doktorun nasıl diyorsa öyle yaptır bence :)

Ya kızlar bu rota aşısı kafamı allak bullak etti. 3 doz olan var bir de 2 doz olan.bize doktor 3 5 7 . Aylarda dedi ama nette 2 4 6 diyor . Anlamadım ben bu isi. 3 doz.olan iyiymiş

Bizde özledik seni:)tatil iyi gelmiştir umarım.zor olmadı mı?benimde çok ihtiyacım var tatile ama korktum açıkcası aryayla nasıl olur bilemedim hastalanır filan diye korktum

canım inan hiç zor olmadı ve o kadar rahattk ki. Muhtemelen en sakin tatilimiz olacak çocuklu :) sadece ilk gün sanırım sıcaktan biraz mızmızlandı ama odada klima vardı uyudu, sonraki günler hep aynı 7'de uyandı bizim kahvaltı yaparken o arabasında takıldı yanımızda sonra hemen denize sokuk 8 gibi ardından 11'e kadar uyudu. 11'de zaten odaya geçip hepimiz uyuduk öğle uykusu niyetine 2'den sonra öğlen yemeği ve tekrar deniz, akşam 7 gibi odaya çıkıp duş aldık sonra yemeğe inince yine uyudu. Yani genel olarak hep uyudu :) Tabi arada huysuzlandı, mızmızlandı ama kucağımıza aldık gezidrdik sustu yani keyifliydi gayet. Her ihtimale karşı yanımda calpol götürmüştüm ama hiç vermedim şükür gerek kalmadı. Bence fırsatın varsa hiç düşünme git, hatta dışarıda daha huzurlu oluyor bebekler

Ek gıdaya geçince kabızlık problemi olur mu acaba ? Kızım şu anda 82 günlük. Ay sonunda dr kontrolumuz var. 4 ay bitince başlarız herhalde çünkü sadece 1 ay sütümu sagip verebildim

canım benim adımı gönderdim

Ek gıdaya geçince kabızlık problemi olur mu acaba ? Kızım şu anda 82 günlük. Ay sonunda dr kontrolumuz var. 4 ay bitince başlarız herhalde çünkü sadece 1 ay sütümu sagip verebildim
Bebeğiniz sadece 1 ay mi anne sütü Aldı?benşmde kızım anne sütü alamadı hiç.bende ek gıdayı iple çekiyorum unarım Kabızlık problemi olmaz

Aaaa denize de mi girdi minnak:)))valla öyle güzel anlatmışsın ki hemen yola çıkasım geldi:)ben çalışmıyorum ama eşim Çalışıyor.izin de alsa korkuyorum açıkcası hastalanır filan diye bi de benim canım pek bi ağır:)))üşengecim:)))yoksa tatil iyi gelmez mi herkese:)

Bebeğimdeki kabızlık sorunu çığ gibi büyümeye başladı, artık çok rahatsız olmaya başladı 4-5 gün geçince yapmaya çalıştıkça ağlıyor susturamıyoruz. Hiç ağlamayan çocuk ağlamaktan mosmor kesiliyor
Burda tedavi gören düzelen bebeklerimiz oldu, yarına randevu aldım inşallah iyi bir doktorla çözeriz bu durumu

hahahah üşengeçlikte sınır tanınmam tam bir zor g.tüm :) iyi oldu ya tatil 3 öğün yemek hazır bana sadece arada emzirmek kaldı. Eşim deniz havuz pek sevmez şezlongta bütün gün bebek yanında bende yüzdüm güneşlendim....Niye hasta olsun ki tam havası şimdi antalya tarafları kasım ortasına kadar iyi oluyor tavsiye ederim. Doktorumuz sokabilirsiniz dedi, tabi sadece 5-10 dakika tuttuk ama keyiflendi

Bebeğiniz sadece 1 ay mi anne sütü Aldı?benşmde kızım anne sütü alamadı hiç.bende ek gıdayı iple çekiyorum unarım Kabızlık problemi olmaz

canım benimki ilk 1 ay anne sütü+mama aldı . Şuan %90 mama alıyor, sütüm çok az memede keyif yapıyor sadece . Doktorum 4.ayda başlarız ufak ufak ek gıdaya dedi ama kabızlık vs birşey demedi bu hafta gidince sorayım

Ya kızlar bu rota aşısı kafamı allak bullak etti. 3 doz olan var bir de 2 doz olan.bize doktor 3 5 7 . Aylarda dedi ama nette 2 4 6 diyor . Anlamadım ben bu isi. 3 doz.olan iyiymiş

Rotarix olan 2 doz canım. Bize 3 ve 5. Ay da yapılacak dedi hemşiremiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…