2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kız onun aparatı mı varmış ben tencerenin üstüne süzgeç geçirip pişiriyom :))) brokoli süper oluyor öyle.

Bir deeee diyetisyen bi tanıdığım 6. Aydan önce ek gıdaya geçmeyin diyor. Dersini almış güvendim.

he kız suzgec gıbı o zaten sen bılıyorsun bu ısı denızıme oyle pişir emi :)

bir ek gıda bombası patlattım.canlarım ne olursa olsun lutfen doktorunuza danışın o sizi yonlendırsın.

Benim bebegimde mama ağırlıklı beslendigi icin 4.ayda baslanabilir dedi doktorumuz ek gida için. Taze püre edilmis meyve ve sebze sularina baslariz dedi. Ne kadar dogru bende bilmiyorum. Canim

Kızlar kızımı 7de emzirdim uyudu ben uyumadan önce uyandırıp emzirim mi kendisi mi uyansın gece

Kızlar bu arada tesadüf mü bilmiyorum ama bir haftadır Türk Kahvesi Nescafe vs iciyordum gündüzleri 2 gündür icmiyorum ve yoğurt yiyorum saat 7de gece uykusuna yattı ben soklardayim

Kızlar kızımı 7de emzirdim uyudu ben uyumadan önce uyandırıp emzirim mi kendisi mi uyansın gece

Acikinca oyle bir uyandiriyorlar ki canım o yuzden uyandirma.2 aydan sonra artık vucut depolari olusturmaya basladi.kan sekeri düşme gibi bir tehlike bulunmadığından uyusun birak

Acikinca oyle bir uyandiriyorlar ki canım o yuzden uyandirma.2 aydan sonra artık vucut depolari olusturmaya basladi.kan sekeri düşme gibi bir tehlike bulunmadığından uyusun birak
Bugün tam 2 aylık oldu bezini degistirmek istiyorum emzirmek istiyorum şu anda 7de gece uykusuna yatacagini beklemiyordum afalladim boşluk oldu bir anda Allah'ım yokluklarini göstermesin gecikmeden uyanır İnşallah

canım mama ağrılıklı besleniyorsa geçebilirmiş, benim doktorum da 4.ayda ufak ufak başlarız dedi
Ben de başlamayı düşünyrm .çünkü günde iki kere mama veryrm tek göğüs yetmiyo en iyisi ek gıdaya geçmek mamadan daha çok besin alır en azından

Bizim hiç iki günü geçmedi ama ben evde kendi yöntemlerimle rahatlatıyordum. önce ayaklarıyla bisiklet hareketi yaptırıyorum sonra iki ayağını karnına itiyorum biraz da havaya kaldırıyorum. altına bakım örtüsünü serip önce ılık suyla ıslatılmış bir pamukla popo deliğine hafifçe baskı uyguluyorum. Daha sonra termometre(içeride tüy bırakmaz) veya zeytinyağına batırılmış bir kulak çöpü ile hafifçe deliğe doğru sokuyorum ama incitmeden çok yavaşça. Bebek poposunu kasmamışsa ve sadece uyarı yapacak kadarını sokuyorum. Dişer türlü kılcal damarlar zedelenebilir. Genelde kaka uçtaysa hemen çıkıyor. Biraz daha gerideyse işlemi aralarda birkaç dk bekleyerek tekrar ediyorum.

Bebeğim öksürüyo ya iyice arttı.üşüttü sanırım .tecrübeli anneler nasıl geçer acaba ya başka bi belirti yok huzursuzluk ve öksürük var.ateş ya da bırun akıntısı yok.sanıırm kuru öksürük ama korkyrm yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…