- 27 Temmuz 2011
- 86
- 80
- 288
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.581
Evet 1 ay sadece anne sütü aldı şu an sadece mama.ek gıdayı bekliorm bendeBebeğiniz sadece 1 ay mi anne sütü Aldı?benşmde kızım anne sütü alamadı hiç.bende ek gıdayı iple çekiyorum unarım Kabızlık problemi olmaz
Aynen canım ya şükürler olsun :) her ay kontrolünde sınava girmiş gibi hissediyorum kendimi :))Bu heycanlar hic bitmiyo dimi :) hamileyken ayri simdi ayri heycan :)
Kız onun aparatı mı varmış ben tencerenin üstüne süzgeç geçirip pişiriyom :))) brokoli süper oluyor öyle.Canikolar malum bircogumuz 4 ayinda ek gidaya geçeceğiz sebze püresi icin buharda pisirme aparati almali. Migrosta oluyor bazen. Bulamayanlar gitti gidiyor da buharda pisirme aparati yazsin cikar.
Faydası nedir? Suda haslanan sebzelerin besin degeri düşer. Oysa aparatta sadece tencere altindaki su buhari ile piser. Böylece su ile karnini doldurmamis oluruz bebislerin. Dileyen makinesini alir buharda pisirici ama biraz pahalı 250 tl kadar. Diger aparat 25 tl en fazla opuldunuz güzeller
denizbatiekin fikrinden faydalandım. Teşekkür ederim. Salıncağı akşamları uyutmak için gündüzleri oyun için kullaniyoruz artık. Severekte vakit geçiriyor
he kız suzgec gıbı o zaten sen bılıyorsun bu ısı denızıme oyle pişir emi :)Kız onun aparatı mı varmış ben tencerenin üstüne süzgeç geçirip pişiriyom :))) brokoli süper oluyor öyle.
Bir deeee diyetisyen bi tanıdığım 6. Aydan önce ek gıdaya geçmeyin diyor. Dersini almış güvendim.
bir ek gıda bombası patlattım.canlarım ne olursa olsun lutfen doktorunuza danışın o sizi yonlendırsın.
Kızlar kızımı 7de emzirdim uyudu ben uyumadan önce uyandırıp emzirim mi kendisi mi uyansın gece
Bugün tam 2 aylık oldu bezini degistirmek istiyorum emzirmek istiyorum şu anda 7de gece uykusuna yatacagini beklemiyordum afalladim boşluk oldu bir anda Allah'ım yokluklarini göstermesin gecikmeden uyanır İnşallahAcikinca oyle bir uyandiriyorlar ki canım o yuzden uyandirma.2 aydan sonra artık vucut depolari olusturmaya basladi.kan sekeri düşme gibi bir tehlike bulunmadığından uyusun birak
Ay hadi inş cnm ya .bizim daha 20 günümüz falan varKızlar bebeği uzun süre kaka yapmayanlara rota aşısını tavsiye ederim. Biz dün aşı olduk. Haftada bir kaka yapan oğlum dün 1 bugün 2 kere kaka yaptı :)
Ben de başlamayı düşünyrm .çünkü günde iki kere mama veryrm tek göğüs yetmiyo en iyisi ek gıdaya geçmek mamadan daha çok besin alır en azındancanım mama ağrılıklı besleniyorsa geçebilirmiş, benim doktorum da 4.ayda ufak ufak başlarız dedi
Bir kere de kaç cc veriyosun kız ben de günde b kere veryrm ama bazen ikinciyi de 30cc falan veryrm .Biz mama 1 kere yiyoruz cnm zevki olarak o da. Ama gececeim ben
Ne demek görüdğüm kadarını yazyrm cvp atyrm.senden de allah razı olsunOyy kuzuma gecmis olsun.insallah bizde atessiz atlatiriz.tesekkur ederim canım yorumlarin icin.Allah razi olsun senden
kendinden sekilli saclar masallah cok tatlı annesi
Bebeğimdeki kabızlık sorunu çığ gibi büyümeye başladı, artık çok rahatsız olmaya başladı 4-5 gün geçince yapmaya çalıştıkça ağlıyor susturamıyoruz. Hiç ağlamayan çocuk ağlamaktan mosmor kesiliyor
Burda tedavi gören düzelen bebeklerimiz oldu, yarına randevu aldım inşallah iyi bir doktorla çözeriz bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?