- 14 Ocak 2016
- 296
- 499
- 23
- 38
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.601
Bende sendenim tek face varAllahım instagtamim yok benim twitter da kullanmiorum cahil kaldım tek face kullaniorum
Silikte olsa ikinci çizgi varsa hamile deniyor ama ben fotolarda sadece tek çizgi görüyorum. Bir de kist gibi bir durum varsa da hamilelik testleri pozitif çıkıyor. Bir arkadaşımın başına geldi hamilelik sandı yumurtalık kisti çıktıKizlarr siz simdi nöbetesinizdir daha hızlı cevap gelir.akans hamilelik filan dediğinden beri bende korku olustu. Kac kere rüyamda hamile olduğumu gördüm. En sonunda test yaptım ama sonucu anlamadım. İlk olarak şöyle hayalet çizgi çıktı:Eki Görüntüle 1887585
Testin üzerinde 20 dk sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyordu ve 20 dk dolmadan önce çizgi kayboldu ve şuan şöyle görünüyor:
Eki Görüntüle 1887586
Kızlar nolur hamile değilsin deyin ya... oğlumda 2 yıl uğraşıp hamile kalamayınca korunarak hamile kaldım diyenleri çok kınadım. Şimdi 2 ayda başıma bu korunarak hamile kalma geldiyse yandım ben
Silikte olsa ikinci çizgi varsa hamile deniyor ama ben fotolarda sadece tek çizgi görüyorum. Bir de kist gibi bir durum varsa da hamilelik testleri pozitif çıkıyor. Bir arkadaşımın başına geldi hamilelik sandı yumurtalık kisti çıktı
Kesin sonuç için kan vermek daha iyi yada sabredebilirsen bir iki gün daha bekleyip tekrarla testi ama hamilelik olsa ikinci çizgi silikte olsa kaybolmaması gerekirdiPolikistik over var aslında ama daha önce kaç kere test yaptım hiç silik çizgi görmedim. 2. Fotoda ben de zaten çizgi görmüyorum ama ilkinde T harfine yakın gölge şeklinde bir çizgi var... en iyisi kan vermek heralde ya
Kesin sonuç için kan vermek daha iyi yada sabredebilirsen bir iki gün daha bekleyip tekrarla testi ama hamilelik olsa ikinci çizgi silikte olsa kaybolmaması gerekirdi
Pek yardımın dokunmadı canım ama bana hamile değilsin gibi geliyor. Ben silik çizgiyle hamileliğimi öğrendim ama o çizgi bile bayağı belli oluyordu. Belki idrarı çekerken oluşan kısa süreli bir çizgiyi görmüşsündür yoksa kaybolmazdi o yüzden hemen etkilenme sonucundanTamam sağol yardımın için canım. İçim rahatlasın diye test yaptım güya ama daha çok psikolojim bozuldu şuan
Pek yardımın dokunmadı canım ama bana hamile değilsin gibi geliyor. Ben silik çizgiyle hamileliğimi öğrendim ama o çizgi bile bayağı belli oluyordu. Belki idrarı çekerken oluşan kısa süreli bir çizgiyi görmüşsündür yoksa kaybolmazdi o yüzden hemen etkilenme sonucundan
Gönlünden ne geçiyorsa öyle olur inşallah. Sonucunu bildirirsin bize deİnşallah en hayırlısı olsun bakalım. Lohusalık bittiğinden beri sık sık ara kanamalar, lekelenmeler olduğu için adet günüm geldi mi geçti mi onu da anlamıyorum. İnşallah dediğin gibidir. Fırsat bulabilirsem yarin kan vereyim bakalım en azından icim rahatlar...
Canim ben tek çizgi gödüyorum bence birsey yok ama birkaç gün sonra tekrar yapKizlarr siz simdi nöbetesinizdir daha hızlı cevap gelir.akans hamilelik filan dediğinden beri bende korku olustu. Kac kere rüyamda hamile olduğumu gördüm. En sonunda test yaptım ama sonucu anlamadım. İlk olarak şöyle hayalet çizgi çıktı:Eki Görüntüle 1887585
Testin üzerinde 20 dk sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyordu ve 20 dk dolmadan önce çizgi kayboldu ve şuan şöyle görünüyor:
Eki Görüntüle 1887586
Kızlar nolur hamile değilsin deyin ya... oğlumda 2 yıl uğraşıp hamile kalamayınca korunarak hamile kaldım diyenleri çok kınadım. Şimdi 2 ayda başıma bu korunarak hamile kalma geldiyse yandım ben
Evet ici file gibi
Canım silik cizgi hamile oldugunu gösteriyo diye biliyorum daha haftası cok gecmediyse silik cizgi cıkıyo ama fotoda tek cizgi var silik cizgi görünmüyoPolikistik over var aslında ama daha önce kaç kere test yaptım hiç silik çizgi görmedim. 2. Fotoda ben de zaten çizgi görmüyorum ama ilkinde T harfine yakın gölge şeklinde bir çizgi var... en iyisi kan vermek heralde ya
Artık tek face kullanan kaldımi bacım baya çağ disiyiZBende sendenim tek face varcahil filan yazınca çağ dışı hissettim birden bende kendimi
Seninki anneyi daha çok seviyor demek ki. Gece uyuyan bebeklere de babayı daha çok seviyor denirmiş:) Gündüz uykuları nasıl? Belki uykusunu gündü alıyordur.Kizlar ya bir bebek uykuyu nu kadar mı sevmez çıldırdım akşam 11 de zorla uyuttum ki 4 d kelkmisti gece 3 kere uyandı ve 6.5 da tamamen uyandı nasıl dayanıyor anlamadim
HejaR12 öncelikle basın saolsun canım mekanı cennet olsun deden in. Bebislere gezmelerde hep nazar oluo o yüzden ben hep içimden biri bakarken dua ediorum tavsiye ederim.sanada deisiklik olmuş ama gezmelerde düzen bozuluo valla ben bayramda yarım saatlik oturmaya gittim geceye kadar uyuyamadi çocuk
İnek sütünden yoğurt mu? İnek sütü bir yaşa kadar yasak değil mi?aynen mama yerine yogurt vermeyi tercih ederim bende.5.ayda da meyve pureleri ile devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?