- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.621
Ayy alisir eski sessiz sakin ew düzenine gittiğine pişman oluo insan valla böyle olunca ztn bişi anlamio sun çocuktan bide düzen kaygısı oluo.Allah yardımcın olsun ewinde tek başına kurarsin sen düzen canımCanım Allah razı olsun.inan ben hiç istemedim gitmeyi eşim çok istedi hatta Oba tek gitmesini teklif ettim kabul etmedi mecbur birlikte gittik.ben zaten hep evdeydim,oglumla eşim gezdi,benimde psikolojim bozuldu bebek uyumayı ca. Şimdi ki korkum inşallah böyle devam etmez düzelir de eski huzurlu Günlerimize döneriz
Ben de başlamayı düşünyrm .çünkü günde iki kere mama veryrm tek göğüs yetmiyo en iyisi ek gıdaya geçmek mamadan daha çok besin alır en azından
Benimki Qbebebk ilk kartlarım canım 12 az geldi banaOyun kartı kullanan arkadaşlar markası edukids mi içinde 12 tane varmış az gibi geldi bana memnunsaniz bende siparis vereceğim de internetten
İyiyim canım idare ediyoruz bayramda ankaradaydık kv olmayacaktı kaynımlarda kalacaktık kv ters köşe yaptı programı iptal etmiş baya gerildim. Deniz de gerildi baya zor geçti bayram. iki gün deniz memeden inmedi hiç uyumadı hep huysuzlandı ancak gideceğimiz gün alışır gibi oldu. Sonra eve döndük rahatladık çok şükür.matsiyahoje kuzum nasılsın?
Canım o bizde de var geçen ay kontrolde sorduk doktor bişey demedi bu ay yine sorucam aynen başka hiçbişey yok tek öksürük kuru kuru.Bebeğim öksürüyo ya iyice arttı.üşüttü sanırım .tecrübeli anneler nasıl geçer acaba ya başka bi belirti yok huzursuzluk ve öksürük var.ateş ya da bırun akıntısı yok.sanıırm kuru öksürük ama korkyrm yine de
Canım testi sakla yarın sabah bak. Ben hamileliğimi öyle öğrendim ertesi sabah çıktı çizgi. Güvenmeyin diyorlar ama olmasa çıkmazdı heralde. İnşallah hamile değilsindir hele de şu karışıklıkta bide oğlun bu kadar küçükken..Tamam sağol yardımın için canım. İçim rahatlasın diye test yaptım güya ama daha çok psikolojim bozuldu şuan
Başın sağolsun canım merak ettik seni. Nas felak oku canım üçer kere ayetel kürsi de iyi geliyor. Allah nazarlardan saklasın bebeklerimizi çok hızlı gelişiyorlar nazar değiyorGünaydın güzel annelerUzun bir aradan sonra döndüm sonunda 17 günlüğüne memlekete gittik orada da internet çekmiyordu o yüzden yazamadım Arefe günü de dedem vefat etti boncuguma nazar degdirdiler orada hiç uyuyamadi inşallah yeniden duzenimizi kurarız.buarada boncuk gözler değişmedi daha,Kızıllık ta devam ediyor bir ara resim eklerim inşallah.27 sinde 3 aylık olucaz.maşallah hareketliyiz,gözle takip etme,seslere tepki verme,agulama devam ediyoruz.elleri emmeye devam inşallah kalıcı olmaz.bu arada bizim tospik elleri tutunca kafayı kaldirmaya çalışıyor bu ne acele bilmiyorum artık
Sayfalar çok hızlı ilerlemiş okuyamadim umarım herkesler iyidiridilduam @karpuz_suyu @Senam72015
Bu devam sütüyle mama arasında ne fark var? biliyo musuncanım ben her öğünde mama veriyorum maalesef, önce emziriyorum ardından 90cc-100cc mama...Aslında doktorum ilk 6 ay anne sütü, anne sütü yetmezse de ilk 6 ay devam sütü dedi ama 4. aydan itibaren yavaş yavaş başlayabiliriz dedi. Annemlerde yeğenlerimde 4.ayda ufak ufak başlamışlardı
Ayy alisir eski sessiz sakin ew düzenine gittiğine pişman oluo insan valla böyle olunca ztn bişi anlamio sun çocuktan bide düzen kaygısı oluo.Allah yardımcın olsun ewinde tek başına kurarsin sen düzen canım
Canım devam sütüyle yada kendi sütün yeterliyse yapabiliyosunİnek sütünden yoğurt mu? İnek sütü bir yaşa kadar yasak değil mi?
Mayası nasıl oluyor biliyor musun?Canım devam sütüyle yada kendi sütün yeterliyse yapabiliyosun
Canım zeytin yağı vermeyi denedin mi hic bize dr mamasına 1 cay kaşığı zeytin yağı kat demişti isede yaramistiBebeğimdeki kabızlık sorunu çığ gibi büyümeye başladı, artık çok rahatsız olmaya başladı 4-5 gün geçince yapmaya çalıştıkça ağlıyor susturamıyoruz. Hiç ağlamayan çocuk ağlamaktan mosmor kesiliyor
Burda tedavi gören düzelen bebeklerimiz oldu, yarına randevu aldım inşallah iyi bir doktorla çözeriz bu durumu
Canım bebegim diye bi uygulama var orda ek gıda tarifleri var orda kendi sütünüzü yada devam sütünü ısıtıp içine bi kasık yoğurt katıyorsun diye yazıyoduMayası nasıl oluyor biliyor musun?
Aynen canım ben de merak ettim netten baktım sana sorduktan sonraCanım bebegim diye bi uygulama var orda ek gıda tarifleri var orda kendi sütünüzü yada devam sütünü ısıtıp içine bi kasık yoğurt katıyorsun diye yazıyodu
Doğru valla face eskidi yerine yenileri çıktı biz hala gerideyizArtık tek face kullanan kaldımi bacım baya çağ disiyiZ
Anladım canım doktorlara da sorarız.matsiyahoje devam sutleriyle olabiliyor.bu yogurt isi cok kafa karistirici ama.normal sutle de yapan var.o zaman arastirip en dogru karari vericez:)
marketlerdeki gunluk sutle de yapilabiliyor bu arada.yogurda donustugu icin slklntl olmuyor
Yok ya kolum ağrıyor hala tam açamıyorumGittikçe daha yaramazlaşıyor valla. Kolunu rahat hareket ettirebiliyor musun artık?
Canım teskkur ederisİnşallah canim kurarız yeniden duzenimizi.bal yanaklım nasıl 2. Ay kontrolünüz nasıl geçti tontiş im kaç kg kaç cm oldu bu arada resminize bayıldım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?