2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayy alisir eski sessiz sakin ew düzenine gittiğine pişman oluo insan valla böyle olunca ztn bişi anlamio sun çocuktan bide düzen kaygısı oluo.Allah yardımcın olsun ewinde tek başına kurarsin sen düzen canım

Ben de başlamayı düşünyrm .çünkü günde iki kere mama veryrm tek göğüs yetmiyo en iyisi ek gıdaya geçmek mamadan daha çok besin alır en azından

canım ben her öğünde mama veriyorum maalesef, önce emziriyorum ardından 90cc-100cc mama...Aslında doktorum ilk 6 ay anne sütü, anne sütü yetmezse de ilk 6 ay devam sütü dedi ama 4. aydan itibaren yavaş yavaş başlayabiliriz dedi. Annemlerde yeğenlerimde 4.ayda ufak ufak başlamışlardı

İyiyim canım idare ediyoruz bayramda ankaradaydık kv olmayacaktı kaynımlarda kalacaktık kv ters köşe yaptı programı iptal etmiş baya gerildim. Deniz de gerildi baya zor geçti bayram. iki gün deniz memeden inmedi hiç uyumadı hep huysuzlandı ancak gideceğimiz gün alışır gibi oldu. Sonra eve döndük rahatladık çok şükür.
Sen nasılsın tatil iyi geçmiş sevindim. Eşinle aran nasıl toparladınız mı? Bi de bakıcı başlamış hayırlı olsun türk mü yabancı mı? Baştan ipleri sıkı tut. Emir veremem demişsin ama fazla yüz verme. Ben de senin gibiydim evime gelen temizlikçi ağzıma ediyo. hata etmişim.malesef fazla iyi davranmanın sonu kötü oluyor

Canım o bizde de var geçen ay kontrolde sorduk doktor bişey demedi bu ay yine sorucam aynen başka hiçbişey yok tek öksürük kuru kuru.

Tamam sağol yardımın için canım. İçim rahatlasın diye test yaptım güya ama daha çok psikolojim bozuldu şuan
Canım testi sakla yarın sabah bak. Ben hamileliğimi öyle öğrendim ertesi sabah çıktı çizgi. Güvenmeyin diyorlar ama olmasa çıkmazdı heralde. İnşallah hamile değilsindir hele de şu karışıklıkta bide oğlun bu kadar küçükken..
Bide evde varsa ovülasyon testi de yapsana

Başın sağolsun canım merak ettik seni. Nas felak oku canım üçer kere ayetel kürsi de iyi geliyor. Allah nazarlardan saklasın bebeklerimizi çok hızlı gelişiyorlar nazar değiyor

Bu devam sütüyle mama arasında ne fark var? biliyo musun
Ve mama da ek gıda sayıldığı için mama alan bebeklere ek gıda 4. Ayda başlatılıyormuş ben de öyle duydum.

İnşallah canim kurarız yeniden duzenimizi.bal yanaklım nasıl 2. Ay kontrolünüz nasıl geçti tontiş im kaç kg kaç cm oldu bu arada resminize bayıldım ❤

Canım zeytin yağı vermeyi denedin mi hic bize dr mamasına 1 cay kaşığı zeytin yağı kat demişti isede yaramisti

matsiyahoje devam sutleriyle olabiliyor.bu yogurt isi cok kafa karistirici ama.normal sutle de yapan var.o zaman arastirip en dogru karari vericez:)

marketlerdeki gunluk sutle de yapilabiliyor bu arada.yogurda donustugu icin slklntl olmuyor

Kızlar karartmalı (blackout) perdeyi kimle konuşmuştuk?
Eşim internetten 30 liraya mı ne aldı. Siyah olandan aldık dün gece kullandık memnunuz gayet. Gerçi denizin çok gazı vardı ama sabah 7 yerine 8de kalktı daha ne olsun.
Oyun halısı da bondigo piyanolu aldım denizin çok hoiuna gitti ama pek beğenmedim ben.
kızım bir dokunuyor bin müzik çalıyor aradaki müzikler olmasa sadece tuşa tekme attığında din don yapsa daha iyiydi. Bide baya küçük geldi bana. Maymunlu olanı alırdım şimdiki aklım olsa.

Anladım canım doktorlara da sorarız.
ayy ek gıdalara geçeceğimiz günü iple çekiyorum ilk limon tadışını kameraya çekicem kızımın :)) çok komik oluyorlar

İnşallah canim kurarız yeniden duzenimizi.bal yanaklım nasıl 2. Ay kontrolünüz nasıl geçti tontiş im kaç kg kaç cm oldu bu arada resminize bayıldım ❤
Canım teskkur ederis ayin 10 unda 6770 kg di 60 cm di aşımız yarına ertelendi yarın bakalım kaç çıkcak sizin nasıl gdio kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…