2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Senam72015
Canım o bizde de var geçen ay kontrolde sorduk doktor bişey demedi bu ay yine sorucam aynen başka hiçbişey yok tek öksürük kuru kuru.

Birkaç günde bir kere olan çok kısa bir öksürülten mi bahsediyorsunuz? Bizimkiler de arada yapıyor fakat endişelenexek bir şey olduğunu sanmam sonuçta boğazına giden yabancı bir maddeyi de atıyor olabilir. Bu vücudunun doğru çalıştığını gösterir. Bizim de boğazımız gıcıklanınca aksırıp yabancı maddeyi atarız. Her gün bir kere hapşırıyorlar üşütmüş değiller ki! Solunum yolları henüz taze ve hassas, bizim duyarlı olmadığımız toz zerrecikleri bile onları rahatsız ediyor olabilir.

Bugün 2.ay kontrolüne gittik. Özel hastaneye gidiyoruz. Doktorumuz rota x diye bir aşıdan bahsetti, devlet yapmıyor ücretsiz olarak ama ben tavsiye ediyorum dedi. İshale karşıymış. Yaptıralım dedim ben de madem doktor öneriyor diye. Ağızdan damla şeklinde. Başka yaptıran var mı?

Biz 3. Ayda yaptırdık canım.

bende 2.ay asilarinda yaptirdim

Can'ım kaç günlük senin bebiş ? Bizim Bebek'te 6500 kilo 63 günlük çok mu acaba diyordum. Seni görünce biraz rahatladım
60 günlük ken 6700 du canım şimdi 72 günlük.yarjn aşı da tekrar tartilicak. Tek anne sütü aldığı için sıkıntı yok canimcim gemetikmis kılo alimi masallahh

Şahane olmuş canım benim çok iyi gelmiştir.bu sene çok zor günler geçirdik tatile gitmeyi istiyoruz bakalım eşim izin alabilirse bi kaç günlüğüne,bi de bana bi gayret gelirse:))yola çıkana kadar çok zorlanıyorum üşengeçliğimden:)))ama yola çıkınca iyi ki gidiyoruz diyorum:)))hele bi de çocukla bakalım nasıl olcak

3. Ay kontrolünde yaptıracağız cnm.

Bizde haftaya gidicez Dr a ilk soracağım şey bu ek gıda olacak.hemen geçiversek ne iyi olur.bebeklerimiz anne sütüde alamadı ek gıdaya geçmemiz iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…