2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar ya bir bebek uykuyu nu kadar mı sevmez çıldırdım akşam 11 de zorla uyuttum ki 4 d kelkmisti gece 3 kere uyandı ve 6.5 da tamamen uyandı nasıl dayanıyor anlamadim
Canim benimki de öyleydi kahve vs içmeyi bıraktım günde 2 kase meyveli yoğurt yemeye başladım uykusu biraz daha iyi belki tesadüf ama öyle oldu

Canım teskkur ederis ayin 10 unda 6770 kg di 60 cm di aşımız yarına ertelendi yarın bakalım kaç çıkcak sizin nasıl gdio kg

Maşallah tombigime. Biz 2 aylıkken 5600 dük. Şimdi 6400 falan 27 sinde 3 aylık oluyor kontrolde öğreneceğiz inşallah. Sütünün artması için yaptığın ekstra bişeyler var mı,bazen sütumun azaldığını hissediyorum üzülüyorum kesilir diye

Maşallah canim 1 gun var aralarinda. Yerim o tosuncugu.ben mama veriyorum malesef sutum cok az 30 cc cikiyor ama bunada sukrediyorum.kilosu da mama sisiriyor mu acaba diye korkuyorum. Doktor normal diyor ama cevrem cok diyor
Canım Mama yiyen her cocuk böyle kilo almio kulaklarını kapa sen öyle diyenlere maşallah kilolu olsun ztn sonra inan gidio o boy uzadıkça gözükmüyor kilosu yarasin tosunuma.canjm ben kilosunu kimseye demiom nazar olur diye deme sende kimseye nazar olmasın bebişe.ben kilo alıyo die sewiorum kızımda kilolu YDÜ benim ama taha onu bile geçti tamamen yapısal takma zayıf olsa zayıf derler yaranmaz bu insanlara

Dogru soyluyorsun kuzum yaranmaz gercektende. Cok sagol yorumlarin icin.

Ben 2 ser fincsn rezene ve lâctamil iciorum.incir ve yoğurt mutlak tüketiyorum canım dene bi lactamil ve rezene yi. İnciri akşamdan suya koy sabah inciri ye suyunu iç süt arttiriciymis

Aminnn inşallah da pek ümidim yokşimdi mamaya hiç iştahlı değil.bende küçükken çok iştahsız Zayıf bi çocuktum.gerçi babası tam tersi çok iştahlıymış.babasına benzer inşallah:)
Sen bol bol dua et iştahlı olsun diye olur canım ben ıdilde cok dua etmistim hakkaten çok iştahlı maşallah .Anne duası kabul olur babasına brnsesin iştahı diye et

Sen bol bol dua et iştahlı olsun diye olur canım ben ıdilde cok dua etmistim hakkaten çok iştahlı maşallah .Anne duası kabul olur babasına brnsesin iştahı diye et
İnşallah canım:)dua ediyorum zaten.gerçi kilo okadar da önemli bişey değil sağlıklı olsun yeter.görümcemin oğlu 4kg olarak doğmuş bebekken de çok iştahlıymış şimdi 16 Yaşında 70kg dan fazla.çocuk obez gibi.çok üzülüyolar şimdiden kalp sorunları Başlamış kilosundan dolayı.sağlıklı olsun kuzular yeter

değilsin bence canım :)ama korkusu bile yetiyor yani

2 ay aldı ama o da yarım yamalak çoğunluk mamaydı yani. Zaten memeyi sevmedi oğlum kendini belinden geriye atıyordu memede. Eni konu sütte kesildi.
Öyle oluyo ya olmayınca olmuyo.kuzularımızın kısmeti bu kadarmış.anne sütü önemli evet ama anne sütü alamayan her bebekte sağlıksız olacak diye bişey yok.kuzenimin kızı anne sütünü bir ay Aldı Dediğin gibi yarım yamalak.şimdi çirozun teki:)))zappyayıff:))anne sütünü almadığı gibi çok da iştahsız bi çocuk.şimdi 5 Yaşında benden iyi cümle kurup 4 işlemi zihinden yapıyor:))kreş öğretmeni RAM a yönlendirmiş(rehberlik ve araştırma merkezi) üstün zekalı olabilir diye.ayrıca şimdiye kadar da tek tük hastalandı her çocuk gibi.yani anne sütü alamadı diye çocuğa bişey olmadı çok şükğr. Bazıları çok abartıyor anne sütü olayını annenin psikolojisini bozuyor.hepimiz isterdik yavrularımız anne sütü alsın diye ama kısmet.olmayınca olmuyor

benim kızımda 4 kilo doğdu 2012 ekim doğumlu şuan 22 kilo 7 yaşında bir kızla aynı kiloda çıktı ama boyuda aynı çıktı gebeliğimden beri önde gidiyordu şuan benim göğüs hizama geliyor gelecek için korkuyorum obez değil ama yaşıtlarına göre iri ve uzun

Canım herseyden yesin vitamin alsın iştah tan kastım bu yoksa obur olmasın taby yawru kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…