2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim kızım da 2012 25 eylül doğumlu 20.5 kg 116 boyu canım. Kilolu goUkmuo boyu uzun çünkü sınıfta en uzun boylu çocuk kızım hele sınıfta ki kızlar omzuna gelio kuzum un ya

Maşallah kuzuna evet kiloluymuş biraz ama her kilolu çocuk da obez olacak diye bişey yok canım benim Dr la bi görüş.bazen hormonal durumlarda olabiliyor.görüncemin oğlunun kilosunun hormonla alakası yok.baktırdılar herşeyine.çok iştahlı

Aynen ya benim bir tanıdığım var kadın diyor sütüm akıyordu yerleri süpüremezdim o kadar ağırdı memeler dedim özel bişey yapıyor muydun? İnanır mısın yiyecek ekmeği zor buluyorduk dedi çok üzüldüm ama işte Allah onun bebişinin kısmetini vermiş yoktan var etmiş. Bizimkinin de kısmeti bu sanırım. Aslında doktora soracağım keçi sütü temin etsek kaç aylıkken ne kadar verebiliriz diye. Eşim de emmemiş sevmiyormuş memeyi hep köyden keçi sütü getirip içirmişler hiç te hastalanmaz maşallah ben 8 ay emmişim kışın burnum fış fış

Canım benim anne sütünün yiyecek içecekle alakası olsa Afrika'da ki bebeklerin Hiçbirinin anne sütü alamaması gerek.ben hiç inanmıyorum yiyecek içecekle alakalı olduğuna.dediğin gibi kısmet.yavrularımızın kısmetleri bol olsun bundan sonra inşallah.ya o keçi sütü olayı çok fena:))anlatayım sana:))arya anne sütü alamadığı için keçi sütü de anne sütüne çok yakın diye okuduğum için keçi Sütlü bi mama aldık.druna sormadan.neyse Dr a mamanın fotoğrafını attım cvp biraz geç gelince iki besleme verdin kuzuma.dr dan aynen şöyle bi cvp geldi"kesinlikle kullanmayın":))) ben iki besleme kullandım diyincede bir Sürü azar işittim:)))folik asit eksikliği yapar dedi.keçi sütünü ise 1 yaşına kadar vermememizi önerdi.dr umuzun keçi sütüne alerjisi var bence:)))şaka bi tarafa çok da önermedi keçi sütünü.anne sütüne en yakın sütün keçi sütü değil Eşek sütü olduğunu söyledi.bu kontrolümüzde keçi Sütünden yoğurt yapabilir miyim diye sorucam.ek gıdaya geçtiğimizde vereyim diye.bakalım bi daha keçi sütü dersem Dr ne tepki verir bilemiyorum da:))))

Ben 2 ser fincsn rezene ve lâctamil iciorum.incir ve yoğurt mutlak tüketiyorum canım dene bi lactamil ve rezene yi. İnciri akşamdan suya koy sabah inciri ye suyunu iç süt arttiriciymis

Kaç İncirle yapıyorsun canim
Deneyeceğim muhakkak

Benim kızım da 2012 25 eylül doğumlu 20.5 kg 116 boyu canım. Kilolu goUkmuo boyu uzun çünkü sınıfta en uzun boylu çocuk kızım hele sınıfta ki kızlar omzuna gelio kuzum un ya

Maşallah subhanallah kuzularina kilolarını söyleme herkese nazar olmasın bol bol oku onları.benimde büyük oğlan sizinkilere göre zayıf :) 16.5 kilo 1050cm 2012 dogumlu

74 günlük olduk hala ikinci ay aşılarıni olamadık bir biz kaldık aşısını olamayan galiba. Bu hafta olmamız gereken aşı haftaya kaldı.Şu aşı stresinden bizde kurtulsaydik biran önce ne iyi olurdu 2. Ay doktor kontrolü de bayram nedeniyle bugün yapılabildi. Çok şükür bebegimin sağlığıyla ilgili bir problem yok, gelisimi de yerinde. Boyu 62 cm olmuş kilosu 7300. Ben de belim neden bu kadar ağrıyor diyorum küçük bey sağolsun

Bi şu bardağıa 2 incir canimcim.1 hafta yap bak farkeder.canim boy kilo genetik bana doktor sizde bebekken iri ymissinizdir dedj o yüzden çocuklarda öyle dedi sağlıklı olsunlar inan kilo boy sıkıntı deil.oglusun herseyi yiosa kilosunu takma önemli olan vitamin alması besinlerden

işte eskiden anne sütü yoksa inek sütü keçi sütü pirinç unu veriyorlarmış. Eşek sütü mü bulsak napsak Bende sormadan veremem açıkçası mamalardan da gına geldi gerçekten her mamayla ilgili korkunç yorumlar var ama işte deneyip çocuğu en rahat ettireni vermek doğru olan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…