2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım benim bebegim 68 günlük 7240 gram doktor fazlamız var dedi :)
Maşallah benim oğluş 3910 doğdu ama dışarda çok kilo alamadı diyorum içerde mi kalsaydı daha iyi besliyordum o zaman ilk hafta 200 verdi şimdi de 5825 gr 61 cm çok iştahlı değil ondan da kaynaklı sanırım. Gerçi bakınca ideal aldığı kilo amannn sağlıklı olsun da :)

Ah canım Eşek sütü öyle kolay bulunan bişey olsa keşke:))doğum yapmış bi Eşek bulacaksında sütünü elde edeceksinde:)))gerçekten zor bulunan bişey ayrıca. Çooook da Pahalı.gerçi bulsak parası önemli değil kuzum içinde.hayırlısı bakalım mamalarda Dediğin gibi hayırlısıyla ek gıdaya geçeriz inşaşlah bebişlerde iştahlı olurda

Canım zeytin yağı vermeyi denedin mi hic bize dr mamasına 1 cay kaşığı zeytin yağı kat demişti isede yaramisti
Canım ona benzer yöntemler denedik o an çözüyor ama sonrası yine 6 günü buluyor kaka yapamaması, tabi son nokta oluyor artık nefes almadan ağlamalar başlıyor

Yarın kasaplara sorayım eşek nerden buluruz diye şaka şaka Amin inşallah iştahlı olurlar.

Benim kız kardeşimde anne sütü alamamıştı zamanında. O zamanlar bu kadar çeşitli ve kaliteli mamalarda yoktu ama maşallah sağlığı gayet yerinde. Şimdi çeşit çeşit mamalar var her birinde anne sütünde olan vitaminler bulunuyor. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir şekilde doyupta büyürler nasıl olsa

Ouy masallah cok iyi dogmus canım benim bebegim cook zayıftı herkes öyle diyodu 3380dogrusu canım biliyormusun arkadasımın da 4 kiloydu bebegi oda Temmuz annesi bebegi doğduktan sonra kilo vermeye basladı senin bebişinde nazar olmustur bence Allah esirgesin bebeklerimizi bencede ideal kilosu annesii karnı duyuyorsa tamam zaten

hala sargıda canım yaa:)seke seke geziyorum mecburen kızlar malum çok uslular:))sen ne yaptın herşey yolunda değilmi?
Maşallahları var yani çok şükür kuzum bizde ailece grip olduk oğluşum falan şimdi iyiyiz çok şukur Var mı yardım eden biri

Canım ben anne sütü hiç almamışım sağlıklıyım gayet boyum posumda fena sayılmaz :))

Canım ona benzer yöntemler denedik o an çözüyor ama sonrası yine 6 günü buluyor kaka yapamaması, tabi son nokta oluyor artık nefes almadan ağlamalar başlıyor

Yavrum nasil zorlaniyor ya kiyamam.bizimki de 2gunde bir yapıyor doktorum normal.oldugunu hatta bazi bebeklerin 1 hafta da 1 kere yaptığını soylemisti.ama morarma yok degil mi ? Kizarmasi normalmis

Aynenn canım hiçbişey anne sütünün yerini tutmaz tabi ama anne sütü alamıyor diye sağlıksız olacak diye de bişey yok

Canım ben anne sütü hiç almamışım sağlıklıyım gayet boyum posumda fena sayılmaz :))
Ben anne sütü veriyorum canım ama çevre o kadar sartlanmis ki mama verenleri bir ezmedikleri kalıyor. Daha bugün oğlumu okuldan almak için beklerken bebeğimi görenler soruyor emziriyor musun diye. Sanki herkes emzirmek zorunda. Terbiyem musade etse şne derdim ama her dedim geçtim. Annemin neler yaşadığını ve hissettiğini bildiğim için mama veren arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum

Devam sütü ve mama farklı şeylwr mi ben anlamadım

Doğru nazar değmiş olabilir millet neyle besledin filan diyordu sanki çocuk 5 kilo doğmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…