- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.701
Maşallah benim oğluş 3910 doğdu ama dışarda çok kilo alamadı diyorum içerde mi kalsaydı daha iyi besliyordum o zamanCanım benim bebegim 68 günlük 7240 gram doktor fazlamız var dedi :)
Ah canım Eşek sütü öyle kolay bulunan bişey olsa keşke:))doğum yapmış bi Eşek bulacaksında sütünü elde edeceksinde:)))gerçekten zor bulunan bişey ayrıca. Çooook da Pahalı.gerçi bulsak parası önemli değil kuzum içinde.hayırlısı bakalım mamalarda Dediğin gibi hayırlısıyla ek gıdaya geçeriz inşaşlah bebişlerde iştahlı olurdaişte eskiden anne sütü yoksa inek sütü keçi sütü pirinç unu veriyorlarmış. Eşek sütü mü bulsak napsak Bende sormadan veremem açıkçası mamalardan da gına geldi gerçekten her mamayla ilgili korkunç yorumlar var ama işte deneyip çocuğu en rahat ettireni vermek doğru olan sanırım.
Canım ona benzer yöntemler denedik o an çözüyor ama sonrası yine 6 günü buluyor kaka yapamaması, tabi son nokta oluyor artık nefes almadan ağlamalar başlıyorCanım zeytin yağı vermeyi denedin mi hic bize dr mamasına 1 cay kaşığı zeytin yağı kat demişti isede yaramisti
Canım benim bebegim 68 günlük 7240 gram doktor fazlamız var dedi :)
Yarın kasaplara sorayım eşek nerden buluruz diyeAh canım Eşek sütü öyle kolay bulunan bişey olsa keşke:))doğum yapmış bi Eşek bulacaksında sütünü elde edeceksinde:)))gerçekten zor bulunan bişey ayrıca. Çooook da Pahalı.gerçi bulsak parası önemli değil kuzum içinde.hayırlısı bakalım mamalarda Dediğin gibi hayırlısıyla ek gıdaya geçeriz inşaşlah bebişlerde iştahlı olurda
Benim kız kardeşimde anne sütü alamamıştı zamanında. O zamanlar bu kadar çeşitli ve kaliteli mamalarda yoktu ama maşallah sağlığı gayet yerinde. Şimdi çeşit çeşit mamalar var her birinde anne sütünde olan vitaminler bulunuyor. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir şekilde doyupta büyürler nasıl olsaÖyle oluyo ya olmayınca olmuyo.kuzularımızın kısmeti bu kadarmış.anne sütü önemli evet ama anne sütü alamayan her bebekte sağlıksız olacak diye bişey yok.kuzenimin kızı anne sütünü bir ay Aldı Dediğin gibi yarım yamalak.şimdi çirozun teki:)))zappyayıff:))anne sütünü almadığı gibi çok da iştahsız bi çocuk.şimdi 5 Yaşında benden iyi cümle kurup 4 işlemi zihinden yapıyor:))kreş öğretmeni RAM a yönlendirmiş(rehberlik ve araştırma merkezi) üstün zekalı olabilir diye.ayrıca şimdiye kadar da tek tük hastalandı her çocuk gibi.yani anne sütü alamadı diye çocuğa bişey olmadı çok şükğr. Bazıları çok abartıyor anne sütü olayını annenin psikolojisini bozuyor.hepimiz isterdik yavrularımız anne sütü alsın diye ama kısmet.olmayınca olmuyor
Ouy masallah cok iyi dogmus canım benim bebegim cook zayıftı herkes öyle diyodu 3380dogrusu canım biliyormusun arkadasımın da 4 kiloydu bebegi oda Temmuz annesi bebegi doğduktan sonra kilo vermeye basladı senin bebişinde nazar olmustur bence Allah esirgesin bebeklerimizi bencede ideal kilosu annesii karnı duyuyorsa tamam zatenMaşallah benim oğluş 3910 doğdu ama dışarda çok kilo alamadı diyorum içerde mi kalsaydı daha iyi besliyordum o zamanilk hafta 200 verdi şimdi de 5825 gr 61 cm çok iştahlı değil ondan da kaynaklı sanırım. Gerçi bakınca ideal aldığı kilo amannn sağlıklı olsun da :)
Maşallahları var yanihala sargıda canım yaa:)seke seke geziyorum mecburen kızlar malum çok uslular:))sen ne yaptın herşey yolunda değilmi?
Canım ben anne sütü hiç almamışım sağlıklıyım gayet boyum posumda fena sayılmaz :))Benim kız kardeşimde anne sütü alamamıştı zamanında. O zamanlar bu kadar çeşitli ve kaliteli mamalarda yoktu ama maşallah sağlığı gayet yerinde. Şimdi çeşit çeşit mamalar var her birinde anne sütünde olan vitaminler bulunuyor. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir şekilde doyupta büyürler nasıl olsa
Yok canım mama vermiyorum sadece anne sütü ama sütüm yetmeseydi yada yetmezse mama verirdim veririm :)Oyy yerim onu masallah sizde mi mama veriyorsunuz yoksa anne sutumu ?
Canım ona benzer yöntemler denedik o an çözüyor ama sonrası yine 6 günü buluyor kaka yapamaması, tabi son nokta oluyor artık nefes almadan ağlamalar başlıyor
Yok canım mama vermiyorum sadece anne sütü ama sütüm yetmeseydi yada yetmezse mama verirdim veririm :)
Aynenn canım hiçbişey anne sütünün yerini tutmaz tabi ama anne sütü alamıyor diye sağlıksız olacak diye de bişey yokBenim kız kardeşimde anne sütü alamamıştı zamanında. O zamanlar bu kadar çeşitli ve kaliteli mamalarda yoktu ama maşallah sağlığı gayet yerinde. Şimdi çeşit çeşit mamalar var her birinde anne sütünde olan vitaminler bulunuyor. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir şekilde doyupta büyürler nasıl olsa
Oh ne güzel valla moral oluyor böyle Şeyler duymak:)Canım ben anne sütü hiç almamışım sağlıklıyım gayet boyum posumda fena sayılmaz :))
Ben anne sütü veriyorum canım ama çevre o kadar sartlanmis ki mama verenleri bir ezmedikleri kalıyor. Daha bugün oğlumu okuldan almak için beklerken bebeğimi görenler soruyor emziriyor musun diye. Sanki herkes emzirmek zorunda. Terbiyem musade etse şne derdim ama her dedim geçtim. Annemin neler yaşadığını ve hissettiğini bildiğim için mama veren arkadaşlarımı çok iyi anlıyorumCanım ben anne sütü hiç almamışım sağlıklıyım gayet boyum posumda fena sayılmaz :))
Gercekten canım biz ikiziz ve erken dogmusuz hiç anne sütü almamışım herkesin kısmeti ayrı anne sütü almadı alamadı aryamızda annesi büyüsünde gör bi nası akıl küpü olunur :)Oh ne güzel valla moral oluyor böyle Şeyler duymak:)
Devam sütü ve mama farklı şeylwr mi ben anlamadımcanım ben her öğünde mama veriyorum maalesef, önce emziriyorum ardından 90cc-100cc mama...Aslında doktorum ilk 6 ay anne sütü, anne sütü yetmezse de ilk 6 ay devam sütü dedi ama 4. aydan itibaren yavaş yavaş başlayabiliriz dedi. Annemlerde yeğenlerimde 4.ayda ufak ufak başlamışlardı
Doğru nazar değmiş olabilir millet neyle besledin filan diyordu sanki çocuk 5 kilo doğmuş gibiOuy masallah cok iyi dogmus canım benim bebegim cook zayıftı herkes öyle diyodu 3380dogrusu canım biliyormusun arkadasımın da 4 kiloydu bebegi oda Temmuz annesi bebegi doğduktan sonra kilo vermeye basladı senin bebişinde nazar olmustur bence Allah esirgesin bebeklerimizi bencede ideal kilosu annesii karnı duyuyorsa tamam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?