- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.721
Eziyorlar canım brnim:)))beni çok yakın bi arkadaşım ağlatana kadar emzir dedi:))güya iyilik yapıyorBen anne sütü veriyorum canım ama çevre o kadar sartlanmis ki mama verenleri bir ezmedikleri kalıyor. Daha bugün oğlumu okuldan almak için beklerken bebeğimi görenler soruyor emziriyor musun diye. Sanki herkes emzirmek zorunda. Terbiyem musade etse şne derdim ama her dedim geçtim. Annemin neler yaşadığını ve hissettiğini bildiğim için mama veren arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum
Aynı Şeyler canımDevam sütü ve mama farklı şeylwr mi ben anlamadım
Aynen canım bende o yüzden dedim hani mama vermiyorum ama sütüm yetmezse veririm verirdim biz anneyiz bebeğimizin bizim ka da kim düşünür boş konuşuyorlarBen anne sütü veriyorum canım ama çevre o kadar sartlanmis ki mama verenleri bir ezmedikleri kalıyor. Daha bugün oğlumu okuldan almak için beklerken bebeğimi görenler soruyor emziriyor musun diye. Sanki herkes emzirmek zorunda. Terbiyem musade etse şne derdim ama her dedim geçtim. Annemin neler yaşadığını ve hissettiğini bildiğim için mama veren arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum
İnşallahh canım brnim.hrpimizin kuzusu akıllı sağlıklı zeki olur inşallah:)Gercekten canım biz ikiziz ve erken dogmusuz hiç anne sütü almamışım herkesin kısmeti ayrı anne sütü almadı alamadı aryamızda annesi büyüsünde gör bi nası akıl küpü olunur :)
Eşimin yengesi de bana bence sen rahatına düşkünsün ondan emzirmiyorsun dedi büyüğün olmasa panter gibi üstüne atlayacaktım gözümde bile canlandırdım o anıEziyorlar canım brnim:)))beni çok yakın bi arkadaşım ağlatana kadar emzir dedi:))güya iyilik yapıyor
Benim oğlumun da gündüz uykuları yarım saat 20 dk ama geceleri iyi uyuyor geceyi bilsin de yeter banaMerhaba kizlar..
Uyku egitimi hakkinda soylediklerinizi uygulamaya calisiyorum. Gece uykularimiz 2 gundur daha iyi cok sukur.
Bu sefer de ogle uykusunda sorun olmaya basladi. Yatiriyorum yarim saat sonra uyaniyo. Uzun uyumuyo yani.
Ben de uyku aralarini acmayi dusunuyorum. Sabah 9dan sonra uyutmayip oglen 12de uyutmayi denicem. Ama 3 saat uyanik tutabilir miyim bilmiyorum.
Devam sütü ve mama farklı şeylwr mi ben anlamadım[/QUOTE devam sütü içerikleri bebeğin ayına göre değişiyo canım fark öyle sanırım
Bi şu bardağıa 2 incir canimcim.1 hafta yap bak farkeder.canim boy kilo genetik bana doktor sizde bebekken iri ymissinizdir dedj o yüzden çocuklarda öyle dedi sağlıklı olsunlar inan kilo boy sıkıntı deil.oglusun herseyi yiosa kilosunu takma önemli olan vitamin alması besinlerden
Böyle şeyleri duymamazlıktan gelmek lazım. Sütüm yoksa aç mı bırakacak bebeğimi sacmalayan o kadar çok insan var ki. Dediğin gibi yetmeseydi ben de mama verirdimAynen canım bende o yüzden dedim hani mama vermiyorum ama sütüm yetmezse veririm verirdim biz anneyiz bebeğimizin bizim ka da kim düşünür boş konuşuyorlar
Yahu mamanın neresi Rahatlık!!!her beslemede biberonu dezenfekte et kaynat yıka vb.suyu kaynat mamayı hazırla ıygun sıcaklığa getir.dışardaysan bunun için uygun ortam bul.emzirmek öyle mi???memeyi çıkar ver.ben anlamıyorum insanları ya.he ben rahatıma çok düşkünüm ondan deseydin:))Eşimin yengesi de bana bence sen rahatına düşkünsün ondan emzirmiyorsun dedi büyüğün olmasa panter gibi üstüne atlayacaktım gözümde bile canlandırdım o anı
Bol bol sütun olsun insallah sen memlekette stres yaptığın içinde azalmıştır canım kafan rhat olsun at kafandakileri sütüm çok diye kendine bebişleri e odaklan Allahın izniyle artarTamam canım denicem mutlaka inşallah bende de ise yarar.öyle tabii canım önemli olan sağlıklı olmaları.
Sacmalamis arkadaşın ,yazık sana da bebeğe de. Niye o strese psikolojiye giresiniz.Eziyorlar canım brnim:)))beni çok yakın bi arkadaşım ağlatana kadar emzir dedi:))güya iyilik yapıyor
Bol bol sütun olsun insallah sen memlekette stres yaptığın içinde azalmıştır canım kafan rhat olsun at kafandakileri sütüm çok diye kendine bebişleri e odaklan Allahın izniyle artar
Ilk Başlarda çok takıyordum ama şimdi öyle konuşanlara gülüp geçiyorum canım:)Sacmalamis arkadaşın ,yazık sana da bebeğe de. Niye o strese psikolojiye giresiniz.
Canim yoğurt muhallebi veriliyor ama sade İçmesi yasak. Gerçi birçok tanıdığım 1 e 3 ölçü sulandirarak inek sütü başladılar 6 aydan sonraİnek sütünden yoğurt mu? İnek sütü bir yaşa kadar yasak değil mi?
Gündüz de uyumuyor canım ya beni de babayı da seviyor galiba bu sipa uykuyu hiç sevmiyor . Sana maşallah vala ben bi taneyi pes ettim sen ikisine yemeye çalışıyorsunSeninki anneyi daha çok seviyor demek ki. Gece uyuyan bebeklere de babayı daha çok seviyor denirmiş:) Gündüz uykuları nasıl? Belki uykusunu gündü alıyordur.
Eşimin yengesi de bana bence sen rahatına düşkünsün ondan emzirmiyorsun dedi büyüğün olmasa panter gibi üstüne atlayacaktım gözümde bile canlandırdım o anı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?