2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Eziyorlar canım brnim:)))beni çok yakın bi arkadaşım ağlatana kadar emzir dedi:))güya iyilik yapıyor

Aynen canım bende o yüzden dedim hani mama vermiyorum ama sütüm yetmezse veririm verirdim biz anneyiz bebeğimizin bizim ka da kim düşünür boş konuşuyorlar

Merhaba kizlar..
Uyku egitimi hakkinda soylediklerinizi uygulamaya calisiyorum. Gece uykularimiz 2 gundur daha iyi cok sukur.
Bu sefer de ogle uykusunda sorun olmaya basladi. Yatiriyorum yarim saat sonra uyaniyo. Uzun uyumuyo yani.
Ben de uyku aralarini acmayi dusunuyorum. Sabah 9dan sonra uyutmayip oglen 12de uyutmayi denicem. Ama 3 saat uyanik tutabilir miyim bilmiyorum.

Eziyorlar canım brnim:)))beni çok yakın bi arkadaşım ağlatana kadar emzir dedi:))güya iyilik yapıyor
Eşimin yengesi de bana bence sen rahatına düşkünsün ondan emzirmiyorsun dedi büyüğün olmasa panter gibi üstüne atlayacaktım gözümde bile canlandırdım o anı

Benim oğlumun da gündüz uykuları yarım saat 20 dk ama geceleri iyi uyuyor geceyi bilsin de yeter bana

Tamam canım denicem mutlaka inşallah bende de ise yarar.öyle tabii canım önemli olan sağlıklı olmaları.

Aynen canım bende o yüzden dedim hani mama vermiyorum ama sütüm yetmezse veririm verirdim biz anneyiz bebeğimizin bizim ka da kim düşünür boş konuşuyorlar
Böyle şeyleri duymamazlıktan gelmek lazım. Sütüm yoksa aç mı bırakacak bebeğimi sacmalayan o kadar çok insan var ki. Dediğin gibi yetmeseydi ben de mama verirdim

Eşimin yengesi de bana bence sen rahatına düşkünsün ondan emzirmiyorsun dedi büyüğün olmasa panter gibi üstüne atlayacaktım gözümde bile canlandırdım o anı
Yahu mamanın neresi Rahatlık!!!her beslemede biberonu dezenfekte et kaynat yıka vb.suyu kaynat mamayı hazırla ıygun sıcaklığa getir.dışardaysan bunun için uygun ortam bul.emzirmek öyle mi???memeyi çıkar ver.ben anlamıyorum insanları ya.he ben rahatıma çok düşkünüm ondan deseydin:))

Oglum bugün uykusunda hıçkıra hıçkıra ağlıyor sonra tekrar uyuyor dün ucak yolculuğu yaptık sanırım onun etkisinde umarım bir an önce düzelir boncugum

Tamam canım denicem mutlaka inşallah bende de ise yarar.öyle tabii canım önemli olan sağlıklı olmaları.
Bol bol sütun olsun insallah sen memlekette stres yaptığın içinde azalmıştır canım kafan rhat olsun at kafandakileri sütüm çok diye kendine bebişleri e odaklan Allahın izniyle artar

Bol bol sütun olsun insallah sen memlekette stres yaptığın içinde azalmıştır canım kafan rhat olsun at kafandakileri sütüm çok diye kendine bebişleri e odaklan Allahın izniyle artar

İnşallah canim benim haklısın stres fazlasıyla vardı

Seninki anneyi daha çok seviyor demek ki. Gece uyuyan bebeklere de babayı daha çok seviyor denirmiş:) Gündüz uykuları nasıl? Belki uykusunu gündü alıyordur.
Gündüz de uyumuyor canım ya beni de babayı da seviyor galiba bu sipa uykuyu hiç sevmiyor . Sana maşallah vala ben bi taneyi pes ettim sen ikisine yemeye çalışıyorsun

İyi de emzirmek kadar büyük rahatlık var mi yaa... ben uyurken bebis ağlayinca bir gözümle uyumaya devam edip diğer gözümle emziriyorum resmen hadi mamayı senden başkası hazırlayacak, içerecek olsa neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…