2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim bende mama veriyorunda 90 cc olarak.sağlık ocağı ebesi fazla veriyrsun dwdi. kaç saatte bir içıyor seninki beninki 2 saatte bir açıkip ağlıyor

Kızlar selam, yine yeni bir hikayeyle karşısınızdayım:) dün yazmıştım aras çıngırağa oyuncağa bakmıyor diye. denizbatiekin in tavsiyesiyle ev tipi ana kucağına bağladım oyuncağı dünden beri bakıp konuşuyor , gülüyor ağlıyor hatta bilinçlimi bilmiyorum vuruyor ses çıkınca gözleri büyüyor. Biraz rahatladım tabi:) ama şimdide sizin yazdıklarınızdan şunu farkettim benim oğlum hiç agu demiyor :/ auuuu diyo hhööööö diyo hııııı diyo bazen sanki anne diyo:) yani tabi bunlar ses harf değil. Ama g,ğ,p harfleri hiç yok.
Birde yine daha önce yazmıştım gece uykusu uzun bölmeyelim diye karar kılmıştık. O günden beri geceleri uyanıyor sürekli. Gündüz uykusunda sorun yok. Ama geceleri 1-2 gibi yatıp sabah kalkam çocuk uykuya zor geçiyor ve max 3 saar uyuyor. Ne oldu acaba yaaa? Bilen varmıdır neden değişti durup dururken ?

Yavrum nasil zorlaniyor ya kiyamam.bizimki de 2gunde bir yapıyor doktorum normal.oldugunu hatta bazi bebeklerin 1 hafta da 1 kere yaptığını soylemisti.ama morarma yok degil mi ? Kizarmasi normalmis
Canım bizimde ilk zamanlar 2-3 günde bir kendi bir şekilde yapıyordu ama şimdilerde 6 günü buluyor ve kendi kendine yapamıyor bizim müdahalemiz ile yapıyor bana bütün doktorlar normal diyor ama 6.gün çocuk için azap oluyor, çok ağlıyor çok zorlanıyor. Morarma yok şimdilik bir çözümü olmalı nezamana kadar bu eziyeti çekecek

Biz de öyleydik. Haftada 1 yapıyordu oğlum. Rota aşısını yaptırdığımızdan beri her gün düzenli kaka yapıyor şükür. Sizin rota zamanınız geldi mi, yaptırdınız mı?

matsiyahoje canım benim inek sütü ile oluo yoğurt çünkü yoğurt olunca fermantasyona ugruo sıkıntı olmuo yani ama imkanın varsa keçi sütüne mayala daha iyi olur
Canım zamanı gelince siz tecrübeli annelerden öğrenecek çok şeyimiz var. Şimdiden sorsam da unuturum o zamana. Yılbaşı itibariyle hazır olun bombardımana tutucam sizi :)

Benim oğlum da genelde auuu hııı gibi sesler çıkarıyor. Çok nadir kendini sıkarak veya gülerek ses çıkarırken anguu tarzı bir ses çıkarıyor :) yaa o anne ye benzeyen sesi sorma zaten onu duyunca içim eriyor resmen

Canom her gün dört beş kere öksürüyor. İki üç kere arka arkaya kuru öksürük.
Tükürüğüyle oynuyor o genzine kaçar gibi oluyordur dicem ama sık olduğu için diyemiyorum.bir aydır da devam ediyor

Canım zamanı gelince siz tecrübeli annelerden öğrenecek çok şeyimiz var. Şimdiden sorsam da unuturum o zamana. Yılbaşı itibariyle hazır olun bombardımana tutucam sizi :)
Bekliyorum canım ztn konuştukça animsiorum inan siz bana ben size elimizden geldiğince yardimci olcaz

matsiyahoje ben kendi sütünden mayala ma yoğurt denedim olmadı geçen arkadaşim denedi onunda olmamış yani yoğurt gbi olmuo su gbi oluo

Aynen bizimkini tarif ettin:) kend nörolojik muaynemizi yapıyoruz resmen:)

Ahh keşkem şöyle malikanelerde otursam da gündüz ayrı gece ayrı dadılar. Temizliğe ayrı yemeğe ayrı yardımcılar olsa işte ağzı olan konuşuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…