- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.761
Evet canım belki buzluğa atabilirsem yaparım ek gıdaya geçtiğimdeCanım 100 cc yetermiş mayalamaya.çok da gözünde büyütme
Canım bi kere esneyince uyut ikinciyi bekleme.çok yorgun olunca da uyuyamıyorlar. Kolay gelsinMerhaba kizlar..
Uyku egitimi hakkinda soylediklerinizi uygulamaya calisiyorum. Gece uykularimiz 2 gundur daha iyi cok sukur.
Bu sefer de ogle uykusunda sorun olmaya basladi. Yatiriyorum yarim saat sonra uyaniyo. Uzun uyumuyo yani.
Ben de uyku aralarini acmayi dusunuyorum. Sabah 9dan sonra uyutmayip oglen 12de uyutmayi denicem. Ama 3 saat uyanik tutabilir miyim bilmiyorum.
Benim oglum uyurken esniyo gözü kapalı tam dalamadıgı için mi acaba yarım saat ancak uyuyo o kadar da uyumuyo bazenCanım bi kere esneyince uyut ikinciyi bekleme.çok yorgun olunca da uyuyamıyorlar. Kolay gelsin
Ay maşallah ya bebeklikten çıkmış koca çocuk olmuş uzun boylu senin kızılcık maşallah
Bu işler çok karışık canım ya iyice kafamız karıiacak vakti gelince. Diyetisyen akrabam var ona da sorarım doktorlara da sorarız büyüklere de sorarız bi orta yol bulup uygularız inşallahCanim yoğurt muhallebi veriliyor ama sade İçmesi yasak. Gerçi birçok tanıdığım 1 e 3 ölçü sulandirarak inek sütü başladılar 6 aydan sonra
Canım benim kızım da auuu falan diyo gırtlaktan ama g yok. Zamanı gelince der. Ouıncağa da bakar yürür de koşar da... ben ettim sen etme psikolojini bozma bunlar için.ben rahat bıraktım nasıl istiyorsa öyle olsun.Kızlar selam, yine yeni bir hikayeyle karşısınızdayım:) dün yazmıştım aras çıngırağa oyuncağa bakmıyor diye. @denizbatiekin in tavsiyesiyle ev tipi ana kucağına bağladım oyuncağı dünden beri bakıp konuşuyor , gülüyor ağlıyor hatta bilinçlimi bilmiyorum vuruyor ses çıkınca gözleri büyüyor. Biraz rahatladım tabi:) ama şimdide sizin yazdıklarınızdan şunu farkettim benim oğlum hiç agu demiyor :/ auuuu diyo hhööööö diyo hııııı diyo bazen sanki anne diyo:) yani tabi bunlar ses harf değil. Ama g,ğ,p harfleri hiç yok.
Birde yine daha önce yazmıştım gece uykusu uzun bölmeyelim diye karar kılmıştık. O günden beri geceleri uyanıyor sürekli. Gündüz uykusunda sorun yok. Ama geceleri 1-2 gibi yatıp sabah kalkam çocuk uykuya zor geçiyor ve max 3 saar uyuyor. Ne oldu acaba yaaa? Bilen varmıdır neden değişti durup dururken ?
Inne gibi bişey söylüyor bazen :) anne diyem dillerine kurban olayım diye bağırıyorum evde kendimi tutamıyorum öyle diyinceBenim oğlum da genelde auuu hııı gibi sesler çıkarıyor. Çok nadir kendini sıkarak veya gülerek ses çıkarırken anguu tarzı bir ses çıkarıyor :) yaa o anne ye benzeyen sesi sorma zaten onu duyunca içim eriyor resmen
Canım sıvı oluyormuş baya. İnternette de öyle yazıyor normal yoğurt gibi olmuyormuş zaten.matsiyahoje ben kendi sütünden mayala ma yoğurt denedim olmadı geçen arkadaşim denedi onunda olmamış yani yoğurt gbi olmuo su gbi oluo
Inne gibi bişey söylüyor bazen :) anne diyem dillerine kurban kurban olayım diye bağırıyorum evde kendimi tutamıyorum öyle diyince
Bir de süt için dua söylemiştin ya ben de hep dua ediyorum allahım kızımın rızkını göğüslerime doldur diye çok sükür sütüm doyuruyor kızımı
Esniyorsa mayışmış ama dalmamış oluyor canım deniz de bugün yoruldu geç kaldım uyutmaya. şimdi yarım saattir uyuyor uyuyor uyanıyor uykusu derinleşene kadar sallıyorum. gerekirse bir saat sallıyorum sonra bir saat de kendi uyuyor ustune ama uykusu derinleşmeden bırakırsam on dk sonra hiç uyumamış gibi uyanıyorBenim oglum uyurken esniyo gözü kapalı tam dalamadıgı için mi acaba yarım saat ancak uyuyo o kadar da uyumuyo bazen
Ayyy o zaman düşer bayılırım heralde yaa şimdi o sese bile içim gidiyor. Allah inşallah o günleri görmeyi nasip eder :)Yaaa sorma ben de o sesi duyunca annen yer seniii, annen ölür seni vereneee diye bağırıyoruminşallah bilinçli olarak anne dedikleri günler de gelecek...
İyiyim canım idare ediyoruz bayramda ankaradaydık kv olmayacaktı kaynımlarda kalacaktık kv ters köşe yaptı programı iptal etmiş baya gerildim. Deniz de gerildi baya zor geçti bayram. iki gün deniz memeden inmedi hiç uyumadı hep huysuzlandı ancak gideceğimiz gün alışır gibi oldu. Sonra eve döndük rahatladık çok şükür.
Sen nasılsın tatil iyi geçmiş sevindim. Eşinle aran nasıl toparladınız mı? Bi de bakıcı başlamış hayırlı olsun türk mü yabancı mı? Baştan ipleri sıkı tut. Emir veremem demişsin ama fazla yüz verme. Ben de senin gibiydim evime gelen temizlikçi ağzıma ediyo. hata etmişim.malesef fazla iyi davranmanın sonu kötü oluyor
Ben uykuya kendisinin dalmasını bekliyorum ondan mı acaba çünkü sadece emerken uyuyo yatırımcı uyanıyor bende emzik veriyorum dalıyo ama baya zorlanıyo sonra kusmuk geldiği için uyanıyo kusuyo kusması bitsin artık dört gözle bekliyorumEsniyorsa mayışmış ama dalmamış oluyor canım deniz de bugün yoruldu geç kaldım uyutmaya. şimdi yarım saattir uyuyor uyuyor uyanıyor uykusu derinleşene kadar sallıyorum. gerekirse bir saat sallıyorum sonra bir saat de kendi uyuyor ustune ama uykusu derinleşmeden bırakırsam on dk sonra hiç uyumamış gibi uyanıyor
Devam sütü ve mama farklı şeylwr mi ben anlamadım
Canım agulamaya başladı mı öyle?? Ben de agularım gerekiyorsa çünkü deniz de agu demiyor çok sorun etmiyorum ama bötle bi yöntem varaa yaparımKızlar bebeklerin gelişiminde iki etken vardır:Bireysel farklılıklar Kalıtım ve öğrenilmiş davranışlar.burdaki Kalıtım genler yoluyla geçen cinsiyet zeka üst düzeyi vb Özellikler.öprenilmiş Davranışlar ise çevre yoluyla çocuğa verilen davranışlardır.zekayı kullanma düzeyidir.işte burda biz ailelere çok şey Düşüyor.beyin çok esnektir bunu özverili anne baba tutumu çok etkiler.(gelişim psikolojisi dersi gibi olduysa özür dilerim paylaşmak istedim:))arya agu demiyor diye karşısında hep Aguladım:)))tavsiye ederim işe yarıyor.kahkaha içinde karşısında bol bol kahkaha atmaya çalışıyorum:)))fakat arya;manyak mısın der gibi bakıp sırıtıyor şimdilik sadece:)))
Canim bende mama veriyorunda 90 cc olarak.sağlık ocağı ebesi fazla veriyrsun dwdi. kaç saatte bir içıyor seninki beninki 2 saatte bir açıkip ağlıyor
Canım bakıcı fiyatları ne civarda ve komşun ne kadar para alıyor özel değilse yazar mısın? Büyük şehirlerde malesef fiyatlar yüksekmiş. Türkler 1500 civarı yabancılar 2000 lira civarı istiyormuş istanbulda.canım türk bakıcı ya inanılmaz ücretler yüksek burada , ben de aynı apartmanda bir komşudan rica ettim 10'da 3 ê kadar gelip bakıyor, işte yemeğime yardım ediyor etrafı topluyor dağınıklık varsa idare ediyoruz....Eşim daha iyi gibi, bakalım yılbaşına kadar gözlemleyeceğim hala tetikteyim maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?