2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bi kere esneyince uyut ikinciyi bekleme.çok yorgun olunca da uyuyamıyorlar. Kolay gelsin

Canim yoğurt muhallebi veriliyor ama sade İçmesi yasak. Gerçi birçok tanıdığım 1 e 3 ölçü sulandirarak inek sütü başladılar 6 aydan sonra
Bu işler çok karışık canım ya iyice kafamız karıiacak vakti gelince. Diyetisyen akrabam var ona da sorarım doktorlara da sorarız büyüklere de sorarız bi orta yol bulup uygularız inşallah

Canım benim kızım da auuu falan diyo gırtlaktan ama g yok. Zamanı gelince der. Ouıncağa da bakar yürür de koşar da... ben ettim sen etme psikolojini bozma bunlar için.ben rahat bıraktım nasıl istiyorsa öyle olsun.
Çok yoruluyorsa zor dalıyor gündüz uykusu aktivitesi nasıl

Inne gibi bişey söylüyor bazen :) anne diyem dillerine kurban olayım diye bağırıyorum evde kendimi tutamıyorum öyle diyince
Bir de süt için dua söylemiştin ya ben de hep dua ediyorum allahım kızımın rızkını göğüslerime doldur diye çok sükür sütüm doyuruyor kızımı

Son düzenleme:

Yaaa sorma ben de o sesi duyunca annen yer seniii, annen ölür seni vereneee diye bağırıyorum inşallah bilinçli olarak anne dedikleri günler de gelecek...

Benim oglum uyurken esniyo gözü kapalı tam dalamadıgı için mi acaba yarım saat ancak uyuyo o kadar da uyumuyo bazen
Esniyorsa mayışmış ama dalmamış oluyor canım deniz de bugün yoruldu geç kaldım uyutmaya. şimdi yarım saattir uyuyor uyuyor uyanıyor uykusu derinleşene kadar sallıyorum. gerekirse bir saat sallıyorum sonra bir saat de kendi uyuyor ustune ama uykusu derinleşmeden bırakırsam on dk sonra hiç uyumamış gibi uyanıyor

Yaaa sorma ben de o sesi duyunca annen yer seniii, annen ölür seni vereneee diye bağırıyorum inşallah bilinçli olarak anne dedikleri günler de gelecek...
Ayyy o zaman düşer bayılırım heralde yaa şimdi o sese bile içim gidiyor. Allah inşallah o günleri görmeyi nasip eder :)

Kızlar bebeklerin gelişiminde iki etken vardır: Kalıtım ve öğrenilmiş davranışlar(çevre)burdaki Kalıtım genler yoluyla geçen cinsiyet zeka üst düzeyi vb Özellikler.öprenilmiş Davranışlar ise çevre yoluyla çocuğa verilen davranışlardır.zekayı kullanma düzeyidir.işte burda biz ailelere çok şey Düşüyor.beyin çok esnektir bunu özverili anne baba tutumu çok etkiler.(gelişim psikolojisi dersi gibi olduysa özür dilerim paylaşmak istedim:))arya agu demiyor diye karşısında hep Aguladım:)))tavsiye ederim işe yarıyor.kahkaha içinde karşısında bol bol kahkaha atmaya çalışıyorum:)))fakat arya;manyak mısın der gibi bakıp sırıtıyor şimdilik sadece:)))

canım türk bakıcı ya inanılmaz ücretler yüksek burada , ben de aynı apartmanda bir komşudan rica ettim 10'da 3 ê kadar gelip bakıyor, işte yemeğime yardım ediyor etrafı topluyor dağınıklık varsa idare ediyoruz....Eşim daha iyi gibi, bakalım yılbaşına kadar gözlemleyeceğim hala tetikteyim maalesef.

Ben uykuya kendisinin dalmasını bekliyorum ondan mı acaba çünkü sadece emerken uyuyo yatırımcı uyanıyor bende emzik veriyorum dalıyo ama baya zorlanıyo sonra kusmuk geldiği için uyanıyo kusuyo kusması bitsin artık dört gözle bekliyorum

Canım agulamaya başladı mı öyle?? Ben de agularım gerekiyorsa çünkü deniz de agu demiyor çok sorun etmiyorum ama bötle bi yöntem varaa yaparım
Ben de hep sessiz gülüyordum şimdi karşısında gülerken ses çıkarıyorum özellijle.

Canim bende mama veriyorunda 90 cc olarak.sağlık ocağı ebesi fazla veriyrsun dwdi. kaç saatte bir içıyor seninki beninki 2 saatte bir açıkip ağlıyor

canım 4 saatte anca acıkıyor benimki, hatta gece 1 'de 90cc içerse sabah 5-6 anca uyanıyor ama öyle hiçbir zaman ağlamadı acıkıp, seninki de belki acıktığı için ağlamıyordur

Canım bakıcı fiyatları ne civarda ve komşun ne kadar para alıyor özel değilse yazar mısın? Büyük şehirlerde malesef fiyatlar yüksekmiş. Türkler 1500 civarı yabancılar 2000 lira civarı istiyormuş istanbulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…