2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

matsiyahoje Senam72015 canlarim. Yoklugumu fark ettiginiz icin tesekkur ederim. Burasi cok hizli ilerliyor takip edemiyorum. Bugun itibariyle de ise basladim bundan sonra kolay kolay bakamam da. Ben yokken isler cok karismis nasıl toparlarim bilmiyorum. Burayi ve sizleri takip etmeyi cok isterim arada bir ugrayip okuyorum ama yotum yazmiyorum. Gorusmek uzere. Sevgiler....

Onu bilmiyorum canım benim kız kendi uyumuyor emzik de almıyo. kendi dalması daha iyi.aslında belki de kusmasa uzun uyuyacak. Gazını çıkarıp yatırıyorsun yine de kusuyor mu?

canım aynen ankara'da sabah 8 akşam 5 haftada 5 gün 1300-1500 tl arası, ben evden çalıştığım için idare edeceğim kadına 10'da gel 3'te git dedim cuma hariç yani haftada 4 gün benim cumalarım sakin çünkü, 5 saat duruyor yani, uyutuyor, besliyor, altını değiştiriyor. Uyurken yemek yapacaksam yardım ediyor mesela çamaşırım kurumuştu onları topladı bugün oturduğu yerde katladı ama ben yapmasını istemedim içinden geldi yaptı 600TL vereceğim her ay. Sadece bebek bakımı ve arada yemek yaparsam yardım edersin dedim kabul etti.

Arada yaz iyi olduğunu bilelim yeter canım allah kolaylık versin öpüyorum

İyi olmuş canım bırak yapsın oturduğu yerden bişey olmaz. Evde olduğun için güven problemin de olmaz. Bebeğe nasıl davrandı evde neyi ne yaptı diye de düşünmezsin.iyi olmuş allah zorda kalana yardım ediyor darısı başıma inşallah

Topicte evhamlı çok :) gündüz genelde uyuyor 2 saatte 1 kalkıyor. Bizim akşam 7'den sonrası sıkıntı. Önceden gece 1-2 ye kadar 20 dk 30 dk filan ara ara uyuyordu 1 gibi derin dalıyordu. Şimdi derin dalmıyor. Acaba gündüz çok uyuduğu için mi?

Gündüz 4-5 saat uyuyor deniz gece de maşallah iyi uyuyor 9:30 da yatıp 7 gibi kalkıyor hatta bu ara 8de yatıp sabah 8de kalkmaya başladı. akşam 7den sonra sıkıntı varsa yormayı deneyebilirsin oyun halısı spor açık hava (balkon da olur) yüzüstü yatırma üstüne de banyo masaj sonra da emzirme yaparsan uyur inşallah. Tok da olsa banyo sonrası emziriyorum uyuyor benim kız. Bide nasıl uyutuyorsun merak ettim sallıyor musun

ya 3 senedir apartmanda kimse ile görüşmemiştim fırsat olmadı, böyle bir ihtiyaç olunca düşündüm benim şartlarımda anca aynı ya da yakın apartmanda oturan bir ev hanımı yapar. Yani evinde oturacağına gelsin ben de otursun hem de para alsın. Yöneticiye sorduk o da eşiyle konuştu söylemişler komşulara iyi oldu. Dışarıdan bulmak istemedim açıkçası tanıdık olursa dediğin gibi bebeğe kötü davranamaz yüzyüze bakıyoruz çünkü bir de profesyonel yaparsa aldığı paraya bakar, ilgili olmaz diye düşündüm tabi yüksek ücretlerde çalışıp çok ilgili bakıcılar var ama benim gücümde onlara yetmez

Gün içinde 1den sonra genelde koyduğum yerde yatıyo:) gece ve sabah emip uyuyo. Akşam gece iyice dalana kadar huzursuz olduğundan dizimde yastıkla sallouorım. Bu 3-4 gündürde gece beşiğine koyuyorum elektirk süpürgesi sesi açıyorm karanlıkta biraz çırpınıp uyuyo. Ağlar gibi ses çıkarırsa beşiği sallıyorum süpürge sesiyle beraber dalıyo.

Canım o bizde de var geçen ay kontrolde sorduk doktor bişey demedi bu ay yine sorucam aynen başka hiçbişey yok tek öksürük kuru kuru.
Aaa öyle mi. Bizm ki de kuru öksürük dün oldu.ben de üzülyrm ya hasta ettim die.ama genel olarak iyi gülüyo emiyo

Canım sıvı oluyormuş baya. İnternette de öyle yazıyor normal yoğurt gibi olmuyormuş zaten.
Canım o zaman anne sütü nu süt olarak İçmesi daha mantikli yoğurdu inek yogurdundan mayalicaksan ha inek yoğurdu yapmissin ha süte yoğurdu karstrmissin ztn anne sütü tek başına çok faydalı başka şeylerle vermene gerek yok

Valla ben karşısında hep aguladım diyebilirim:))manasız bi şekilde hadi arya aguuuu diyelim hadi annecim aguuu yap diye diye aguladım hep.ondan mı yoksa anneannesinin karşısında soluk almadan konuşmasından mı bilmiyorum:))aguluyor arya:)özellşkle annemle sohbetleri çok Şahane:))yani gün içinde çıkardığı bütün sesler agu olmuyor ama agu ıgu ppppp ıng ıngı gibi sesler çıkıyor

2-3 tane incir 1 avuç kadar kuru dut 1 avuç kadar kuru üzümü kaynatıp içmek anne sütünü artırıyor. Sulandırarak dut pekmezi içmekte yine anne sütünü artırıyor.
Erken ek gıdaya geçecek arkadaşlar tavsiyem sulandırarak bile olsa 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin alerji oluşabilir ilk oğlumda bana doktor böyle söylemişti. Muhallebiyi bile suyla yapardım sadece yoğurt için inek sütünü kullandım.

Ay daha ne istiyorsun benim kız hiç koyunca uyumaz ya memede ya iki saat sallayınca uyur.beşik de kesmiyor bebek arabasının tekerleklerini silip evde onda uyutuyoz ancak. Koyunca uyumayı nasıl öğrettin ?

Ay daha ne istiyorsun benim kız hiç koyunca uyumaz ya memede ya iki saat sallayınca uyur.beşik de kesmiyor bebek arabasının tekerleklerini silip evde onda uyutuyoz ancak

Canım Deniz in uyku problemi çözüldü mu bir ara uyku probleminiz vardı yanılmıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…