- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.801
Ay iyi bari ya ben de dedim öyle bişey varsa biz nie onu kullanmyrz dieAynı Şeyler canım
İçine meyve püresi falan katmak için yoğurt yapıyorlar diye düşünmüştüm hep. ama çok sıvıysa o da olmaz.bilemedim valla. İki çay kaşığı yoğurttan bişey olmaz bence maya niyetineCanım o zaman anne sütü nu süt olarak İçmesi daha mantikli yoğurdu inek yogurdundan mayalicaksan ha inek yoğurdu yapmissin ha süte yoğurdu karstrmissin ztn anne sütü tek başına çok faydalı başka şeylerle vermene gerek yok
Canım şuanda 73 günlüğüz bayram tatili ve bazı aksiliklerden dolayı 2.ay aşımızı yaptıramadık, ptesi yapacağız kısmetse, rotanın böyle bir etkisi varsa bekleyelim ptesiyi o zamanBiz de öyleydik. Haftada 1 yapıyordu oğlum. Rota aşısını yaptırdığımızdan beri her gün düzenli kaka yapıyor şükür. Sizin rota zamanınız geldi mi, yaptırdınız mı?
Fırtına öncesi sessizliktir o bir başlarsa durduramasın :)@eastnbull benim kuzumda hala kahkaha atmıyo pek bi suratsız:)))
Dün deniz de pppp dedi. Bugün de iki saat Karşısında ppppp yaptım güldü güldü bi kere ppp demedi :)Valla ben karşısında hep aguladım diyebilirim:))manasız bi şekilde hadi arya aguuuu diyelim hadi annecim aguuu yap diye diye aguladım hep.ondan mı yoksa anneannesinin karşısında soluk almadan konuşmasından mı bilmiyorum:))aguluyor arya:)özellşkle annemle sohbetleri çok Şahane:))yani gün içinde çıkardığı bütün sesler agu olmuyor ama agu ıgu ppppp ıng ıngı gibi sesler çıkıyor
Yok burnu falan da akmıyoAynen canım burnu falan da akmıyo dimi. Bir aydır böyle bizim. Aysonu kontrolde sorucam mutlaka
Canım şuanda 73 günlüğüz bayram tatili ve bazı aksiliklerden dolayı 2.ay aşımızı yaptıramadık, ptesi yapacağız kısmetse, rotanın böyle bir etkisi varsa bekleyelim ptesiyi o zaman
Bziimki daha iyi şu an .mama veriyosan aptamil conformil 1 ver o kakasını yapmasına yardımcı oluyo die dr umuz verdi ve her gece bacaklarna ellerine hareket yaptryrm yine geç yapıyo ama 3 günde bire düştük ben yorulsun eahat uyusun die iki gündür harwket ettrym kakasını yapıyo .bi deneyin istersenizCanım bizimde ilk zamanlar 2-3 günde bir kendi bir şekilde yapıyordu ama şimdilerde 6 günü buluyor ve kendi kendine yapamıyor bizim müdahalemiz ile yapıyor bana bütün doktorlar normal diyor ama 6.gün çocuk için azap oluyor, çok ağlıyor çok zorlanıyor. Morarma yok şimdilikbir çözümü olmalı nezamana kadar bu eziyeti çekecek
Çözüldü canım çok şükür. Bazen uykusu azalsa da ben problem etmeyi bıraktım. Önceden sabahtan akşama kadar sallıyordum uyumuyordu sinir oluyordum. Şimdi belli saatlerde uyutuyom uyumazsa zorlamıyom o saatler harici esnerse de uyutuyom. Bugün pek uyumadı mesela ama yatarak emzirdim dinlendim o oyalanırken işimi de yaptım oyunumuzu da oynadık sürekli uyutmaya çalışıp sinirlerimi de Bozmadan hallettim.Canım Deniz in uyku problemi çözüldü mu bir ara uyku probleminiz vardı yanılmıyorsam
Kız ben 120 veriyorum çok mu veriyorum ki? Ama benim oğlum döke saça yediğinden ancak 90nı mideye iniyordur. Bazı öğünler bitirmiyor. Bende bir öğün 120 bir öğün 90 mama yapıyorum artık dökmediği kadarı ne kadarsa yiyor çocuk.canım 4 saatte anca acıkıyor benimki, hatta gece 1 'de 90cc içerse sabah 5-6 anca uyanıyor ama öyle hiçbir zaman ağlamadı acıkıp, seninki de belki acıktığı için ağlamıyordur
Canım birgün aptamil verdim o gün 3 kez yaptı bende dokundu herhalde diye vermedim bir dahaBziimki daha iyi şu an .mama veriyosan aptamil conformil 1 ver o kakasını yapmasına yardımcı oluyo die dr umuz verdi ve her gece bacaklarna ellerine hareket yaptryrm yine geç yapıyo ama 3 günde bire düştük ben yorulsun eahat uyusun die iki gündür harwket ettrym kakasını yapıyo .bi deneyin isterseniz
Ayyy inşallh:)Fırtına öncesi sessizliktir o bir başlarsa durduramasın :)
Sıkıntı yoktur inşallah canım sorunca yazarımYok burnu falan da akmıyo
Çok doğru canım mesela anne güler yüzlü ise bebek te öyle oluyor. İlerde de zaten anne baba ne kelime kullanıyorsa çocuk onu kullanıyor. Mesela uzun yıllar birlikte olan arkadaş olan insanlar birbirine benziyor çünkü karşımızdakinin mimikleri ses tonu bile yerleşiyor beynimize. Mimikler aynı olunca da insanlar birbirine benziyor. Bu yüzden çocuğa güler yüzlü olmak olumlu enerji göndermek çok önemli.Kızlar bebeklerin gelişiminde iki etken vardır: Kalıtım ve öğrenilmiş davranışlar(çevre)burdaki Kalıtım genler yoluyla geçen cinsiyet zeka üst düzeyi vb Özellikler.öprenilmiş Davranışlar ise çevre yoluyla çocuğa verilen davranışlardır.zekayı kullanma düzeyidir.işte burda biz ailelere çok şey Düşüyor.beyin çok esnektir bunu özverili anne baba tutumu çok etkiler.(gelişim psikolojisi dersi gibi olduysa özür dilerim paylaşmak istedim:))arya agu demiyor diye karşısında hep Aguladım:)))tavsiye ederim işe yarıyor.kahkaha içinde karşısında bol bol kahkaha atmaya çalışıyorum:)))fakat arya;manyak mısın der gibi bakıp sırıtıyor şimdilik sadece:)))
Valla bizim dr un önerisi hem diğer mamalara göre biraz daha acı memeyi bırakmasın die.aptamil conformil 1 olarak alıyrm .gazına da iyi geliyo.hareket te yaptırınca iiy oluyo.dr günde 3 kere 60cc olarak ver dedi ama ben günde 1 kere 60 cc veryrm sadece .Canım birgün aptamil verdim o gün 3 kez yaptı bende dokundu herhalde diye vermedim bir daha
Ben hamileyken özellikle stres yapmamaya çalıştım hep gülmeye rahat olmaya çalultım bebeğim lu an aşırı gülüyo çok tatlı.ve çok erken başladı gülmeye.ben etkisi olduğunu düşünyrmÇok doğru canım mesela anne güler yüzlü ise bebek te öyle oluyor. İlerde de zaten anne baba ne kelime kullanıyorsa çocuk onu kullanıyor. Mesela uzun yıllar birlikte olan arkadaş olan insanlar birbirine benziyor çünkü karşımızdakinin mimikleri ses tonu bile yerleşiyor beynimize. Mimikler aynı olunca da insanlar birbirine benziyor. Bu yüzden çocuğa güler yüzlü olmak olumlu enerji göndermek çok önemli.
Aynen aynen canım:)))arya ne yaparsa aynısından yapıyorum bende:)))Dün deniz de pppp dedi. Bugün de iki saat Karşısında ppppp yaptım güldü güldü bi kere ppp demedi :)
agu diyim bakalım. Sürekli düzgün ve anlamlı konuşuyordum bugün pppp dan açtım agudan devam edeyim :)
Benimde aglayasim geliyo soguk terler dokuyorum resmenBizimde yarin asimiz var.insallah atlatacagiz canim. Aglamasinlar istiyorum içim gidiyor.
Ateş olmasin da cok korkuyorum bende.
Canim aynısı benim kizimda Öyle kendini itiyor ağzına bile sürmüyor memeyi ama ben devamli sagiyorum az da çıksa veriyorum2 ay aldı ama o da yarım yamalak çoğunluk mamaydı yani. Zaten memeyi sevmedi oğlum kendini belinden geriye atıyordu memede. Eni konu sütte kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?