- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.821
Kesinlikle etkilidir canım. Benim oğlumda çok erken başladı gülmeye herşeyle konuşuyor kendince. Benim hamilelik çok stresliydi ama doğduğundan beri karşısında çocuk şarkıları söylüyorum. O şarkılardaki karakterlerin adını Umut olarak değiştiriyorum. Öyle alıştı sanırım pek bir çenesi düşük. Mesela "Umut uçmak istemiş gitmiş Mustoşa sormuş..." (Mustoş kuzeni). Daha anlamaz ama ellerim tombik tombik şarkısı var organlar ve temizliği anlatıyor onu söylüyorum. Sonra ağzım minnacık burnum hokkacık... hep böyle şarkılar söylüyorum.Ben hamileyken özellikle stres yapmamaya çalıştım hep gülmeye rahat olmaya çalultım bebeğim lu an aşırı gülüyo çok tatlı.ve çok erken başladı gülmeye.ben etkisi olduğunu düşünyrm
Sağınca da çıkmıyor artık kesildi bildiğin. Ben lohusalık biteli 1 ay olmadan regl oldum ondan mı oldu acaba?Canim aynısı benim kizimda Öyle kendini itiyor ağzına bile sürmüyor memeyi ama ben devamli sagiyorum az da çıksa veriyorum
Elma ye canım uykuyu açıyorKızlar canım istedi bir saat arayla iki bardak süt içtim üstüne iki bardak ayran üstüne de iki kase yoğurt yedim şuan gözümü açamıyorumaksine denizin gözler fıldır fıldır napmalı netmeli bilemedim kahve içsem denizin uykusu iyice kaçar offf ben ne yaptım yaa
Adıyla yaşasın umut. Ben de kızımın adını umut koymak istiyordum olmadı sonra birce olsun dedim olmadı en son deniz oldu :)Kesinlikle etkilidir canım. Benim oğlumda çok erken başladı gülmeye herşeyle konuşuyor kendince. Benim hamilelik çok stresliydi ama doğduğundan beri karşısında çocuk şarkıları söylüyorum. O şarkılardaki karakterlerin adını Umut olarak değiştiriyorum. Öyle alıştı sanırım pek bir çenesi düşük. Mesela "Umut uçmak istemiş gitmiş Mustoşa sormuş..." (Mustoş kuzeni). Daha anlamaz ama ellerim tombik tombik şarkısı var organlar ve temizliği anlatıyor onu söylüyorum. Sonra ağzım minnacık burnum hokkacık... hep böyle şarkılar söylüyorum.
Ayy kalbime indi bir anZehrayenihayat :))))ne demek anneye benziyor anne güleryüzlüyse bebekte öyle olıyor kız ben çok güleryüzlüyüm ama aryada eser yok:))))şaka şaka tabiki dediğine Katılıyorum canım:)
Kasma canım ben de öyle yapıyorum en iyisi böyle galibaBu arada dun aksam 7-7.30arasi uyudu sonra 9a oyun oynadik aglamasina firsat vermeden. Bi ara isigi kapatayim dedim cigligi basti direk geri actim bende zorlamadim. Sonra 9bucuga dogru isigi kapattim gayet sakin 10ceyrege kadar emzirme kucakta pispislama derken uyudumatsiyahoje :) kasmicam kendimi artik
Deniz de adıyla yaşasın canım ikisi de unisex çok güzel isimler.i :)Adıyla yaşasın umut. Ben de kızımın adını umut koymak istiyordum olmadı sonra birce olsun dedim olmadı en son deniz oldu :)
Ahahaha aynenn:))))acayip şarkılar besteledim bende:)))gerçekten acayip:))))matsiyahoje L Light Of God ben o kadar cok konusuyorumki edizle benim cenemden yoruluyo yavrucak agulamaya basladik :)) bide fisildayarak konusunca cok hosuna gidiyo ses cikarmadan sadece agzimi oynatiyorum o sekilde konusuyorum ona da bayiliyo deneyin mutlaka :))
Ay bide bu cocuk icimdeki sanatciyi ortaya cikardi acayip sarkilar besteliyorum
Aynen canım benim:))Ayy kalbime indi bir anben genel örnekleme yaptım canım zamanla sana benzeyecektir en çok seni görüyor seninle iletişimde.
Ay daha ne istiyorsun benim kız hiç koyunca uyumaz ya memede ya iki saat sallayınca uyur.beşik de kesmiyor bebek arabasının tekerleklerini silip evde onda uyutuyoz ancak. Koyunca uyumayı nasıl öğrettin ?
Gözün aydın :)Kızlar bu arada kan testi yaptırdım sonuç negatif. İnşallah hayırlı zamanda 2. Evladım olur ama bu korku bana uzun bir süre yeter heralde
Kizlarr siz simdi nöbetesinizdir daha hızlı cevap gelir. @akans hamilelik filan dediğinden beri bende korku olustu. Kac kere rüyamda hamile olduğumu gördüm. En sonunda test yaptım ama sonucu anlamadım. İlk olarak şöyle hayalet çizgi çıktı:Eki Görüntüle 1887585
Testin üzerinde 20 dk sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyordu ve 20 dk dolmadan önce çizgi kayboldu ve şuan şöyle görünüyor:
Eki Görüntüle 1887586
Kızlar nolur hamile değilsin deyin ya... oğlumda 2 yıl uğraşıp hamile kalamayınca korunarak hamile kaldım diyenleri çok kınadım. Şimdi 2 ayda başıma bu korunarak hamile kalma geldiyse yandım ben
Günaydın güzel annelerUzun bir aradan sonra döndüm sonunda 17 günlüğüne memlekete gittik orada da internet çekmiyordu o yüzden yazamadım Arefe günü de dedem vefat etti boncuguma nazar degdirdiler orada hiç uyuyamadi inşallah yeniden duzenimizi kurarız.buarada boncuk gözler değişmedi daha,Kızıllık ta devam ediyor bir ara resim eklerim inşallah.27 sinde 3 aylık olucaz.maşallah hareketliyiz,gözle takip etme,seslere tepki verme,agulama devam ediyoruz.elleri emmeye devam inşallah kalıcı olmaz.bu arada bizim tospik elleri tutunca kafayı kaldirmaya çalışıyor bu ne acele bilmiyorum artık
Sayfalar çok hızlı ilerlemiş okuyamadim umarım herkesler iyidir @idilduam @karpuz_suyu @Senam72015
İnek sütünden yoğurt mu? İnek sütü bir yaşa kadar yasak değil mi?
İnşallah canım ya kafam karıştı iyiceBu işler çok karışık canım ya iyice kafamız karıiacak vakti gelince. Diyetisyen akrabam var ona da sorarım doktorlara da sorarız büyüklere de sorarız bi orta yol bulup uygularız inşallah
Bu devam sütüyle mama arasında ne fark var? biliyo musun
Ve mama da ek gıda sayıldığı için mama alan bebeklere ek gıda 4. Ayda başlatılıyormuş ben de öyle duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?