2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben hamileyken özellikle stres yapmamaya çalıştım hep gülmeye rahat olmaya çalultım bebeğim lu an aşırı gülüyo çok tatlı.ve çok erken başladı gülmeye.ben etkisi olduğunu düşünyrm
Kesinlikle etkilidir canım. Benim oğlumda çok erken başladı gülmeye herşeyle konuşuyor kendince. Benim hamilelik çok stresliydi ama doğduğundan beri karşısında çocuk şarkıları söylüyorum. O şarkılardaki karakterlerin adını Umut olarak değiştiriyorum. Öyle alıştı sanırım pek bir çenesi düşük. Mesela "Umut uçmak istemiş gitmiş Mustoşa sormuş..." (Mustoş kuzeni). Daha anlamaz ama ellerim tombik tombik şarkısı var organlar ve temizliği anlatıyor onu söylüyorum. Sonra ağzım minnacık burnum hokkacık... hep böyle şarkılar söylüyorum.

matsiyahoje L Light Of God ben o kadar cok konusuyorumki edizle benim cenemden yoruluyo yavrucak agulamaya basladik :)) bide fisildayarak konusunca cok hosuna gidiyo ses cikarmadan sadece agzimi oynatiyorum o sekilde konusuyorum ona da bayiliyo deneyin mutlaka :))
Ay bide bu cocuk icimdeki sanatciyi ortaya cikardi acayip sarkilar besteliyorum

Kızlar canım istedi bir saat arayla iki bardak süt içtim üstüne iki bardak ayran üstüne de iki kase yoğurt yedim şuan gözümü açamıyorum aksine denizin gözler fıldır fıldır napmalı netmeli bilemedim kahve içsem denizin uykusu iyice kaçar offf ben ne yaptım yaa

Elma ye canım uykuyu açıyor

Bu arada dun aksam 7-7.30arasi uyudu sonra 9a oyun oynadik aglamasina firsat vermeden. Bi ara isigi kapatayim dedim cigligi basti direk geri actim bende zorlamadim. Sonra 9bucuga dogru isigi kapattim gayet sakin 10ceyrege kadar emzirme kucakta pispislama derken uyudu matsiyahoje :) kasmicam kendimi artik

Adıyla yaşasın umut. Ben de kızımın adını umut koymak istiyordum olmadı sonra birce olsun dedim olmadı en son deniz oldu :)

Zehrayenihayat :))))ne demek anneye benziyor anne güleryüzlüyse bebekte öyle olıyor kız ben çok güleryüzlüyüm ama aryada eser yok:))))şaka şaka tabiki dediğine Katılıyorum canım:)
Ayy kalbime indi bir an ben genel örnekleme yaptım canım zamanla sana benzeyecektir en çok seni görüyor seninle iletişimde.

Kasma canım ben de öyle yapıyorum en iyisi böyle galiba

Ahahaha aynenn:))))acayip şarkılar besteledim bende:)))gerçekten acayip:))))

Ay daha ne istiyorsun benim kız hiç koyunca uyumaz ya memede ya iki saat sallayınca uyur.beşik de kesmiyor bebek arabasının tekerleklerini silip evde onda uyutuyoz ancak. Koyunca uyumayı nasıl öğrettin ?

Cnm galiba kendiliğinden oldu ya. Zaten pek ağlayan bi çocuk olmadığı için bi kaç kez ana kucağında koltukta ben başka şeyle ilgilenirken uyduğunu gördüm. Ellememeye karar verdim. Çok kriz anlarında çok çok hafif sallıyorum. Ben bide sese alıştırdım. İlk günden beri tv sesi nerdeyse sonuna kdr açık. Buda etkili olmuş olabilir. Bide kucağımda emzirme pozisyonunda kolumla göğsüm arasına kafasını sıkıştırıyo ağzında emzik hafif poposuna vurarak uyutuyorum. Beşikte sallamak dışında hepsi 5 dk sürüyo. Bence uyutma çabasıda önemli 5 dk yı geçiyosa kaldırıyorum cnm. Gezdiriyorm oyuncakla oynatıyorum babası baya hırçın seviyo:) onunla vakit geçiriyo ondan sonra tekrar emzirme ve uyutma eylemi. Bunu deneyebilirsin bazen krize dönüyo çünkü uyutmak.
Benim asıl sorum baştan beri gece kalkmadan uyuyan çocuk kalkmaya başladı. Acaba sütüm filan mı yetmemeye başladı. Yada bi atakmı acaba?

Ilk fotoğrafı görünce yüreğim hopladı valla :) Ama çizgi yanlış yerde :))))

Ikinciyi görünce tamam dedim hamile değilsin ama yine de tekrarla testi yarın öbür gün.

Regli oldun mu? Olmadan önce yumurtluyoruz çünkü :)))

Başın sağolsun, Allah sizlere sağlıklar versin inşallah.

Maşallah kuzuna :))

İnek sütünden yoğurt mu? İnek sütü bir yaşa kadar yasak değil mi?

Kuzum yoğurt 4. Aydan sonra verilebiliyor. Inek sütünden olsa bile içinde yararlı bakteriler var ve çiğ süt olmadığı için zarar vermiyor.

Ben deniz ve batıya 9. Aydan sonra azar azar vermiştim diye hatırlıyorum. İnşallah doğru hatırlıyorumdur :))))

Bu devam sütüyle mama arasında ne fark var? biliyo musun
Ve mama da ek gıda sayıldığı için mama alan bebeklere ek gıda 4. Ayda başlatılıyormuş ben de öyle duydum.

Evet canım, ben bizimkilere hep 4. Ayda başladım sütüm olmadığı için. Ekine de başlayacağım, şimdi sağdığım sütleri kullanıyorum günde 1 öğün. Az az alsın ama hergün alsın diye poşetleri yarım yarım veriyorum. Günde 60 - 100 ml arası alıyor annesütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…