- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.841
Canim benimki acikinca delirmiş gibi eline koluna sarılıyor agliyor anlıyorum acıktığını ama 2 saat çok sık ya 68 günlük kızımcanım 4 saatte anca acıkıyor benimki, hatta gece 1 'de 90cc içerse sabah 5-6 anca uyanıyor ama öyle hiçbir zaman ağlamadı acıkıp, seninki de belki acıktığı için ağlamıyordur
Ben ki de 120 vers3m de içiyor canim Peli kac saatte veriyorsunKız ben 120 veriyorum çok mu veriyorum ki? Ama benim oğlum döke saça yediğinden ancak 90nı mideye iniyordur. Bazı öğünler bitirmiyor. Bende bir öğün 120 bir öğün 90 mama yapıyorum artık dökmediği kadarı ne kadarsa yiyor çocuk.
Sanmam canım ben 2 saatte bir heo sağdım hiç bırakmadım 40 cc falan çıkıyor en fazla ama olsunSağınca da çıkmıyor artık kesildi bildiğin. Ben lohusalık biteli 1 ay olmadan regl oldum ondan mı oldu acaba?
Ortalama 3 saat ama gece ilk uykusu 4-5 saat oluyor bir o zaman baya ara oluyor. 2 saat sonra acıkmış gibi ağlıyorsa miktarı azaltarak veriyorum. Yani biraz oğluş belirliyor zamanı açıkçasıBen ki de 120 vers3m de içiyor canim Pelikan saatte veriyorsun
Ben aptamil kullanıyodum arya biberonla savaşınca mamayı değiştireyim dedim şimdi hipp kullanıyorum canım.sen?Kızlar sadece mama ile bebişlerini besleyenler hangi mamayı kullanıyosunuzmisam L Light Of God başka kızlar varsa onlar da yazabilir mi?
Belkide ilkinde öyle oldu bende birkaç gün vermeyi deneyecem canımValla bizim dr un önerisi hem diğer mamalara göre biraz daha acı memeyi bırakmasın die.aptamil conformil 1 olarak alıyrm .gazına da iyi geliyo.hareket te yaptırınca iiy oluyo.dr günde 3 kere 60cc olarak ver dedi ama ben günde 1 kere 60 cc veryrm sadece .
Ay benim kiz obur galiba ya gece de hep 2 saatte kalkip iciyorOrtalama 3 saat ama gece ilk uykusu 4-5 saat oluyor bir o zaman baya ara oluyor. 2 saat sonra acıkmış gibi ağlıyorsa miktarı azaltarak veriyorum. Yani biraz oğluş belirliyor zamanı açıkçası
Ben kahve içmiyor zaten ama yoğurt denicem canım sagolCanim benimki de öyleydi kahve vs içmeyi bıraktım günde 2 kase meyveli yoğurt yemeye başladım uykusu biraz daha iyi belki tesadüf ama öyle oldu
çok geçmiş olsun canım ya kötü olmuş ama salgın var...acı elma sür miniğe.....tek eşim var oda işten fırsat bulunca sağolsun yapıyor bişiylerMaşallahları var yaniçok şükür kuzum bizde ailece grip olduk oğluşum falan şimdi iyiyiz çok şukur Var mı yardım eden biri
hala var test yapmadan bekliyorum...Sende durumlar ne ?şüphen vardı
hala var test yapmadan bekliyorum...
baktırdık genetik dediler benim eşimin halaları 1 80Maşallah kuzuna evet kiloluymuş biraz ama her kilolu çocuk da obez olacak diye bişey yok canım benim Dr la bi görüş.bazen hormonal durumlarda olabiliyor.görüncemin oğlunun kilosunun hormonla alakası yok.baktırdılar herşeyine.çok iştahlı
Ben evolvia kullanıyordum sadece mama olunca baktım artık zorlanıyor kaka yapmakta ve katı yapıyor. Sma denedim o da yeşil yaptırdı ve yine katıydı. Eltimde bebelac vardı bir kere vermiştim rahat yapmıştı bugün o yüzden bebelac aldım ama kesin karar veremedim daha hipp ve aptamilde mi denesem diyorum ama çocuğu deneme tahtasına çevirmekte istemiyorum. Sizin kaka durumunuz nasıl günde kaç kere yapıyor rahat yapabiliyor mu?Ben aptamil kullanıyodum arya biberonla savaşınca mamayı değiştireyim dedim şimdi hipp kullanıyorum canım.sen?
İlk uykusu uzun bizimkinin de ondan sonra 2 saatte bire bağlıyor. Akşam 8 buçukta yatıyor ilk uykuya. Yani tam gece benim yatacağım zamanlarda 2 saatte bire bağlamış oluyorAy benim kiz obur galiba ya gece de hep 2 saatte kalkip iciyor
korkudan işteBende.... Ne bekliyosam
korkudan işte
Oyy masallah bebisineCanım benim bebegim 68 günlük 7240 gram doktor fazlamız var dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?