2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım 4 saatte anca acıkıyor benimki, hatta gece 1 'de 90cc içerse sabah 5-6 anca uyanıyor ama öyle hiçbir zaman ağlamadı acıkıp, seninki de belki acıktığı için ağlamıyordur
Canim benimki acikinca delirmiş gibi eline koluna sarılıyor agliyor anlıyorum acıktığını ama 2 saat çok sık ya 68 günlük kızım

Ben ki de 120 vers3m de içiyor canim Peli kac saatte veriyorsun

Belkide ilkinde öyle oldu bende birkaç gün vermeyi deneyecem canım

Maşallahları var yani çok şükür kuzum bizde ailece grip olduk oğluşum falan şimdi iyiyiz çok şukur Var mı yardım eden biri
çok geçmiş olsun canım ya kötü olmuş ama salgın var...acı elma sür miniğe.....tek eşim var oda işten fırsat bulunca sağolsun yapıyor bişiyler

baktırdık genetik dediler benim eşimin halaları 1 80

Ben aptamil kullanıyodum arya biberonla savaşınca mamayı değiştireyim dedim şimdi hipp kullanıyorum canım.sen?
Ben evolvia kullanıyordum sadece mama olunca baktım artık zorlanıyor kaka yapmakta ve katı yapıyor. Sma denedim o da yeşil yaptırdı ve yine katıydı. Eltimde bebelac vardı bir kere vermiştim rahat yapmıştı bugün o yüzden bebelac aldım ama kesin karar veremedim daha hipp ve aptamilde mi denesem diyorum ama çocuğu deneme tahtasına çevirmekte istemiyorum. Sizin kaka durumunuz nasıl günde kaç kere yapıyor rahat yapabiliyor mu?

Kizlar oğlum 3-5dk emiyor cok emzirmiyorum ama coookk fazla kusuyor emdiginin hepsini kusuyor sanki. Dr gecen kontrolümüzde kilo alimi varsa sorun yok dedi ama cok yoruldum kusmasindan. 5 tane kıyafet degistiriyorum her emdiginde ne yapmaliyim psikolojik olarak da cok yoruldum. Herkes bi sey diyo annem cok emziriyosun der babam az emzir cabuk cabuk emzir der ablam senin sütün yok az der valla cok yoruldum uygarin gazi var ondan kusuyodur diyorum ama bu kadar kusulmaz ki. Benim durumumda olan var mi lutfen bi tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…