- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.861
O zaman sıkıntı yapma ne güzel sağlıklı tombiş bi Kızın varbaktırdık genetik dediler benim eşimin halaları 1 80
Arya hastaneden çıktığından bu yana günde 1 en fazla 2kere kaka yapıyor.rahat yapıyo şükür.valla bende bebelac denemeyi düşünüyorum hipp mamayıda bir iki kere iştahlı içti şimdi yine zorla alıyor ama Dediğin gibi sürekli değiştirmekte istemiyorum çünkü her mamanın içeriği hemen hemen aynı Olmasına rağmen sindirim sistemini farklı etkileyebiliyorBen evolvia kullanıyordum sadece mama olunca baktım artık zorlanıyor kaka yapmakta ve katı yapıyor. Sma denedim o da yeşil yaptırdı ve yine katıydı. Eltimde bebelac vardı bir kere vermiştim rahat yapmıştı bugün o yüzden bebelac aldım ama kesin karar veremedim daha hipp ve aptamilde mi denesem diyorum ama çocuğu deneme tahtasına çevirmekte istemiyorum. Sizin kaka durumunuz nasıl günde kaç kere yapıyor rahat yapabiliyor mu?
Bugün bebelac verdim 2 kere yaptı rahat bir şekilde ondan önceki gün çok sıktı kendini ama hiç yapmamıştıArya hastaneden çıktığından bu yana günde 1 en fazla 2kere kaka yapıyor.rahat yapıyo şükür.valla bende bebelac denemeyi düşünüyorum hipp mamayıda bir iki kere iştahlı içti şimdi yine zorla alıyor ama Dediğin gibi sürekli değiştirmekte istemiyorum çünkü her mamanın içeriği hemen hemen aynı Olmasına rağmen sindirim sistemini farklı etkileyebiliyor
Bizimki memeyi iştahla emmiyordu bıraktı. Şartlama bence kendini. Memeni bırakmasın da biberonu itsin yani bişey olmaz benceKızlar meraba, 3buçuk aylık bebeği olan bir arkadaşım var bebeği anne sütüyle besleniyordu ama 1 haftadır emmiyormuş sadece uyuduğunda emiyor bir de mamaya başlamışlar sağlık ocağına sormuş hemşire bu dönem geçiş dönemi ya memeyi bırakır ya emer zor bıraktırırsın demiş korktum ya herkes yaşar mı acaba bizimki de hem anne sütü hem mama alıyor biberonu diliyle itiyor buaralar
Nasıl yani s3n de de mi şüphe var canimBende.... Ne bekliyosam
Benim bebegim 36 haftalık 2500 gr doğdu.Sutum olmadi malesef.O günden beri aptamille besleniyor. Gelişimi iyi olduğu için çok fazla gaz olmasına rağmen değiştirmedim hiç.6 ay boyuncada degistirmeyi düşünmüyorum.Kızlar sadece mama ile bebişlerini besleyenler hangi mamayı kullanıyosunuz @misam L Light Of God başka kızlar varsa onlar da yazabilir mi?
Canım 3-5 dk da zaten tüm memeyi emebiliyorlar artık. Kilo kaybı yoksa çok takmamaya çalış bu durumu yapacak bir şey yok. Benim ilk oğlum da çok kusardı bu bebeğim de aynı şekilde. Neredeyse hergun çamaşır yikayacak hale geliyorum. Sütün yetiyorki alacağını alıp gerisini çıkarıyor midesinde kalsa bebeğine daha çok sıkıntı verir. O yüzden biraz görmezden gel bu durumu. Ek gıdaya başlayınca geçecektir.Kizlar oğlum 3-5dk emiyor cok emzirmiyorum ama coookk fazla kusuyor emdiginin hepsini kusuyor sanki. Dr gecen kontrolümüzde kilo alimi varsa sorun yok dedi ama cok yoruldum kusmasindan. 5 tane kıyafet degistiriyorum her emdiginde ne yapmaliyim psikolojik olarak da cok yoruldum. Herkes bi sey diyo annem cok emziriyosun der babam az emzir cabuk cabuk emzir der ablam senin sütün yok az der valla cok yoruldum uygarin gazi var ondan kusuyodur diyorum ama bu kadar kusulmaz ki. Benim durumumda olan var mi lutfen bi tavsiye
yapacak birsey yok.yenidogan reflusu.kilo alimi oldugu icin mudahale edilmiyor.benim kizimda oyle artik rutine bagladik zor gelmiyor bana.genelde gaz cikarirken kusuyor.ama sonradan da devam ediyor kusmasi.83 gunluguz sanki zamanla azaldi.bazen kusmadigi oluyor sasiriyorum.gaviscon veriyorlar sanirim ama kilo alimi oldugu icin ilaca gerek yokKizlar oğlum 3-5dk emiyor cok emzirmiyorum ama coookk fazla kusuyor emdiginin hepsini kusuyor sanki. Dr gecen kontrolümüzde kilo alimi varsa sorun yok dedi ama cok yoruldum kusmasindan. 5 tane kıyafet degistiriyorum her emdiginde ne yapmaliyim psikolojik olarak da cok yoruldum. Herkes bi sey diyo annem cok emziriyosun der babam az emzir cabuk cabuk emzir der ablam senin sütün yok az der valla cok yoruldum uygarin gazi var ondan kusuyodur diyorum ama bu kadar kusulmaz ki. Benim durumumda olan var mi lutfen bi tavsiye
eastnbull
Bilmemek mutluluktur felsefesiben test yaptırdım rahatladim kızlar, darısı başınıza. Ama esim çok üzüldü ya meğer baya baya hevesiymiş ikinci bebeğe :)
Yaa biz yarın olacağız çok korkuyorumBiz de bugün 2. Ay aşımızı olduk 68 günlüğüz bayramdan dolayı ertelendi azıcık. İnşallah kolay atlatırız.
Sende mi bi yerini kırdın ben kolumu kırmıştımhala sargıda canım yaa:)seke seke geziyorum mecburen kızlar malum çok uslular:))sen ne yaptın herşey yolunda değilmi?
Ya benim kızımda öyle içim gitti neden anlamadım... Öyle bir dudak büzüyor ağlıyor kiOglum bugün uykusunda hıçkıra hıçkıra ağlıyor sonra tekrar uyuyor dün ucak yolculuğu yaptık sanırım onun etkisinde umarım bir an önce düzelir boncugum
Nasıl yani s3n de de mi şüphe var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?