2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Arya hastaneden çıktığından bu yana günde 1 en fazla 2kere kaka yapıyor.rahat yapıyo şükür.valla bende bebelac denemeyi düşünüyorum hipp mamayıda bir iki kere iştahlı içti şimdi yine zorla alıyor ama Dediğin gibi sürekli değiştirmekte istemiyorum çünkü her mamanın içeriği hemen hemen aynı Olmasına rağmen sindirim sistemini farklı etkileyebiliyor

Kızlar meraba, 3buçuk aylık bebeği olan bir arkadaşım var bebeği anne sütüyle besleniyordu ama 1 haftadır emmiyormuş sadece uyuduğunda emiyor bir de mamaya başlamışlar sağlık ocağına sormuş hemşire bu dönem geçiş dönemi ya memeyi bırakır ya emer zor bıraktırırsın demiş korktum ya herkes yaşar mı acaba bizimki de hem anne sütü hem mama alıyor biberonu diliyle itiyor buaralar

Bugün bebelac verdim 2 kere yaptı rahat bir şekilde ondan önceki gün çok sıktı kendini ama hiç yapmamıştı

Bizimki memeyi iştahla emmiyordu bıraktı. Şartlama bence kendini. Memeni bırakmasın da biberonu itsin yani bişey olmaz bence

Kızlar sadece mama ile bebişlerini besleyenler hangi mamayı kullanıyosunuz @misam L Light Of God başka kızlar varsa onlar da yazabilir mi?
Benim bebegim 36 haftalık 2500 gr doğdu.Sutum olmadi malesef.O günden beri aptamille besleniyor. Gelişimi iyi olduğu için çok fazla gaz olmasına rağmen değiştirmedim hiç.6 ay boyuncada degistirmeyi düşünmüyorum.

Canım 3-5 dk da zaten tüm memeyi emebiliyorlar artık. Kilo kaybı yoksa çok takmamaya çalış bu durumu yapacak bir şey yok. Benim ilk oğlum da çok kusardı bu bebeğim de aynı şekilde. Neredeyse hergun çamaşır yikayacak hale geliyorum. Sütün yetiyorki alacağını alıp gerisini çıkarıyor midesinde kalsa bebeğine daha çok sıkıntı verir. O yüzden biraz görmezden gel bu durumu. Ek gıdaya başlayınca geçecektir.

Kızlar bi arkadaş vardı sanırım özelden de mesajlaşmıştık.sanırım diyorum çğnkü Mesajlar nasıl olsuysa silindi geçenlerde.onun da minik kuzusu prematüre olarak Dünya'ya gelmişti.tesadüfen başka bi konuda açtığı başlığı gördüm.bağırsaklarından ameliyat olmuş iki kez.en son yazdığında küvözdeymiş.şuan darmadağın durumdayım.rica ediyorum masal bebek için dua eder misiniz?

yapacak birsey yok.yenidogan reflusu.kilo alimi oldugu icin mudahale edilmiyor.benim kizimda oyle artik rutine bagladik zor gelmiyor bana.genelde gaz cikarirken kusuyor.ama sonradan da devam ediyor kusmasi.83 gunluguz sanki zamanla azaldi.bazen kusmadigi oluyor sasiriyorum.gaviscon veriyorlar sanirim ama kilo alimi oldugu icin ilaca gerek yok

eastnbull

Bilmemek mutluluktur felsefesi ben test yaptırdım rahatladim kızlar, darısı başınıza. Ama esim çok üzüldü ya meğer baya baya hevesiymiş ikinci bebeğe :)

Ayyy hiç hazır değilim yüzleşmeye bile. Allah günah yazmasın ama öyle bişey varsa çok üzülürüm ya. İnşallah yoktur.

Kızlar iyi akşamlar, bugün tetanoz aşımın 3. dozunu yaptırdım sanırım şişecek kolum bugünü annemlerde geçirdim ama yine de ağrım var. Yarın Deniz' in 3 aylık kontrolü var ve birkaç gündür çok huzursuz huysuz bir Bebek oldu. Sanırım kulağı ağrıyor sürekli ağlıyor ve kucaktan inmiyor.
HejaR12 canım başın sağolsun, boncuğuna da Kocaman bir maaşallah saçlara bayıldım, kız ben saçımı o renk yapmak için kuaföre ne paralar dökmüştüm

Oglum bugün uykusunda hıçkıra hıçkıra ağlıyor sonra tekrar uyuyor dün ucak yolculuğu yaptık sanırım onun etkisinde umarım bir an önce düzelir boncugum
Ya benim kızımda öyle içim gitti neden anlamadım... Öyle bir dudak büzüyor ağlıyor ki annem sancısı vardır yada ağrısı ondan öyle oluyordur dedi

Iyi aksamlar kizlar.bugun babasi kizina hediye almis :) ta ta tam oyun halisioglen getirdi bide gizli gizli eve girmeye calisiyodu sanki cocuk boynuna atlayacak gibi :) kizim cok sevdi halisini 1 bucuk saat oyalandi.(son 15 dk sini birliktr oynayarak gecirdik) saskin ordek gibi neye bakicagini sasirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…