2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İkinci ay 120 ml normal canım günde 6 öğün 120 ml normal.. Benim yavrum çok azalttı yemeyi napcam bilmiyorum

Dediklerini denerim canım.
Diğer konuyu bilemiyorum ne değişti sen daha iyi bilirsin. Açlıktan mı uyanıyor sence. Memrne yapışıyor mu uyanınca. ben sanmıyorım durduk yete sutun azalmaz yorgunaan iyi beslenmediysen belki. Havalar soğudu üşüyor olabilir yada gaz olabilir

Canım kesildi mi sütün yoksa ben orayı kaçırmışım. En azından stoğun var şanslı ekin hanım :)

Ilk kızıma yaptırmamıştım, Dr gerek görmemişti ama oğluma yaptırdım. Dr ısrarla ilçede olduğumuz için Allah korusun olası bir durumda sıkıntı çekmeyelim diye yaptırdı.

Kızım rotavirus oldu, ona da bana da büyük eziyetti yaşadıklarımız. Benim için sıkıntı sadece evi temizlemekti ama kızım ağlaya ağlaya atlattı. Bu ufaklığa da yaptıracağım mutlaka çünkü hem yaşadığımız yer hemde de tr ye bu kadar Suriyelinin gelmesi tüm hastalıkları hortlattı. Bizimkiler el,ayak,ağız hastalığı geçirdi bulunduğumuz yere suriyeliler geldikten 6-7 ay sonra. Belki daha bile az sürede. Acayip bir hastalık gerçekten.

Bebekleri korumak için yapılması gerekir diye düşünüyorum. Ben buradaki temizliğe, yiyeceklere vs güvenmediğim için yaptıracağım.

Ay ne güzel Deniz'in hiç ilgisini çekmedi oyun halısı üstündeki oyuncağı pusetine takıyorum tip tip bakıyor

Hangisinden almış canım güle güle kullanın

Canım kesildi mi sütün yoksa ben orayı kaçırmışım. En azından stoğun var şanslı ekin hanım :)

Kesildi yine, ama humana galaktogo derken 10 -15 gün kadar, sadece sabah tek memeden emzirmek suretiyle uzadı süre. Tabii emzirip üstüne mama takviyesi yaparak :))

Bünyem böyle bir acayip benim, oysaki çok inanmıştım ekinimi en az 3 ay emzireceğime

Olsun, sağlık olsun ne yapayım. Süt yoksa mama var :))

Kasımdan itibaren de çok heyecanlı günler başlayacak benim için.

12 kasımda sabah mamasını yedikten sonra ekin hanım, çekirdekleri çıkarılmış bir parça ezilmiş muz vereceğim ona, akşam üstü mamasını da yoğurt la yer değiştireceğim. Eğer severse ki inşallah sever :)) bir hafta sonra kabak,patates ve havuçla ilk sebze çorbasını içecek.

Daha sonra çorbaya eklemeler yapacağım zamanı gelince. Belki katı gıdaya geçince düzen oluşur çünkü şu anda gündüz hak getire :))) Bir günü diğerine uymuyor :)
Gece yatma saati bu aralar 9-10 arası, ama sabah kalktıktan sonra hiç belli değil. Gerçi çocukta haklı, ben habire sokaklardayım :)) Evin alışverişi, çocukların ihtiyaçları için hep çıkıyorum. Çıkmak zorundayım çünkü başka alacak kimse yok :))))

Gittiğim yer uzak değil ama sonuçta evde değilim :)))

Katı gıdaya bağladım umudumu, inşallah sağlıkla ve huzurla olacak herşey :)))

12 kasımda ne olacak tam 4 aylık mı olcak?
Ben de kızım tam 189 günlükken başlıcam katı gıdaya. 40 hafta artı 180 gün diyorlar çünkü.
Blw yapıcam yani vercen çocuğa kendi yiyecek. Hayırlısı bakalım inşallah iştahlı olurlar
Ayy uykum geldi bi tek bu kısma cevap yazabildim... zzzz

Aa hiç duymamıştım 180 günü :)
Evet ekinin 4. Ayı 11 kasımda bitecek, 12 kasımda ver elini muz :)))

Uyu sen, ne güzel uykun gelmiş. Bende o da yok:))))

İyi geceler :))

Kızlar hamilelik kilolarımdan hala kurtulamadım azda olsa veremedim çok moralsizim sizlerden benim gibi olan varmı

Bencede :)) ne gerek var mis gibi sütü içmek varken yoğurtla karıştırmaya :)) Ay bir an kendim içecekmişim gibi düşündüm ve böyle bir tepki verdim :)))

Ay daha ne istiyorsun benim kız hiç koyunca uyumaz ya memede ya iki saat sallayınca uyur.beşik de kesmiyor bebek arabasının tekerleklerini silip evde onda uyutuyoz ancak. Koyunca uyumayı nasıl öğrettin ?

Kuzum arabanın tekerleklerini silmekle uğraşma, hepsine birer poşet geçir :)) benim anam ağladı sileceğim diye de ondan söyledim :)))

Kızlar hamilelik kilolarımdan hala kurtulamadım azda olsa veremedim çok moralsizim sizlerden benim gibi olan varmı
20kilo alip 10unu vermistim en son 1ay once tartildim evdeki tartiyi hamileyken esime al gotur bunu diyip imha ettirmistim yarin oglusun asisi icin saglik ocagina gittigimde tartilsammi acaba diyorum ama kilo aldil yeniden hissediyorum.
Yalniz degilsin yani merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…