- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.901
denizbatiekin nerelerdesin kuzum topiğe her girdiğimde gözüm seni Arıyor:)bu aralar pek yazdığın yok
Masallaahhh
Hanımlar hemencik hamile riskiyle karşı karşıya kalmışsınız daha biz bi iş beceremedikbu cahile merhem olun diyecektim ama siz de tehlikedesinjz :/ nasıl korunmak lazım ya ilaç sismanlatiyomus ben zaten siskoyum
Benim bünyem kiloya çok uygunBen doğum kontrol hapları ile kilo veriyorum ama hormon sonuçta. Bir regl olsam spiral düşünüyorum da olamadım hala :)))
Kızlar hamilelik kilolarımdan hala kurtulamadım azda olsa veremedim çok moralsizim sizlerden benim gibi olan varmı
Benim bünyem kiloya çok uygunilk bebeğim spiral istemiyorum başka bebek düşünene dek yapmamak en mantıklısı gibi geldi şu an
Canım bizimde ilk zamanlar 2-3 günde bir kendi bir şekilde yapıyordu ama şimdilerde 6 günü buluyor ve kendi kendine yapamıyor bizim müdahalemiz ile yapıyor bana bütün doktorlar normal diyor ama 6.gün çocuk için azap oluyor, çok ağlıyor çok zorlanıyor. Morarma yok şimdilikbir çözümü olmalı nezamana kadar bu eziyeti çekecek
Ben deOfff uyumayı ozledim
Mukuslu kakanın sebepleri anne sütünün fazla gelmesi (önsütü fazla alması), bebeğin diş çıkarırken fazla salya üretmesi ve bunu yutması ya da değişik gıda alerjileri olabilir. Mukuslu kaka 2 günden fazla sürüyorsa doktora danışmanızda fayda var. Böyle birşey okumuştum geçenlerde canım bunun dışında bir bilgim yok geçmiş olsunKızlar kızım 1 haftadır mukuslu kaka yapıyor 3 4 gündür de xok ağlıyor ara ara . Karnı gurul gurul gaz sancısı var fazlasıyla . Huzursuz gündüz uykusu nerdeyse sıfir. Bu şikayetler le dr a gittik gaita tahlili temiz çıktı ama dr süt alerjisi olduğunu düşünüyor süt ve süt ürünleri diyetine başlayacağız kızım a mama takviyesi dr a yapıyordum onun içinde özel mama verdi ına başladık başına boyke bişey gelen var mı ya ne dusunecegimi şaşırdım valla gerçekte allerji var mı varsa kesin tanı nasıl konulur nasik geçer(
Mukuslu kakanın sebepleri anne sütünün fazla gelmesi (önsütü fazla alması), bebeğin diş çıkarırken fazla salya üretmesi ve bunu yutması ya da değişik gıda alerjileri olabilir. Mukuslu kaka 2 günden fazla sürüyorsa doktora danışmanızda fayda var. Böyle birşey okumuştum geçenlerde canım bunun dışında bir bilgim yok geçmiş olsun
Bu parayi bakiciya vercegime calismam daha iyi :)Canım bakıcı fiyatları ne civarda ve komşun ne kadar para alıyor özel değilse yazar mısın? Büyük şehirlerde malesef fiyatlar yüksekmiş. Türkler 1500 civarı yabancılar 2000 lira civarı istiyormuş istanbulda.
Bn agu deyince guluyo bana :) bebek dilinde ne demekse artik :))Dün deniz de pppp dedi. Bugün de iki saat Karşısında ppppp yaptım güldü güldü bi kere ppp demedi :)
agu diyim bakalım. Sürekli düzgün ve anlamlı konuşuyordum bugün pppp dan açtım agudan devam edeyim :)
Benim oglumda bugunlerde emmek istemiyor. Bu aylarda bebeklerde meme reddi olabiliyomus. Sabirla emzirmeye devam edicem. Bu biberonda ne buluyosa bebekler onu asla reddetmiyolarCanim aynısı benim kizimda Öyle kendini itiyor ağzına bile sürmüyor memeyi ama ben devamli sagiyorum az da çıksa veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?