2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

denizbatiekin nerelerdesin kuzum topiğe her girdiğimde gözüm seni Arıyor:)bu aralar pek yazdığın yok

Yazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.

Cuma günü küçük bir ameliyat olacaktım ama Pzt ertelendi.
İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))

Ben doğum kontrol hapları ile kilo veriyorum ama hormon sonuçta. Bir regl olsam spiral düşünüyorum da olamadım hala :)))

Ay kuzum ya inşallah gececek annesi.

Günaydın günaydın günaydıınn
Bosvermisligin akısına bırakmıs olmanın rahatlıgıyla yeni gunu karsiliyorum.huzurlu mutlu bebislerin akilli uslu durdugu guzel bi gun olsun.
Bizim bugun ogleden sonra kontrolumuz ve asimiz var bakalim pasamin boyu kilosu ne alemde :)
F ferda88 cok zor biliyorum ama akisina birak sakinles bi muzik ac al bebegi kucagina hafiften bi ritim tuttur uyutmaya calisirken sadece sarkiya odaklan uyudumu niye uyumuyo diye strese girme onu dusunme. Sen strese girmeyip sakin olunca inan bebeginde sakinlesecek.
Yani en azindan benimkinde ise yaradi. Surekli oflamalarim sıkıntıdan degisen nefes alisverisim vs daha da inatci yapiyodu edizi.

Kızlar kızım 1 haftadır mukuslu kaka yapıyor 3 4 gündür de xok ağlıyor ara ara . Karnı gurul gurul gaz sancısı var fazlasıyla . Huzursuz gündüz uykusu nerdeyse sıfir. Bu şikayetler le dr a gittik gaita tahlili temiz çıktı ama dr süt alerjisi olduğunu düşünüyor süt ve süt ürünleri diyetine başlayacağız kızım a mama takviyesi dr a yapıyordum onun içinde özel mama verdi ına başladık başına boyke bişey gelen var mı ya ne dusunecegimi şaşırdım valla gerçekte allerji var mı varsa kesin tanı nasıl konulur nasik geçer (

Mukuslu kakanın sebepleri anne sütünün fazla gelmesi (önsütü fazla alması), bebeğin diş çıkarırken fazla salya üretmesi ve bunu yutması ya da değişik gıda alerjileri olabilir. Mukuslu kaka 2 günden fazla sürüyorsa doktora danışmanızda fayda var. Böyle birşey okumuştum geçenlerde canım bunun dışında bir bilgim yok geçmiş olsun

Sağol canım 1 haftadır geçmedi mukus huzursuzluguda iyice arttı ağlama nöbetleri geçiriyor resmen dr direk allerji drdi başka dr a da mı gitsek ya ankarada onerebileceginiz bi cocuk dr u var mi

Bu parayi bakiciya vercegime calismam daha iyi :)

Bn agu deyince guluyo bana :) bebek dilinde ne demekse artik :))

Canim aynısı benim kizimda Öyle kendini itiyor ağzına bile sürmüyor memeyi ama ben devamli sagiyorum az da çıksa veriyorum
Benim oglumda bugunlerde emmek istemiyor. Bu aylarda bebeklerde meme reddi olabiliyomus. Sabirla emzirmeye devam edicem. Bu biberonda ne buluyosa bebekler onu asla reddetmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…