- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.921
:))) biz de suan bu yontemi kullaniyoruz. Hic bi yontemle korunmak istemiyorum. Eslerimizin korunmasi lazim artik :)Benim bünyem kiloya çok uygunilk bebeğim spiral istemiyorum başka bebek düşünene dek yapmamak en mantıklısı gibi geldi şu an
Haklısın canım ama ben sakin olmayı beceremiyorum galiba ya birkaç gündür uyuma istemiyor ve iyi kötü günde bir iki de olsa emiyodu 2 gündür memeyi ağzına bile degdirmiyor hepsi de bana stres ama denicem söylediklerini teşekkür ederimGünaydın günaydın günaydıınn
Bosvermisligin akısına bırakmıs olmanın rahatlıgıyla yeni gunu karsiliyorum.huzurlu mutlu bebislerin akilli uslu durdugu guzel bi gun olsun.
Bizim bugun ogleden sonra kontrolumuz ve asimiz var bakalim pasamin boyu kilosu ne alemde :)
F ferda88 cok zor biliyorum ama akisina birak sakinles bi muzik ac al bebegi kucagina hafiften bi ritim tuttur uyutmaya calisirken sadece sarkiya odaklan uyudumu niye uyumuyo diye strese girme onu dusunme. Sen strese girmeyip sakin olunca inan bebeginde sakinlesecek.
Yani en azindan benimkinde ise yaradi. Surekli oflamalarim sıkıntıdan degisen nefes alisverisim vs daha da inatci yapiyodu edizi.
Sorma canım ya biberon delisi pis plastik şeyi nası emiyor çok cokBenim oglumda bugunlerde emmek istemiyor. Bu aylarda bebeklerde meme reddi olabiliyomus. Sabirla emzirmeye devam edicem. Bu biberonda ne buluyosa bebekler onu asla reddetmiyolar
Bn agu deyince guluyo bana :) bebek dilinde ne demekse artik :))
Canım benim oğlumda sürekli kusuyor elbisesi ıslanınca cok soğuk oluyo önlük taksana ben hep önlük takıyorum bi an önce bitsin su kusmuk insallahGunaydin kizlar
Burda hava sogumaya basladi. Kombiyi actim. Oglumu da kat kat giydiriyorum :) ama surekli kustugu icin yaka kismi hep islak. Bezlerle filan onleme calisiyorum.
Havalarin sogumaya baslamasiyla disari da artik cok cikamicaz. Oysaki oglumla kisa gezintiler yapariz diye hayal kuruyodum.
Kis mevsimini sevmiyorum
Bizde de ppp yok daha. Gıı diyo ee ee diyo bide inne diyo bazen :)Bizim ki de ozellikle altini actigimda aguu auuu diyo 2. Aydan beri :)) ama pp yok kiz bizde agudan sonra mi ppp diyolsr :)matsiyahoje kuzum perde alcsktin internetten geldi mi nasil
Bn de onluk takiyorum hep. Ama bazen sizinti seklinde kusuyo onlugun altina giriyo.Canım benim oğlumda sürekli kusuyor elbisesi ıslanınca cok soğuk oluyo önlük taksana ben hep önlük takıyorum bi an önce bitsin su kusmuk insallah
Benim oglum sürekli kusuyo canım hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo cok üzülüyorum doğumdan hemen sonra daha hiç emmeden burnundan kusmustu doktorlar normal oldugu söylüyoOnu bilmiyorum canım benim kız kendi uyumuyor emzik de almıyo. kendi dalması daha iyi.aslında belki de kusmasa uzun uyuyacak. Gazını çıkarıp yatırıyorsun yine de kusuyor mu?
Onlar nasıl korunacak peki:))) biz de suan bu yontemi kullaniyoruz. Hic bi yontemle korunmak istemiyorum. Eslerimizin korunmasi lazim artik :)
Bence olmaz canımm bi bitsin su kusmuk benim oglum burnundan kusuyo bide onu o halde görmek cok üzüyoBn de onluk takiyorum hep. Ama bazen sizinti seklinde kusuyo onlugun altina giriyo.
Amin insallah bitmesini bnde merakla bekliyorum. Ama kusunca da rahat ediyo. Kusmasi bitince rahatsiz olur mu acaba diye dusunuyorum
Onlarin bilmesi lazim :))Onlar nasıl korunacak peki
Evet her yerleri kusmuk oluyo. Oglum bugunlerde onluguyle agzini bile siliyo :)Bence olmaz canımm bi bitsin su kusmuk benim oglum burnundan kusuyo bide onu o halde görmek cok üzüyo
Korkma ya bende korkuyorum biz iyi atlattık şükür saat 10 da 24 saat olacak bakalım inş sorun olmaz artıkYaa biz yarın olacağız çok korkuyorum
Almadığında zorlamıyorum ben zaten tükütüyor yutmadan. Doyuyor demek ki daha sık acıkabilir az yediğinde.İkinci ay 120 ml normal canım günde 6 öğün 120 ml normal.. Benim yavrum çok azalttı yemeyi napcam bilmiyorum
Trend konulardaydı akşam şimdi var mı bakmadım.Konuyu görmedim ama anladım hemen :)))) okumadım ama haklı benceyarın okuyayım merak ettim bdv de mi?
Aa geçmiş olsun onu da ilk defa duydum gerçekten iyi geçer inşallah stres yapma bak ufak bişeymiş.Yazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.
Cuma günü küçük bir ameliyat olacaktım ama Pzt ertelendi.
İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))
Sabah radyo yayını gibi oldu valla :) good morning vietnammmm geldi aklımaGünaydın günaydın günaydıınn
Bosvermisligin akısına bırakmıs olmanın rahatlıgıyla yeni gunu karsiliyorum.huzurlu mutlu bebislerin akilli uslu durdugu guzel bi gun olsun.
Bizim bugun ogleden sonra kontrolumuz ve asimiz var bakalim pasamin boyu kilosu ne alemde :)
F ferda88 cok zor biliyorum ama akisina birak sakinles bi muzik ac al bebegi kucagina hafiften bi ritim tuttur uyutmaya calisirken sadece sarkiya odaklan uyudumu niye uyumuyo diye strese girme onu dusunme. Sen strese girmeyip sakin olunca inan bebeginde sakinlesecek.
Yani en azindan benimkinde ise yaradi. Surekli oflamalarim sıkıntıdan degisen nefes alisverisim vs daha da inatci yapiyodu edizi.
Kesin tanı olmadan nasıl kesiliyorki süt ürünleri? Acaba denemeyle mi kesin tanı koyacak hiç bilmiyorum benKızlar kızım 1 haftadır mukuslu kaka yapıyor 3 4 gündür de xok ağlıyor ara ara . Karnı gurul gurul gaz sancısı var fazlasıyla . Huzursuz gündüz uykusu nerdeyse sıfir. Bu şikayetler le dr a gittik gaita tahlili temiz çıktı ama dr süt alerjisi olduğunu düşünüyor süt ve süt ürünleri diyetine başlayacağız kızım a mama takviyesi dr a yapıyordum onun içinde özel mama verdi ına başladık başına boyke bişey gelen var mı ya ne dusunecegimi şaşırdım valla gerçekte allerji var mı varsa kesin tanı nasıl konulur nasik geçer(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?