2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Haklısın canım ama ben sakin olmayı beceremiyorum galiba ya birkaç gündür uyuma istemiyor ve iyi kötü günde bir iki de olsa emiyodu 2 gündür memeyi ağzına bile degdirmiyor hepsi de bana stres ama denicem söylediklerini teşekkür ederim

Gunaydin kizlar
Burda hava sogumaya basladi. Kombiyi actim. Oglumu da kat kat giydiriyorum :) ama surekli kustugu icin yaka kismi hep islak. Bezlerle filan onleme calisiyorum.
Havalarin sogumaya baslamasiyla disari da artik cok cikamicaz. Oysaki oglumla kisa gezintiler yapariz diye hayal kuruyodum.
Kis mevsimini sevmiyorum

Canım benim oğlumda sürekli kusuyor elbisesi ıslanınca cok soğuk oluyo önlük taksana ben hep önlük takıyorum bi an önce bitsin su kusmuk insallah

Canım benim oğlumda sürekli kusuyor elbisesi ıslanınca cok soğuk oluyo önlük taksana ben hep önlük takıyorum bi an önce bitsin su kusmuk insallah
Bn de onluk takiyorum hep. Ama bazen sizinti seklinde kusuyo onlugun altina giriyo.
Amin insallah bitmesini bnde merakla bekliyorum. Ama kusunca da rahat ediyo. Kusmasi bitince rahatsiz olur mu acaba diye dusunuyorum

Onu bilmiyorum canım benim kız kendi uyumuyor emzik de almıyo. kendi dalması daha iyi.aslında belki de kusmasa uzun uyuyacak. Gazını çıkarıp yatırıyorsun yine de kusuyor mu?
Benim oglum sürekli kusuyo canım hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo cok üzülüyorum doğumdan hemen sonra daha hiç emmeden burnundan kusmustu doktorlar normal oldugu söylüyo

Bn de onluk takiyorum hep. Ama bazen sizinti seklinde kusuyo onlugun altina giriyo.
Amin insallah bitmesini bnde merakla bekliyorum. Ama kusunca da rahat ediyo. Kusmasi bitince rahatsiz olur mu acaba diye dusunuyorum
Bence olmaz canımm bi bitsin su kusmuk benim oglum burnundan kusuyo bide onu o halde görmek cok üzüyo

Aa geçmiş olsun onu da ilk defa duydum gerçekten iyi geçer inşallah stres yapma bak ufak bişeymiş.

Sabah radyo yayını gibi oldu valla :) good morning vietnammmm geldi aklıma

Kesin tanı olmadan nasıl kesiliyorki süt ürünleri? Acaba denemeyle mi kesin tanı koyacak hiç bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…