2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun canım çok ilginç bişey ya inşallah kolayca iyileşirsin ameliyattan sonra

Bizim ki de ozellikle altini actigimda aguu auuu diyo 2. Aydan beri :)) ama pp yok kiz bizde agudan sonra mi ppp diyolsr :) matsiyahoje kuzum perde alcsktin internetten geldi mi nasil
Deniz de ppp var agu yok canım belli olmuyor. Perde geldi çok güzel ama deneme fırsatım olmadı deniz gaz sancısıyla kıvranıyor üç gündür.normal bi uyku uyusa kaçta kalktığına bakıcam. Gittigidiyordan 30 liraya aldı eşim 1,5 metre dedik az daha dar geldi ama iş görüyor.ben zaten zifiri karanlık istemiyorum gece gibi olsa yeter öyle de oldu

Canım çok teşekkür ederiz ❤bende bu rengi çok seviyorum umarım değişmez rengi
Paşana geçmiş olsun en kisa surede huysuzlugu geçsin insallah

Ya benim kızımda öyle içim gitti neden anlamadım... Öyle bir dudak büzüyor ağlıyor ki annem sancısı vardır yada ağrısı ondan öyle oluyordur dedi

Aynen benim oglumda öyle mutlaka bir yerleri ağrıyor ben Kulaginin ağrıDigi ni düşünüyorum çünkü ucak yolculuğu yapmıştık bugün daha iyi senin kuzuya da Rabbim şifa versin.

Hayırlı olsun kuzunun oyuncağı içinde bolca oynayacağı zamanları olsun inşallah

Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa sürede atlatirsin annen gelecek mi yanına en azından çocuklarla ilgilenir

Playgro mutlu orman sesli ve isikli oyun halisi canim.baya sevdi kizim.insallah ilk gunun verdigi saskinlik degildir.bakalim bugun ne kadar oyalanicak
İlk gün sevdiyse sonra daha çok sever. Ben piyanolu olandan aldım ilk gün ağladı herkes de başındaydı rahatsiz oldu ikinci gün hosuna gitti :)

Sağol canım 1 haftadır geçmedi mukus huzursuzluguda iyice arttı ağlama nöbetleri geçiriyor resmen dr direk allerji drdi başka dr a da mı gitsek ya ankarada onerebileceginiz bi cocuk dr u var mi
Başka doktora da git bence, maalesef canım hic bir bilgim yok ama ankaradan olan arkadaşlar var yazarlar onlar

Ay cok iyi ben de alayim ordan bugun siparis vereyim. Kuzum bizim gaz da yeniden basladi yaaa. Bi ara rahatladik ama 2 gundur yeniden basladi. Allah yardimcimiz olsun insallah rahatlar minnoslar.

Canımmm geçmiş olsunilk defa duyuyorum öyle bişeyi neden olmuş peki?inşallah sıkıntısız atlatırsın.maşallah Ekin kuzuma benim için kocaman öp kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…