- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.941
Kesin tanı olmadan nasıl kesiliyorki süt ürünleri? Acaba denemeyle mi kesin tanı koyacak hiç bilmiyorum ben
Playgro mutlu orman sesli ve isikli oyun halisi canim.baya sevdi kizim.insallah ilk gunun verdigi saskinlik degildir.bakalim bugun ne kadar oyalanicakHangisinden almış canım güle güle kullanın
Belki buyudukce ilgisini ceker ya.her bebek bir olmuyo demekki.renkleri ayirt etmeye baslayinca sevmeye baslar insallahAy ne güzel Deniz'in hiç ilgisini çekmedi oyun halısıüstündeki oyuncağı pusetine takıyorum tip tip bakıyor
Canım arabada ileri geri yaparak uyutuyoruz bix. Poşet ses yapmaz mı?Kuzum arabanın tekerleklerini silmekle uğraşma, hepsine birer poşet geçir :)) benim anam ağladı sileceğim diye de ondan söyledim :)))
Geçmiş olsun canım çok ilginç bişey ya inşallah kolayca iyileşirsin ameliyattan sonraYazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.
Cuma günü küçük bir ameliyat olacaktım ama Pzt ertelendi.
İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))
Bir süre süt ürünleri tüketmë geçmezse başka doktora git benceSağol canım 1 haftadır geçmedi mukus huzursuzluguda iyice arttı ağlama nöbetleri geçiriyor resmen dr direk allerji drdi başka dr a da mı gitsek ya ankarada onerebileceginiz bi cocuk dr u var mi
Deniz de ppp var agu yok canım belli olmuyor. Perde geldi çok güzel ama deneme fırsatım olmadı deniz gaz sancısıyla kıvranıyor üç gündür.normal bi uyku uyusa kaçta kalktığına bakıcam. Gittigidiyordan 30 liraya aldı eşim 1,5 metre dedik az daha dar geldi ama iş görüyor.ben zaten zifiri karanlık istemiyorum gece gibi olsa yeter öyle de olduBizim ki de ozellikle altini actigimda aguu auuu diyo 2. Aydan beri :)) ama pp yok kiz bizde agudan sonra mi ppp diyolsr :)matsiyahoje kuzum perde alcsktin internetten geldi mi nasil
Kızlar iyi akşamlar, bugün tetanoz aşımın 3. dozunu yaptırdım sanırım şişecek kolumbugünü annemlerde geçirdim ama yine de ağrım var. Yarın Deniz' in 3 aylık kontrolü var ve birkaç gündür çok huzursuz huysuz bir Bebek oldu. Sanırım kulağı ağrıyor sürekli ağlıyor ve kucaktan inmiyor.
HejaR12 canım başın sağolsun, boncuğuna da Kocaman bir maaşallah saçlara bayıldım, kız ben saçımı o renk yapmak için kuaföre ne paralar dökmüştüm
Ya benim kızımda öyle içim gitti neden anlamadım... Öyle bir dudak büzüyor ağlıyor kiannem sancısı vardır yada ağrısı ondan öyle oluyordur dedi
Iyi aksamlar kizlar.bugun babasi kizina hediye almis :) ta ta tam oyun halisioglen getirdi bide gizli gizli eve girmeye calisiyodu sanki cocuk boynuna atlayacak gibi :) kizim cok sevdi halisini 1 bucuk saat oyalandi.(son 15 dk sini birliktr oynayarak gecirdik) saskin ordek gibi neye bakicagini sasirdi
Yazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.
İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))
HejaR12
Kızıl kuzu maşallah sana :))[/QUOTE
Teşekkür ederiz ❤
Yaaa bu oğlan çok tatlı maşallah suphanallah
Çok teşekkür ederiz tatlı ikizleri annesi ❤
İlk gün sevdiyse sonra daha çok sever. Ben piyanolu olandan aldım ilk gün ağladı herkes de başındaydı rahatsiz oldu ikinci gün hosuna gitti :)Playgro mutlu orman sesli ve isikli oyun halisi canim.baya sevdi kizim.insallah ilk gunun verdigi saskinlik degildir.bakalim bugun ne kadar oyalanicak
Başka doktora da git bence, maalesef canım hic bir bilgim yok ama ankaradan olan arkadaşlar var yazarlar onlarSağol canım 1 haftadır geçmedi mukus huzursuzluguda iyice arttı ağlama nöbetleri geçiriyor resmen dr direk allerji drdi başka dr a da mı gitsek ya ankarada onerebileceginiz bi cocuk dr u var mi
Yakinda anne dicek az kalmis :))Bizde de ppp yok daha. Gıı diyo ee ee diyo bide inne diyo bazen :)
Deniz de ppp var agu yok canım belli olmuyor. Perde geldi çok güzel ama deneme fırsatım olmadı deniz gaz sancısıyla kıvranıyor üç gündür.normal bi uyku uyusa kaçta kalktığına bakıcam. Gittigidiyordan 30 liraya aldı eşim 1,5 metre dedik az daha dar geldi ama iş görüyor.ben zaten zifiri karanlık istemiyorum gece gibi olsa yeter öyle de oldu
Bizimki degisiyo cakir diyoduk yesilimsi simdi. Elaya donucek bence 77 gunluguzAyin 27 sinde 3 aylık olucaz inşallah minik tosbigimin gözleri hala renkli değişmedi,renkli gözlü bebekler sizde var mı değişiklik
Canımmm geçmiş olsunYazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.
Cnm ben yabancı yatılı bakıcı ile İstanbulda 600 dolar artı haftasonu harçlık olarak anlaştım. İki bebekle mecburum yoksa benimde zorluyorBu parayi bakiciya vercegime calismam daha iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?