- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.961
Canım ya valla çok üzülüyorum hipp i de almıyo arya.ne yapcam şaşırdım.şimdi bebelac deniycem bakalım inşallah onu alır.eşim kızdı bana bırak çocuk acıksın açılmadan veriyosun almıyo diye(4-5 saatte bir beslememe rağmen)yahu acıkıyor acıktığı halde almıyor çocuk.ishal ateş halsizlik hiçbirşeyi de yok şükür.ama almıyo mamayıL Light Of God
Kuzum bir öğün bebelac ver gerisini hipp le devam et. Hiçbir sıkıntı olmaz merak etme :)))
Yazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.
Cuma günü küçük bir ameliyat olacaktım ama Pzt ertelendi.
İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))
Günaydınnn canımmm umarım ateşsiz sıkıntısız atlatırsınızGünaydın günaydın günaydıınn
Bosvermisligin akısına bırakmıs olmanın rahatlıgıyla yeni gunu karsiliyorum.huzurlu mutlu bebislerin akilli uslu durdugu guzel bi gun olsun.
Bizim bugun ogleden sonra kontrolumuz ve asimiz var bakalim pasamin boyu kilosu ne alemde :)
@ferda88 cok zor biliyorum ama akisina birak sakinles bi muzik ac al bebegi kucagina hafiften bi ritim tuttur uyutmaya calisirken sadece sarkiya odaklan uyudumu niye uyumuyo diye strese girme onu dusunme. Sen strese girmeyip sakin olunca inan bebeginde sakinlesecek.
Yani en azindan benimkinde ise yaradi. Surekli oflamalarim sıkıntıdan degisen nefes alisverisim vs daha da inatci yapiyodu edizi.
Renkli gozlu bebelere bayilirim.hele seninki hem kizil hem renkli gozlu :)))Ayin 27 sinde 3 aylık olucaz inşallah minik tosbigimin gözleri hala renkli değişmedi,renkli gözlü bebekler sizde var mı değişiklik
Maksat heycan olsun
Aa bak yazacaktim sana seninki sevdimi diye.nasil memnun musun hareketlendiriyomu Deniziİlk gün sevdiyse sonra daha çok sever. Ben piyanolu olandan aldım ilk gün ağladı herkes de başındaydı rahatsiz oldu ikinci gün hosuna gitti :)
Renkli gozlu bebelere bayilirim.hele seninki hem kizil hem renkli gozlu :)))
Canim sen zaten mecbur gibi birseysin.tek bebegin olsa kendin cokta guzel bakardin.ama iki bebekle cok cok zor.ee simdi ikiz icin bakici tutmussun.tek bebege bakanla ikize bakan bir olmaz zaten.birkac seneye toparlanacaksiniz Allahin izniyle.biz ikinci bebisi yaparken sen keyif caticanCnm ben yabancı yatılı bakıcı ile İstanbulda 600 dolar artı haftasonu harçlık olarak anlaştım. İki bebekle mecburum yoksa benimde zorluyor
Hic fena olmaz :)) aman babamiz duymasjnDamat olarak alabilirsin
Senin durumun farkli cnm bn bizim icin soyledimCnm ben yabancı yatılı bakıcı ile İstanbulda 600 dolar artı haftasonu harçlık olarak anlaştım. İki bebekle mecburum yoksa benimde zorluyor
Canım denizin kollar bacaklar bir an bile durmuyor zaten de üç gündür aşırı gaz problemimiz var çocuğun hiç rahatı yok. Yine de oynuyor sevdi oyun halısını ama pek keyfi yok şöyle sert sert vursa iyi olcak gazı da çıkacak da zamanlama yanlış oldu galibaAa bak yazacaktim sana seninki sevdimi diye.nasil memnun musun hareketlendiriyomu Denizi
O taktik nedir canım? Bana da anlatınDumei canım ya verdiğin taktik gerçekten işe yaradı. Birkaç gündür sabırla uğraştım, ilk zamanlar ağladı filan yine eski düzenini istedi ama en sonunda dün ilk defa gündüz 4-5 beslenmemizin arası 2buçuk saat civarı oldu :) inşallah bu düzen devamlı olur da bari çalışırken sadece 1 öğünü bensiz idare etmek zorunda kalırlar bu durumda. Allah da senin ne sıkıntı varsa gidersin canım.
aynen öyle@eastnbull
Bilmemek mutluluktur felsefesiben test yaptırdım rahatladim kızlar, darısı başınıza. Ama esim çok üzüldü ya meğer baya baya hevesiymiş ikinci bebeğe :)
Benimki uyanikken saat basi emiyo genelde. Nasil beslenme aralarini acabildin?Dumei canım ya verdiğin taktik gerçekten işe yaradı. Birkaç gündür sabırla uğraştım, ilk zamanlar ağladı filan yine eski düzenini istedi ama en sonunda dün ilk defa gündüz 4-5 beslenmemizin arası 2buçuk saat civarı oldu :) inşallah bu düzen devamlı olur da bari çalışırken sadece 1 öğünü bensiz idare etmek zorunda kalırlar bu durumda. Allah da senin ne sıkıntı varsa gidersin canım.
@tombik olsada aldırmam zaten boşver varsada var en azından uykularım kaçmasınBeklemeyin kızlar test yaptırın... adet de olmuyoruz mi adeti bekleyesiniz
Oyun halisi almayan yok mu aranizda :)
Ben almadim da simdi herkes alinca bn de mi alsam diye dusunmeye basladim. Bn pusetine cingiraklarini taktim. Bakiyo vuruyo bazen. Oyun halisinin farkli bi ozelligi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?