2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

L Light Of God

Kuzum bir öğün bebelac ver gerisini hipp le devam et. Hiçbir sıkıntı olmaz merak etme :)))
Canım ya valla çok üzülüyorum hipp i de almıyo arya.ne yapcam şaşırdım.şimdi bebelac deniycem bakalım inşallah onu alır.eşim kızdı bana bırak çocuk acıksın açılmadan veriyosun almıyo diye(4-5 saatte bir beslememe rağmen)yahu acıkıyor acıktığı halde almıyor çocuk.ishal ateş halsizlik hiçbirşeyi de yok şükür.ama almıyo mamayı

Çok çok geçmiş olsun cnm

Günaydınnn canımmm umarım ateşsiz sıkıntısız atlatırsınız

İlk gün sevdiyse sonra daha çok sever. Ben piyanolu olandan aldım ilk gün ağladı herkes de başındaydı rahatsiz oldu ikinci gün hosuna gitti :)
Aa bak yazacaktim sana seninki sevdimi diye.nasil memnun musun hareketlendiriyomu Denizi

Cnm ben yabancı yatılı bakıcı ile İstanbulda 600 dolar artı haftasonu harçlık olarak anlaştım. İki bebekle mecburum yoksa benimde zorluyor
Canim sen zaten mecbur gibi birseysin.tek bebegin olsa kendin cokta guzel bakardin.ama iki bebekle cok cok zor.ee simdi ikiz icin bakici tutmussun.tek bebege bakanla ikize bakan bir olmaz zaten.birkac seneye toparlanacaksiniz Allahin izniyle.biz ikinci bebisi yaparken sen keyif catican bak simdi boyle soyleyincede uyuz oldum

denizbatiekin ablam cevaplardan gordum cok gecmis olsun ya.sebebi varmiymis neden olmus? Ilk drfa duyuyorum cok sasirdim.nasil fark ettin peki agrisina mi gittin doktora?

Dumei canım ya verdiğin taktik gerçekten işe yaradı. Birkaç gündür sabırla uğraştım, ilk zamanlar ağladı filan yine eski düzenini istedi ama en sonunda dün ilk defa gündüz 4-5 beslenmemizin arası 2buçuk saat civarı oldu :) inşallah bu düzen devamlı olur da bari çalışırken sadece 1 öğünü bensiz idare etmek zorunda kalırlar bu durumda. Allah da senin ne sıkıntı varsa gidersin canım.

Aa bak yazacaktim sana seninki sevdimi diye.nasil memnun musun hareketlendiriyomu Denizi
Canım denizin kollar bacaklar bir an bile durmuyor zaten de üç gündür aşırı gaz problemimiz var çocuğun hiç rahatı yok. Yine de oynuyor sevdi oyun halısını ama pek keyfi yok şöyle sert sert vursa iyi olcak gazı da çıkacak da zamanlama yanlış oldu galiba

O taktik nedir canım? Bana da anlatın

@eastnbull

Bilmemek mutluluktur felsefesi ben test yaptırdım rahatladim kızlar, darısı başınıza. Ama esim çok üzüldü ya meğer baya baya hevesiymiş ikinci bebeğe :)
aynen öyle ...yok yaptırmam kardeşim uykularım kaçmasın zaten günde kaç saat uyuyorum boşver...bizim şimdiden iki zaten

Benimki uyanikken saat basi emiyo genelde. Nasil beslenme aralarini acabildin?

Oyun halisi almayan yok mu aranizda :)
Ben almadim da simdi herkes alinca bn de mi alsam diye dusunmeye basladim. Bn pusetine cingiraklarini taktim. Bakiyo vuruyo bazen. Oyun halisinin farkli bi ozelligi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…