2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet gerçekten xok zor . Çok canim sıkılıyor bu duruma . Xok huzursuz kızım uyku desen yok gibi bişey sürekli ikiniuor kivraniyor cpk üzülüyorum

Evet gerçekten xok zor . Çok canim sıkılıyor bu duruma . Xok huzursuz kızım uyku desen yok gibi bişey sürekli ikiniuor kivraniyor cpk üzülüyorum

Aynen cnm kuzenimde çekti bu durumu aylarca. Geçevek sen sakin ve tedbirli ol . Zaten öyle böyle 3. Ayı Bitiriyoruz şükürler olsun. Bundan sonrası daha rahat olacak allahın izniyle

Aynen cnm kuzenimde çekti bu durumu aylarca. Geçevek sen sakin ve tedbirli ol . Zaten öyle böyle 3. Ayı Bitiriyoruz şükürler olsun. Bundan sonrası daha rahat olacak allahın izniyle

Kızım daha 52 gunkuk ek gıdaya gecince daha büyük sorun hiçbir şey yiyemeyeçek doğru düzgün . Teşekkür ederim desteğin ixin güçlü olmaya çalışıyorum

Zehrayenihayat bizim de aşımız yarın ve ben de korkuyorum hiç aklımdan çıkmıyor sizler nasılsınız ateslenme vs oldu mu iyisinizdir umarım
Yok ateşlenme olmadı evde bacaklarını açık bıraktım arada üstünü filan örtmedim uyuyunca huysuzluk oldu biraz sanırım kolu ağrıyor bir çay kaşığı ilaç verdim öyle olunca iyi geçer inş korkma

Çok geçmiş olsun canım sağlık durumundan haberdar et mutlaka benim kızım da gündüzleri uyumuyor uyumayan bebek yapmisiz bence gündüz neyse bazen gece de uyumuyor benimki ya

Cnm çok çok sevindim, umarım bu şekilde gider:))) şu anda pratiğe dökmüş bir anne olarak senin tavsiyelerine daha çok ihtiyacımız var aslında

Ben hep üç bebek istemiştim ama şimdi çekiniyorum ama yine ikiz olursa diye korkuyorum. Tek bebek doğduktan sonra herkes hemen sorar ya kardeş ne zaman diye bize de kız bebek de gelir arkasından diyorlar:))))

Eşimde ve bende herhangi bi allerji uok ama bencede kızımda var. Kan yok ama her kakasi mukuslu malesef. Süt ürünleri diyeti ne başlayacağım bakalım ne degisecek
Benim oglumun da kalasi mukuslu gibi. Ama alerjisi oldugunu sanmiyorum. Cunku alerjide kan olmasi gerekiyomus bide deride kizarikliklar oluyomus

Canım aptamilin mi içeriği Değişti?bebelacı neden kullanmam dedin?içerijleri hemen hemen birbirinin aynısı Olmasına rağmen bu mama olayı çok kafa karıştırıcıbebek hangisini sevecek onu bulana kadar denemek mi Lazım bilmiyorum.gerçi bizim beslenme sorunumuz mamadan mı Kaynaklı onu da bilmiyorum.sen hangi mamayı kullanmaya karar verirsen bana da yazarsan sevinirim

Biz yaptırdık 3. ayda. Başka yaptıranlar da var burda. Ben doktorlar tavsiye edince yaptırdım. Yakalanırsa ağır geçiriyor bebekler dediler.

Doğumdan beri canım çekiyor ama korkuyorum iste bir deneyeyim bakalım

Birkaç gündür içiyorum ben :) Kendim yapmıştım dün de annem yapmış. Gazlı içecek içtiğim de oluyor benim. Her defasında gaz sancısı tutmuyor. Ama arada feci tuttuğu da oldu. Bence biraz bebeklerin üşütmesi ile alakalı bu gaz olayı. Sancı tuttuğu günler genelde dışarı çıktığımız zamanlar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…