2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bebelac ı asla kullanmam derdim büyük kızım aptamille büyüdü..fakat içeriği değiştiği için bu kızıma vermem dedim eee sütüm yetmeyince arayışa girdim hem kaka problemi yaşatmıyor hem uygun fiyatlı ama gazı çok fazla olacağındanmı ,azda emse sütümdenmi yoksa mamadanmı bilemem...en azından fikir olsun

Oyun halisi almayan yok mu aranizda :)
Ben almadim da simdi herkes alinca bn de mi alsam diye dusunmeye basladim. Bn pusetine cingiraklarini taktim. Bakiyo vuruyo bazen. Oyun halisinin farkli bi ozelligi var mi
ben almadım ...gerekli görmüyorum çok....ellerimle oyunlar yapıyorum ...şarkı söylüyorum beşiğinde dönencesi var sadece ama egzersizini mutlaka yaptırıyorum...zaten benimki babaya çekmiş tv izliyo babasıyla hemen kapıyorum tabi bakmasın diye

Valla her uyanış memeye saldırmakla başlıyo. 10 dk da uyusa 5 saatte uyusa aynı :) ama gaz filan olabilir haklısın. Du bakalım neler olcak bundan sonra:)

Cnm çok geçmiş olsun çok şaşırdım ilk kez duydum böyle bişeyi çabucak toparlarsın inşallah.

Canım anlamadım bebelac veriyorsun da gaz mı yaptı?

Bizimde dönencemiz yok :) uykuya odaklansın istiyorum yataklarında ondan almadım. Gerek görmüyorsan alma tabi canım. Zaten bebekler için neler neler var hepsini alsak tüketim çılgınlığı olur yani

Kızlar canım mercimek çorbası istiyor ama gaz yapar bebeğe diyorlar siz ne düşünüyorsunuz

Cnm yüksek ihtimal alerjidir. Benim kuzenimin oğlu 7 aylık. Doğduğundan 6. Ayına kadar sürekli durmadan ağladı. Mukuslu kanlı filandı kakası. Aylarca araştıdılar nerelere ne doktorlara gittiler. Kuzenim Bir kaç ay sadece pirinç, patates , kabak ve zeytinle beslendi. Ama düzelmedi. 6. Ayda anne sütünü kesmek zorunda kaldı. Anne sütü alerji yapıp bağırsakta kanama yapıyormuş. Oda mukuslu ve kanlı dışkıya sebep oluyormuş. Şimdi ek gıdaya geçmesi gerekiyor ama alerjik sebeplerden geçemediler mamalarla devam ediyorlar. Sadece armut yiyormuş 8 aylık çocuk düşün. Sende ve eşinde ufakta olsa alerji varsa bebekte bu tarz vakalar görülebiliyormuş cnm. İhmal etme gerekirse sütten kes.

Ayin 27 sinde 3 aylık olucaz inşallah minik tosbigimin gözleri hala renkli değişmedi,renkli gözlü bebekler sizde var mı değişiklik

Maşşalah cnm:) bizim koyuydu gözle epey açıldı. Sanki açık kahve yada bal rengi gibi olacak ama bakalım.

Oyun halisi almayan yok mu aranizda :)
Ben almadim da simdi herkes alinca bn de mi alsam diye dusunmeye basladim. Bn pusetine cingiraklarini taktim. Bakiyo vuruyo bazen. Oyun halisinin farkli bi ozelligi var mi
Ben almadım daha zaten burda okudukça kafamda karıştı. Keşke biri hediye getirse :)

Eşimde ve bende herhangi bi allerji uok ama bencede kızımda var. Kan yok ama her kakasi mukuslu malesef. Süt ürünleri diyeti ne başlayacağım bakalım ne degisecek

Eşimde ve bende herhangi bi allerji uok ama bencede kızımda var. Kan yok ama her kakasi mukuslu malesef. Süt ürünleri diyeti ne başlayacağım bakalım ne degisecek

Aynen cnm dikkat et ama korkma. Korkulcak bişey değilmiş. Dikkatli ol sadece. Benim kuzenim ve kocası bildiğimiz saman nezlesi varya alerjik ondanmış bak çocukta nelere sebep oldu.
Çocuk 6 ay ağladı şimdi problemi yok ama o huysuzluk huzursuzluk kaldı çocukta. Aşırı yaramaz ağlayan huzursuz bi çocuk oldu. Çok zor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…