- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #7.981
bebelac ı asla kullanmam derdim büyük kızım aptamille büyüdü..fakat içeriği değiştiği için bu kızıma vermem dedim eee sütüm yetmeyince arayışa girdim hem kaka problemi yaşatmıyor hem uygun fiyatlı ama gazı çok fazla olacağındanmı ,azda emse sütümdenmi yoksa mamadanmı bilemem...en azından fikir olsunArya hastaneden çıktığından bu yana günde 1 en fazla 2kere kaka yapıyor.rahat yapıyo şükür.valla bende bebelac denemeyi düşünüyorum hipp mamayıda bir iki kere iştahlı içti şimdi yine zorla alıyor ama Dediğin gibi sürekli değiştirmekte istemiyorum çünkü her mamanın içeriği hemen hemen aynı Olmasına rağmen sindirim sistemini farklı etkileyebiliyor
ben almadım ...gerekli görmüyorum çok....ellerimle oyunlar yapıyorum ...şarkı söylüyorum beşiğinde dönencesi var sadece ama egzersizini mutlaka yaptırıyorum...zaten benimki babaya çekmiş tv izliyo babasıyla hemen kapıyorum tabi bakmasın diyeOyun halisi almayan yok mu aranizda :)
Ben almadim da simdi herkes alinca bn de mi alsam diye dusunmeye basladim. Bn pusetine cingiraklarini taktim. Bakiyo vuruyo bazen. Oyun halisinin farkli bi ozelligi var mi
Dediklerini denerim canım.
Diğer konuyu bilemiyorum ne değişti sen daha iyi bilirsin. Açlıktan mı uyanıyor sence. Memrne yapışıyor mu uyanınca. ben sanmıyorım durduk yete sutun azalmaz yorgunaan iyi beslenmediysen belki. Havalar soğudu üşüyor olabilir yada gaz olabilir
Ay canım yapmalısın hemen birde biz normal insanlar değiliz insan hamile kalmaktan iki kat korkuyor Hayirlisi olsun
Yazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.
Cuma günü küçük bir ameliyat olacaktım ama Pzt ertelendi.
İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))
Canım anlamadım bebelac veriyorsun da gaz mı yaptı?bebelac ı asla kullanmam derdim büyük kızım aptamille büyüdü..fakat içeriği değiştiği için bu kızıma vermem dedim eee sütüm yetmeyince arayışa girdim hem kaka problemi yaşatmıyor hem uygun fiyatlı ama gazı çok fazla olacağındanmı ,azda emse sütümdenmi yoksa mamadanmı bilemem...en azından fikir olsun
Bizimde dönencemiz yok :) uykuya odaklansın istiyorum yataklarında ondan almadım. Gerek görmüyorsan alma tabi canım. Zaten bebekler için neler neler var hepsini alsak tüketim çılgınlığı olur yaniben almadım ...gerekli görmüyorum çok....ellerimle oyunlar yapıyorum ...şarkı söylüyorum beşiğinde dönencesi var sadece ama egzersizini mutlaka yaptırıyorum...zaten benimki babaya çekmiş tv izliyo babasıyla hemen kapıyorum tabi bakmasın diye
Canım ben içtiğimde sanki daha cok gaz oluyodu ama etkilemiyor diyolar canın cekiyse kimyon atıp iç benceKızlar canım mercimek çorbası istiyor ama gaz yapar bebeğe diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
Kızlar kızım 1 haftadır mukuslu kaka yapıyor 3 4 gündür de xok ağlıyor ara ara . Karnı gurul gurul gaz sancısı var fazlasıyla . Huzursuz gündüz uykusu nerdeyse sıfir. Bu şikayetler le dr a gittik gaita tahlili temiz çıktı ama dr süt alerjisi olduğunu düşünüyor süt ve süt ürünleri diyetine başlayacağız kızım a mama takviyesi dr a yapıyordum onun içinde özel mama verdi ına başladık başına boyke bişey gelen var mı ya ne dusunecegimi şaşırdım valla gerçekte allerji var mı varsa kesin tanı nasıl konulur nasik geçer(
Anaaa benim de canım çekti iç canım bişeycik olmaz kimyon koyarsın acısını az koyarsın ben de kalkayım da yapayım offf miss gibi kokusu geldi vallaKızlar canım mercimek çorbası istiyor ama gaz yapar bebeğe diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
Doğru diyon canım ben de aldırmam varsa da doğurup bakarız allahın izniyle. Benim de kahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması gibi ama yok saydım görmemezlikten geldim
Ayin 27 sinde 3 aylık olucaz inşallah minik tosbigimin gözleri hala renkli değişmedi,renkli gözlü bebekler sizde var mı değişiklik
Ben almadım daha zaten burda okudukça kafamda karıştı. Keşke biri hediye getirse :)Oyun halisi almayan yok mu aranizda :)
Ben almadim da simdi herkes alinca bn de mi alsam diye dusunmeye basladim. Bn pusetine cingiraklarini taktim. Bakiyo vuruyo bazen. Oyun halisinin farkli bi ozelligi var mi
Cnm yüksek ihtimal alerjidir. Benim kuzenimin oğlu 7 aylık. Doğduğundan 6. Ayına kadar sürekli durmadan ağladı. Mukuslu kanlı filandı kakası. Aylarca araştıdılar nerelere ne doktorlara gittiler. Kuzenim Bir kaç ay sadece pirinç, patates , kabak ve zeytinle beslendi. Ama düzelmedi. 6. Ayda anne sütünü kesmek zorunda kaldı. Anne sütü alerji yapıp bağırsakta kanama yapıyormuş. Oda mukuslu ve kanlı dışkıya sebep oluyormuş. Şimdi ek gıdaya geçmesi gerekiyor ama alerjik sebeplerden geçemediler mamalarla devam ediyorlar. Sadece armut yiyormuş 8 aylık çocuk düşün. Sende ve eşinde ufakta olsa alerji varsa bebekte bu tarz vakalar görülebiliyormuş cnm. İhmal etme gerekirse sütten kes.
Kızlar canım mercimek çorbası istiyor ama gaz yapar bebeğe diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
Doğru diyon canım ben de aldırmam varsa da doğurup bakarız allahın izniyle. Benim de kahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması gibi ama yok saydım görmemezlikten geldim
Yaa biz yarın olacağız çok korkuyorum
Eşimde ve bende herhangi bi allerji uok ama bencede kızımda var. Kan yok ama her kakasi mukuslu malesef. Süt ürünleri diyeti ne başlayacağım bakalım ne degisecek
B3nim ki de lavivert gibiydi gri oldu ne renk olacak cozemedik 68 günlük seninki ne zaman döndüBizimki degisiyo cakir diyoduk yesilimsi simdi. Elaya donucek bence 77 gunluguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?