- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.021
kizlar cogunuz gebelikten korkuyorsunuz gordugum kadariyla.peki korunmadan mi giriyorsunuz ilisiye anlamadim?bebisler cok kucuk daha herkesin kendi kararidir tabi ama bence bir sure korunun riske atmayin.sut korur falan islerine ben hic inanmiyorum
Ama biranda olmaz ki o canim.iyice kesfedecek ogrecek ondan sonra anlicak neyin ne oldugunu.ya bu gaz olayi niye tekrardan bastirdi ki ya allah allahCanım denizin kollar bacaklar bir an bile durmuyor zaten de üç gündür aşırı gaz problemimiz var çocuğun hiç rahatı yok. Yine de oynuyor sevdi oyun halısını ama pek keyfi yok şöyle sert sert vursa iyi olcak gazı da çıkacak da zamanlama yanlış oldu galiba
1 yaştan sonra bebek mi yapacaksınızCanım biz korunduğumuz halde rüyalarımda hamile olduğumu gördüğüm için ve hamilelikte yaşadığım bazı şeyleri yaşadığım için test yaptırdım. Yoksa oğlum 1 yaşına gelene kadar korunmaya devam diye anlaştık eşimle :)
Ben yaptım içtim bile çorbamı darısı basına canım :)Sen böyle yapınca canım daha da çok çekti :)
Canim ben 40 im cikmadan mercimekte ictim kutu fasulyede yedim.icine kimyon serperek.var olan durumu degistirmedi hicKızlar canım mercimek çorbası istiyor ama gaz yapar bebeğe diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
Ayyy şaka gibi yaaa.
Canım korunamıyoruz biz malesef. Yani korunuyoruz da geri çekilme yöntemiyle.kizlar cogunuz gebelikten korkuyorsunuz gordugum kadariyla.peki korunmadan mi giriyorsunuz ilisiye anlamadim?bebisler cok kucuk daha herkesin kendi kararidir tabi ama bence bir sure korunun riske atmayin.sut korur falan islerine ben hic inanmiyorum
Sorma canım üç gündür perişanız. Acaba havalar soğudu diye mi bilmiyorum gözünden yaş geliyor ıkınırkenAma biranda olmaz ki o canim.iyice kesfedecek ogrecek ondan sonra anlicak neyin ne oldugunu.ya bu gaz olayi niye tekrardan bastirdi ki ya allah allah
Bence 3 uncu bebegide yap canim.kis erkek orasi fark etmez tabiki.ama kisa zamanda 3 cocuk sahibi olursun kestirmeden :) tabi demesi kolay bakmasi ne kadar zordur kim bilirBen hep üç bebek istemiştim ama şimdi çekiniyorum ama yine ikiz olursa diye korkuyorum. Tek bebek doğduktan sonra herkes hemen sorar ya kardeş ne zaman diye bize de kız bebek de gelir arkasından diyorlar:))))
Off ya kuzum benimSorma canım üç gündür perişanız. Acaba havalar soğudu diye mi bilmiyorum gözünden yaş geliyor ıkınırken
1 yaştan sonra bebek mi yapacaksınız
İlk bebeğim 2 yıllık çalışma sonucu olduğu için yine öyle olur mu korkusuyla 1 senede bırakacağız canım. Hemen ilk seferde olursa da sevinirim heralde :)
Kizlar biz 2.ay asimizi olduk.calpol verdi doktor.acaba atesi olmadan versem mi? Ateşi mi beklemek lazim yardimci olur musunuz su acemi anneye ?
İlk bebeğim 2 yıllık çalışma sonucu olduğu için yine öyle olur mu korkusuyla 1 senede bırakacağız canım. Hemen ilk seferde olursa da sevinirim heralde :)
Allah aratmadan versin ikinci bebişini inşallah.2 yavrumda da 3. denemede oldu :)
Benim oglumun da kalasi mukuslu gibi. Ama alerjisi oldugunu sanmiyorum. Cunku alerjide kan olmasi gerekiyomus bide deride kizarikliklar oluyomus
Aynısını bayramdan önce biz yaşadık. Gaita temiz çıkmıştı ama çok gaz birikmişti doktor probiyotik ilaç kullanmami söyledi şikayet devam ederse lavman yapalım dedi. Ben lavman yaptırmak yerine akşam form çayı içtim ertesi gün dolu dolu bol gaz çıkararak 2-3 kez kakasini yaptı sonra düzeldi çok şükür. İlaca devam ediyorum hala o da kaka yapmasını düzenli hale getirdiKızlar kızım 1 haftadır mukuslu kaka yapıyor 3 4 gündür de xok ağlıyor ara ara . Karnı gurul gurul gaz sancısı var fazlasıyla . Huzursuz gündüz uykusu nerdeyse sıfir. Bu şikayetler le dr a gittik gaita tahlili temiz çıktı ama dr süt alerjisi olduğunu düşünüyor süt ve süt ürünleri diyetine başlayacağız kızım a mama takviyesi dr a yapıyordum onun içinde özel mama verdi ına başladık başına boyke bişey gelen var mı ya ne dusunecegimi şaşırdım valla gerçekte allerji var mı varsa kesin tanı nasıl konulur nasik geçer(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?